Hop til indhold

Familien Thingholm

Members
  • Antal indlæg

    60
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Omdømme aktivitet

  1. Thanks
    Familien Thingholm gav omdømme point til dkjumper i IHC Controller email kontrol   
    Hej René,
    Kan du lige uddybe hvad du får af fejl mm når du sender første mail, besvarer "admodningen" fra controlleren?
    Jeg har selv prøvet at lege med email kontrol, og synes det virkede ganske fornuftigt, omend der kan være nogle minutters forsinkelse.
    Det der oftest driller, er at de fleste mail servere ikke tillader ukrypteret forbindelse når man skal SENDE mail fra controlleren men hvis du kan sende vha. "afprøv" så burde den del jo virke.
    Du har postet indstillinger på hvordan IHC skal hente mails, ikke hvordan den må sende. Dette gør du under "notifikationsbeskeder" i administrator modulet.
    /Johnny
  2. Thanks
    Familien Thingholm gav omdømme point til EjvindHald i IHC Controller email kontrol   
    Mig bekendt understøtter smtp serveren hos one.com ikke port 110 af sikkerhedshensyn. Hvis du vil bruge IHC mail, så tror jeg, at det er bedst at bruge smtp server hos din internetudbyder.
    Jeg bruger selv openhab + ihc sms modem. 
  3. Thanks
    Familien Thingholm gav omdømme point til Kandersen i IHC Controller email kontrol   
    port 110 bruges IKKE til smtp. Det er pop3 der bruger port 110 (klient modtager). 
    Smtp som du nok tænker på, det er port 25. Og den har mange udbydere lukket for, ikke så meget pga af sikkerhedshensyn, men pga af spam. Og det er, undskyld mit sprog,  forbandede bavl de har gang i (og haft i mange år). Det forhindre intet, andet end det generere brugerne og forhindre DEM i at lave et ordentlig system. 
    Jeg hverken kan eller vil acceptere en udbyder som lukker port 25, og slet ikke fordi jeg selv driver min egen mailserver. 

    Anyway - Hvis han har en pop3 mail, så er det korrekt at han skal bruge port 110. 
  4. Thanks
    Familien Thingholm gav omdømme point til Kandersen i IHC Controller email kontrol   
    Jf ovenstående billede skal du bruge port 995 (mystisk valg, da man normalt ville vælge 587 som alternativ port. Men det er one.com´s valg. Og derfor skal du bruge den).
    Mht intervallet, så er det meget forskelligt hvornår noget trigger et "angreb". Normalt er det ikke noget man skal rode så meget med, men mest af alt nok fordi at intervallet i realiteten ikke er et udtryk for noget. 60 sekunder lyder af meget, men når det er på din controller og fordi det er et automatiseringssystem, der reelt kan sende en hulens masse mails afsted meget kort efter hinanden, så ville jeg lade den stå, hvis du selv kan leve med 60 sekunders interval. Hvis du ikke har programmeret så meget som kan sende en mail, så kan du justere den ned. Hvornår den trigger (og om den trigger) hos one.com, det er kun dem der kan svare på det. 
  5. Like
    Familien Thingholm modtog omdømme point Rolf Mortensen i SCENEWIEW   
    Hvis du tager et nyt projekt i scenedesign, og i venstre side af skærmen, under Scenenavigering skal du oprette de sider (scener) du skal bruge. Ved hver scene højreklikker du og tager sceneegenskaber. Efterfølgende kan du skifte billede på dine scener. Dette gøre ved alle dine scener.Så ligger du dit dynamik på siden, som du tager fra højre side af skærmen, lamper, tryk mm. Derefter tager du fra venstre side under funktioner, de ind- eller udgange du skal have til at styre din dynamik.Hvis det er et tryk, trækker du indgangen fra venstre side fukntioner til dynamiken hvorved og giver slip. Så kommer "Tilføje resourse til elementmenu" frem som du vælger. og hvis trykket skal reflektere sin status også skal du tage udgangen til dynamiken og vælge "Få element til at reflektere resoursens status"Derefter skal du gemme dit sceneprojekt og ligge det i controlleren. Så burde det køre.....Det var lige en hurtig gennemgang, en noget mere fyldig får du i LKs IHC katalog på www.lk.dk.Og så tjek lige deres downloadsektion, da de lige har lavet noger færdige scener som du måske kan få inspiration fra. De kan jo hentes og laves om til det du gerne vil have.Held og lykke
  6. Like
    Familien Thingholm gav omdømme point til Martin Abildgaard i Hvilken LK Dæmper   
    Årsagen til at de wireless dæmpere anbefales er ganske enkelt at de er dem der giver dig de fleste faciliteter. IHC Dimmer koster dig også nogen udgange. så prisen skal du nok ikke kigge så meget på.Fordelen ved de Wireless er at du kan sige til den at du vil have 20% lys eller 100% lys eller 0% lys(Sluk)efter at have haft med IHC at gøre i snart 15 år, så vil jeg absolut ikke længere bruge IHC dimmer. Kun Wireless, selv om det koster et underlag...Bemærk desuden at de færreste standard energisparepærer har mulighed for dæmpning.
  7. Like
    Familien Thingholm gav omdømme point til Lars Jacobsen i Sluk alt funktion   
    Et par kommentarer til dit projekt:Istedet for kun at bruge den samme FB flere/mange gange kan du måske med fordel bruge en FB fra LK´ standardhus. De kan hentes her: http://www.lk.dk/download/software/Projektfil%20IHCStandardVer3.1.zipDerved undgår du at skulle skifte ALLE dine FB hvis/når der kommer opdateringer til den (hvis den er fejlbehæftet) Den FB 1.1.01 du pt anvender er formentlig den første (og fejlbehæftede) version da den er fra 10-01-2006.En anden lille ting, Dine sluk alt FB´r styrer/slukker lamperne direkte. Det er bedre de styrer de FB´r som har tændt lamperne. Derved undgår du at noget kommer ud af sync, og dermed skal pulses 2 gange Du kan måske også anvende FB 1.1.02e som altid blot giver én puls ud, til at styre sluk indgangen på dine FB 1.1.01btw hvornår og i hvilke situationer er det su skal trykke 2 gange ? Er det for at lave sluk alt lokalt i rummet ? Sluk alt på 1. sal ? Sluk alt i hele huset ? Eller nå du skal tænde igen efter en sluk alt ?
  8. Like
    Familien Thingholm modtog omdømme point Robert Jürgensen i Sluk alt funktion   
    HejNå det virkede heller ikke. Kan desværre ikke se havd jeg gør galt, men jeg ha nok luret at hvis jeg sætter den som Kip, skla jeg trykke 2 gange, da den skal tænde for Kip igen, før jeg kan lave en ny Sluk Alt.Kan ikke gennemskue om jeg skal sætte den som SLuk - Udgang til Lys, eller Sluk - Off Puls. Intet af det virker lige i øjeblikket.Prøver at uploade mit projekt, så kan det være i kan gennemskue det.På forhånd TakThingholm
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok