Hop til indhold

Christian Norman Hansen

Members
  • Antal indlæg

    25
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Christian Norman Hansen

  1. Hej, Først og fremmest, endnu engang super stykke arbejde Mikkel. Hernæst, er der nogle der oplever problemer med afpilning af favoritter? Jeg har en tangent hvorpå jeg har programmet en knap til P3 og the voice, hvilket fungere uden problemer, men min anden tangent, som skulle tænde for to forskellige playlister, fungerer ikke.
  2. Hej Mikkel, Det er super fedt det du fået skruet sammen! Det fungerer rigtig fint med at vælge favoritter, der er dog et lille men, - Det kan tænkes jeg gør det forkert, men - Når jeg valgt et tryk skal starte fx., P3, hvis den så allerede står på fx., TheVoice (Følger skiftet via sonos app), så 'resumer' den bare den pågældende favorit den står på. Og jeg er enig i det Clemen siger, det ville være super fedt :-) Hvis én tangent kunne tænde forstærkere og sætte sonos til en favorit ved ét tryk, så kan man næsten ikke ønske sig mere.
  3. Den med favoritterne er også bedre, det er dem man selv opretter under "Sonos-Favoritter" ikke sandt? :-) I så fald, kan man nemlig fylde godt op med radiostationer, og hitlister og sådan noget pjat. Ser frem til tagenterne DR3, DR P7 mix og TheVoice. :-)
  4. Spændende så lige et par af dine youtube klip, ser dejlig nemt at bruge playlisterne, med det fine modul du har lavet Ser frem til den nye version! :-) Flot arbejde.
  5. Cool, kunne være fedt hvis det var noget, som kunne hjælpe Mikkel med at lave en funktion til valg af favorit. :-)
  6. Hej igen, Jeg synes at kunne huske der var snak om noget med at få den til at starte en bestemt sang/playlist/radiostation. Jeg faldt over det her; https://github.com/jishi/node-sonos-http-api - som nævnt før har jeg meget begrænset indsigt i det, men ville lige bringe det til bordet, hvis nu det kunne hjælpe. :-) Jeg fik den til at starte en radiostation ved at gemme den som favorit i Sonos appen også ellers bare gå derud af med; http://localhost:5005/Stue/favorite/MyRock
  7. Okay, jeg har ikke så meget indsigt i det. Jeg tænkte at man muligvis kunne trigge nogle input i div. hardware, og på den måde fremkalde nogle funktioner, dog uden at have et visuelt interface. Med Logitech; der kan konfigureres nogle macros, som starter diverse apparater, tanken var så at måske et IHC tryk kunne starte den selv samme macro. Jeg har prøvet at kigge på det link du har sendt, men min begrænsede indsigt i det, gør at det er lidt sort snak. :-)
  8. Kan man få den til at snakke sammen med bluetooth enheder også? :-) fx. Logitech Smart Control, MyLock? Udover det skal du have stor tak for det arbejde du har udført. Jeg har overført en skilling til dig.
  9. Du har sikkert styr på det her, men jeg tillader mig lige at nævne det alligevel - Nu kan jeg se det er en Linksys E2500 du har patchet din IHC controller op til. Har du sikret dig at din E2500 er den eneste router du har på? De "nye" modemmer som TDC, yousee, stofa mv., sender ud, sidder der typisk allerede en router i. Den kan i de fleste tilfælde deaktiveres. - Beklager, havde ikke set der var en side to. :-)
  10. Jeg kunne ikke connecte tli at starte med heller, derfor skulle jeg sætte flueben ved 'always use wan' - Samt indtaste port efter min ip, på trods af at jeg bruger port 443. Det er dog ikke nødvendigt på du er på LAN. Men når du er på LAN, skal du fjerne flueben ved 'always use wan'
  11. I din iPhone app, skal du sætte hak i "always use wan", så bruger du din WAN ip til at connecte via. Når du så kommer hjem, så skal du fjerne fluebenet igen. Sådan kører det i alt fald her. :-) Når du connecter via din app, så skal du huske at sætte din ip tli port 443. -> 2.133.11.992:443 fx.
  12. Prøv at se den blok Torben har lavet, jeg tror den vil passe fint. http://www.ihc-user.dk/forum/topic/4029-hj%C3%A6lp-til-niveauer-p%C3%A5-wireless-kombi-dimmer/
  13. Jeg har testet funktionsblokken, den synes at fungere efter hensigten. :-)
  14. Nu siger du; Når jeg piller afdækningen af ved lampeudtaget stikker der blot de fire ledninger ud. Disse havde jeg i første omgang blot sat i en samlemuffe og på den modsatte side monteret lampen. Mener du så bogstavlig talt én samlemuffe? Så du har sat den blå, den gule samt de to hvide i den samme muffe? I så fald, så burde din sikring springe, hvis der ellers er spænding på. Nu skriver du at du har prøvet at sætte de to hvide på klemme L og den blå på klemme N, og det er uden held - Vil det så sige at der ikke er konstant spænding her på? Fordi det var der indledningsvis, synes jeg du nævnte i dit første indlæg; Men når jeg sætter lampen op med blå og en hvid lyser pæren konstant. Nu det ikke er et wireless udtag, så skal du bruge den gule(Du siger godt nok at gul er jord, men er du sikker på det?), så hvis du sætter lampen mellem blå(N) & gul(L/M1), så burde du kunne aktivere det på dit tryk.
  15. Hvad har du der skal tænde det her lampeudtag? - Altså hvilken type kontakt/afbryder? På klemme L, skal du montere de to hvide. På klemme N, skal du montere den blå. Den sidste leder du har, er den Gul/Grøn eller blot gul? Jeg kunne forestille mig at den blot er gul, og derfor er din gamle mellemledning. Den kan du derfor blot smide en samlemuffe på, og lade den ligge oppe i lampeudtaget. På "undersiden" af dit lampeudtag, montere du så din lampe som du altid gør, blå på N og brun på bølge/pil (altså ikke på L!) Så skal du som Lars ganske rigtigt siger, sætte noget belastning på lampeudtaget, herefter åbner du din PC -> IHC visiual -> Controller -> Link/Test produkter. Så må du lige lure om de stadig er forbundet til din controller.
  16. Nu spørger jeg nok dumt - Men når du siger tænde direkte på tavlen, vil det sige du skal tænde på selve gruppeafbryderen, eller sidder der en 1-pol afbryder? Grunden til spørgsmålet er, hvis der sidder en 1-pol afbryder, så er det lovligt for en lægmand at udskifte en til en. Så kan du købe et wireless universalrelæ/kombiafbryder, samt et 2SL wireless tryk, som du kan placere hvor det nu passer dig. Så sparer du pengene til en elektriker.
  17. Du skal bruge funktionsblok 1.2.03d - Hvis du trykker på F1, når du har "markeret"; 1.2.03.d. Trådløs dimmer. Så kommer følgende frem: 1.2.03.d. Trådløs dimmer 1 og 2-tast betjening.AnvendelseTil styring af trådløse lysdæmpere. Kan anvendes med 1 eller 2-tast betjening.BeskrivelseIndgangen ”Touch på scenarie”, vil ved en kort aktivering tænde eller slukke lyset, ved en længerevarendeaktivering, vil lysniveauet regulere op eller ned.Ønskes 2-tast betjening, anvendes indgangene: ”Regulér Scenarie op”, og ”Regulér Scenarie ned”.En kort aktivering på Regulér scenarie op, vil tænde lyset, en længerevarende, vil regulere lysniveauet op.En kort aktivering på Regulér scenarie ned, vil slukke lyset, en længerevarende, vil regulere lysniveauet ned.”Regulering” trækkes over på wireless dæmperens ”Scenarie/Regulering”.”Lysindikering” fra dæmperen skal trækkes over på blokken, da denne udgang fortællerom dimmeren er tændt eller slukket.”Max tid for kort tryk”, er bestemmende for hvor lang tid der skal gå før blokken vil forstå en aktivering somlængerevarende og dermed regulere. Denne timer kan med fordel ændres hvis blokken styres via Vieweren,da ON signalet på indgangen kan forekomme længere end 400 ms."# Kort tryk tænder lys på"Ved et kort tryk, tændes lyset på det niveau, som svarer til den % som er trukket over fra "Regulering"Rampetid er default 1sek.Det er muligt at indstille blokken til at starte på "Sidste niveau" eller "Niveau oprettet i linken""Sidste niveau"Ved et kort tryk, tændes lyset på det niveau som lyset blev slukket på sidst."Niveau oprettet i linken"Her vælges om lyset skal tænde på sidste niveau, eller på et forud bestemt niveau - (% og rampetid angivesi scenarielinket).NoteDenne blok virker ikke i simulering, da den reguleres via scenarie.Hvis denne blok skal testes skal dette gøres i ServiceView.Ved styring af flere lysdæmpere, kan det ikke garanteres at disse følges ad.
  18. Okay. Som jeg ser det er der mulighed for fase og mellemledning - men du ved nok bedst.
  19. Okay, det prøver jeg. Ja, installationen fejler ikke noget. Det hele er desuden også wireless, så det er jo bare fase, nul, mellemledning. :-) Ja, de er dimmable.
  20. De er fra A-LED 4,5W - Angiveligt skulle de fungere helt fint med IHC wireless produkter.
  21. Kære IHC-Brugere, Jeg har købt mig en hulens masse IHC wireless produkter, som er koblet op på en controller med viewer. På den i emnet omtalte dimmer opstår der et lidt uheldigt problem. Det dæmper uden problemer, men når det er slukket giver det et kort blink i 3-4 ud af de 18 lyskilder. Dette korte blink kan fremprovokeres ved enten at trykke på sluk knappen i det pågældende rum. Eller blot at aktivere et tryk i et af de andre rum. Her ses en video af det omtalte; https://www.dropbox.com/s/8aohtf2xrp0zac0/2014-01-01%2016.40.41.mov - På klippet står min kammerat og tænder og slukker lyset i køkkenet, hvilket resultere i det blinker i gangen. Jeg har brugt funktionsblokken 1.2.03.d. Kan jeg på nogen måde komme den irriterende problemstilling til livs? På forhånd tak for hjælpen.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok