Jump to content

Theis Wybrandt

Members
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

842 profile views

Theis Wybrandt's Achievements

 1. Du skal være velkommen. Det er dog blot et nyt stifinder vindue der åbner.
 2. Det sker også for mig hvis jeg bruger genvejen i data mappen. Brug genvejen der ligger sammen med data mappen eller start main.hta i data mappen. Det virker for mig.
 3. Kan se at du tidligere har set på dette problem. Så tænker det er i blokken fejlen ligger. Er det blot at kigge programmet slavisk igennem for at finde fejlen.
 4. Funktionsblok - vis program mens simulering kører.
 5. Det er korrekt, men jeg synes at mangle de intern variable jeg kan se når jeg simulerer programmet. Vil tro at det er dem som enten står forkert eller læses forkert, da både temperatur og hysterese står korrekt, når jeg ser i serviceview.
 6. Har brug for hjælp til at fejlfinde på denne blok. Jeg bruger udelukkende gulvvarme termostat i et rum og problemet er at der ikke tages hensyn til hysterese. Det betyder at min telestat står og tænder/slukker mange gange, når temperatur ligger omkring den ønskede temperatur. Jeg er helt sikker på at der ikke er andre årsager til fejlen (ventilmotion/pulsvarme). Hvis jeg kører programmet i simulering virker det som det skal. Jeg kan også se de intern variable og de står korrekt. Er der nogen måde hvor jeg kan se de interne variable når programmet kører på controller? Er interesseret i hvordan jeg løser fejlen i stedet for en som "blot" retter programmet. Pft. Theis
 7. Hej Mikkel Mit SD kort stod af og har derfor startet forfra.
 8. Det er stadig det tidligere projekt der ligger i IHC Captain, så jeg kan ikke se de ændringer der er lavet i projektet. Den plejer at opdage at projektet er ændret og hente det nye projekt fra controller. Det gør den ikke mere.
 9. Hej Mikkel Efter at have indlæst nyt projekt i IHC controller bliver det ikke opdateret i IHC Captain. Har opdateret til ver. 1.50 Har tilføjet i Funktioner under eksisterende lokalitet, men funktioner bliver ikke vist i IHC Captain. Hilsen Theis
 10. Har prøvet tilsvarende. Sluk strømforsyning (inkl. controller og output) og tænd igen. Troede jeg havde defekt modul, men det var software fejl. En reset af controller virker ikke.
 11. Det ser ud til at port 8080 på WAN siden går til port 8080 på LAN siden. Jeg vil tro at det er port 80 på LAN siden. Kender ikke Nilan, men et godt bud. Er det PLC du skal have adgang til, ser det ellers rigtigt ud.
 12. Jeg har denne som du nok kan bruges. Du kan sætte et ur til at aktivere / deaktivere. Hilsen Theis Interval Kørsel.ifb
 13. Jeg bruger Safafi / iPad Fik lige prøvet på Chrome efter du havde svaret og der virker det.
 14. Hej Jeg får websocket fejl i min installation. Har forsøgt at genstarte men har stadig samme fejl. Mine fysiske tryk kan styre min Sonos. Min tryk og udgange er grå og temperaturer er 0. Gode forslag imødeses
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok