Hop til indhold

Theis Wybrandt

Members
  • Antal indlæg

    29
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

1.235 profil visninger

Theis Wybrandt's Achievements

  1. Version 1.0.0

    29 downloads

    Kan se at der er igennem tiden har været en del spørgsmål til opsætning af SMTP hvor udbyder er gmail.com Har lavet en vejledning der viser trin for trin hvordan det skal opsættes. Oplever i problemer, så sig til så vejledning kan blive rettet.
  2. Vejledning til brug af Gmail til SMTP på IHC controller View File Kan se at der er igennem tiden har været en del spørgsmål til opsætning af SMTP hvor udbyder er gmail.com Har lavet en vejledning der viser trin for trin hvordan det skal opsættes. Oplever i problemer, så sig til så vejledning kan blive rettet. Submitter Theis Wybrandt Submitted 25-12-2022 Category IHC Program filer  
  3. Kan se at der er igennem tiden har været en del spørgsmål til opsætning af SMTP hvor udbyder er gmail.com Har lavet en vejledning der viser trin for trin hvordan det skal opsættes. Oplever i problemer, så sig til så vejledning kan blive rettet. Filen ligger i download sektionen
  4. IHC Basic kan kun køre 100Mb/s så derfor kan du bare demontere boksen og sætte almindelige PDS udtag på dine ledninger i stedet. Du skal dog lige se efter hvordan ledninger er monteret. Tag evt. et billede. De er monteret som A eller B hvilket fremgår af stik. De nye stik skal du bare montere efter metode og så kan du køre 1000Mb/s. Jeg ville selv vælge LK lexcom stik, da de er nemme at montere, men det er ikke et must. Se på kabel hvilken standard (cat. 5e/6/6a) der er brugt og brug det samme i stik. Monter altid hunstik på kabler og brug patchkabler til router/switch.
  5. Findes der - eller er der nogen der ligger inde med en liste over samtlige IHC revisioner, hvilken firmware der kan bruges og hvilken visual der skal bruges? Årsagen skyldes at jeg synes at der mangler et overblik til dem som ikke sidder med dette hver dag. Jeg har lige være hos en kunde hvor controller hedder 820BA400. Den findes ikke på lk.dk hvilket undrer mig. Lars har også lavet en oversigt med IHC revisioner, men heller ikke på denne liste findes denne controller. Jeg er startet på en liste og lægger den gerne ud, men mangler nogle revisioner. Har du input må du gerne svare på dette spørgsmål.
  6. Hvid der ikke er forbindelse til tidsserver, kan det tyde på at dit netværk ikke er opsat korrekt. Kontroller at du har gatewey adresse under netværk og en primær DNS under DNS Server. Så bør den justere sig automatisk.
  7. Du skal være velkommen. Det er dog blot et nyt stifinder vindue der åbner.
  8. Det sker også for mig hvis jeg bruger genvejen i data mappen. Brug genvejen der ligger sammen med data mappen eller start main.hta i data mappen. Det virker for mig.
  9. Kan se at du tidligere har set på dette problem. Så tænker det er i blokken fejlen ligger. Er det blot at kigge programmet slavisk igennem for at finde fejlen.
  10. Funktionsblok - vis program mens simulering kører.
  11. Det er korrekt, men jeg synes at mangle de intern variable jeg kan se når jeg simulerer programmet. Vil tro at det er dem som enten står forkert eller læses forkert, da både temperatur og hysterese står korrekt, når jeg ser i serviceview.
  12. Har brug for hjælp til at fejlfinde på denne blok. Jeg bruger udelukkende gulvvarme termostat i et rum og problemet er at der ikke tages hensyn til hysterese. Det betyder at min telestat står og tænder/slukker mange gange, når temperatur ligger omkring den ønskede temperatur. Jeg er helt sikker på at der ikke er andre årsager til fejlen (ventilmotion/pulsvarme). Hvis jeg kører programmet i simulering virker det som det skal. Jeg kan også se de intern variable og de står korrekt. Er der nogen måde hvor jeg kan se de interne variable når programmet kører på controller? Er interesseret i hvordan jeg løser fejlen i stedet for en som "blot" retter programmet. Pft. Theis
  13. Hej Mikkel Mit SD kort stod af og har derfor startet forfra.
  14. Det er stadig det tidligere projekt der ligger i IHC Captain, så jeg kan ikke se de ændringer der er lavet i projektet. Den plejer at opdage at projektet er ændret og hente det nye projekt fra controller. Det gør den ikke mere.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok