Hop til indhold

A. Johansen

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

547 profil visninger

A. Johansen's Achievements

  1. Godt, så har jeg prøvet det med. Programmet som jeg havde rettet i er på en eller anden måde blevet ødelagt efter den mindre rettelse. Et desværre lidt ældre program backup er loadet og rettet til med div. ændringer, og nu kører det igen!! God aften
  2. Hej Brugere Jeg har efter en mindre tilføjelse af 3 udgange i program prøvet at downloade til visual 3 controlleren, det har nu resulteret i at den er i fejltilstand. Er der nogen muligheder for at smide en reset firmware i den, der sletter program, så jeg får mulighed for at lægge en backup i controlleren. Mvh. Arne
  3. Hej igen Jeg har først haft tid at kigge på openhab i weekenden. Det virker nu, og det eneste jeg gjorde var at lave en ny installation igen, jeg er helt lost på hvad problemet var, men værdier opdateres nu, og rule engine virker også helt perfekt. Den eneste forskel er at første forsøg hvor værdier ikke blev opdateret var 2.5.0, og den jeg har installeret nu er 2.5.2, og det spiller max. Tusind tak for jeres engagement og jeres input :o) Mvh. Arne
  4. Ja det kan godt være det bliver den mest stabile løsning at gøre som altid, syntes bare det er ret fedt at man kan lave det meste via web delen. Er der noget logik programmering havde jeg tænkt at lave det i ihc, for derefter at overføre det :O)
  5. Mange tak for svar, jeg var ikke klar over, at den ikke lavede en thing og item fil. :o) I controlleren har jeg oprettet en bruger med admin rettigheder som openhab logger på, og projektet blev hentet ned i openhab uden problemmer. Jeg kan se ihc punkter under things, her har jeg så oprettet nogle items, ydermere har jeg lavet nogle rules via det nye rules engine som nu også ligger i paperUI. Controlleren vises som værende online, jeg kan fra paperUI ligeledes betjene mine ihc punkter, men status på I/O opdatere ikke. Kigger jeg i loggen når jeg betjener mine ihc punkter laves der log notater hver gang, men når jeg alene betjener ihcén fra et tryk vises det ikke i loggen, og mine rules opfatter heller ikke at trykket ændre status. Den eneste binding der opdatere status er min HP binding, hvor antal printede sider opdateres automatisk, og ligeledes vises i loggen, ved hver opdatering. Men jeg er helt lost om det er en opsætning i openhab, eller en fejl som er kommet med under installationen, jeg har noget svært ved at fejlfinde på Linux da jeg ikke har den store erfaring med det.
  6. Hej kloge openhab hjerner Jeg er ny i programmering/opsætning af openhab. Jeg har en openhab 2.5 som henter værdier fra min visual3 controller, jeg har sat ihc bindingen op, og i/o fra controlleren bliver hentet. Jeg har herefter fra things oprettet diverse items. Problemmet er at disse items ikke opdatere værdien når punktet i ihc controlleren ændres, men man kan godt betjene items fra openhab hvor controlleren så reagere. Jeg har læst mig til at man skulle kunne rette læse/skrive rettighederne i items filen, men jeg kan ikke finde filen, påtrods af at items er oprettet via paperUI? Hvad gør jeg forkert? Mvh. Arne Johansen
  7. jeg har selv en meget langsom bredbåndshastighed, og bruger derfor boxer til at levere tv via antenne, så har jeg det mere bredbåndshastighed at gøre godt med. Jeg har min antenne sidende på loftet, kørende ned i en splitter, til 2 stk. ihc net tavler, jeg bruger en Triax omni antenne med indbygget forstærker, kan købes i harald skrald. :o)
  8. Hej brugere Er der nogen af jer i dette fora der ligger inde med image af LK visual 3 SD kortet, da jeg mistænker at kortet i min nye controller er koruptet. Håber nogen herinde kan hjælpe.
  9. Jeg har problemer med at få IHC Captain til at downloade mit projekt, .Vis filen fylder 3,5Mb. Det der sker fysisk når jeg logger ind i ihc captain er at den begynder at downloade projektet, efter den har hentet mellem 15% nogen gange 80% går den til login skærmen, som også findes når man trykker på den lille skruenøgle i højre hjørne, herefter logger man ind igen, og nu vil den ikke prøve at downloade projekt, altså sidder man tilbage med det gamle projekt loaded. Nogen gange kommer beskeden som ses i vedhæftet. Controller og ihc captain sidder på samme switch, og ligger på samme ip segment.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok