Hop til indhold

Jacob1354922255

Members
  • Antal indlæg

    37
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Jacob1354922255

  1. Mange tak for tippet, det har sparet mig for lidt kvaler
  2. Ok, sidder lige og kigger på LK's kompatibilitetsguide, og den viser nu at dæmpning ikke er mulig - de må have fundet ud af problemet. Men jeg er 100% sikker på at de var listet som kompatible ca. 14 dage før bestilling, jeg sad og krydstjekkede numre og skrev ned på en lap papir. Men jeg synes også de har ryttet op i deres dimmer-liste, så der har nok været en revision. Øv øv, men nu hvor spots'ne sidder i, viser det sig at det heller ikke er nødvendigt at dæmpe alligevel, så dimmeren er sat til salg her på siden, så må vi se om der er en anden der kan få glæde af den.
  3. På vestsjælland, men arbejder i kbh. Meeen den kan jo også sendes, jeg har god pakkepris via mit arbejde.
  4. Sælger denne dimmer: http://billigihc.dk/lysdaemper-relae/30242-ihc-wireless-universal-250w-uni-dim-hvid-1-stk-5703302127172.html Virker ikk med mine LED, og vi e blevet enige om at det faktisk ikke er nødvendigt at dæmpe alligevel, så gider ikke rode mere med det. Købt i oktober hos billigihc, monteret i to dage. 550,-
  5. Og kan nu tilføje at efter ca. 15 minutter med dæmpet lys, går der total disko i den. Bevares, det er da ret festligt, men ikke lige det gi havde i tankerne herhjemme.
  6. Har tjekket LK's dimmerguide og købte på baggrund af dette 6 stk MasterLED samt wireless dimmer. Da jeg efterhånden havde fundet ud af via forum at tvinge dimmeren i "RL" mode, kommer næste udfordring. Når jeg dimmer under 50%, står lyset og flakker. Det er p@#?€ irriterende at glo på. Kan dimme 3% eller 38% så står det jævnt, alle andre procenter under 50% der flimrer lyset synligt. What to do?
  7. i øvrigt er mit brugernavn også ændret? Jeg kan logge ind med mit gamle brugernavn, men den viser et helt andet når jeg poster.
  8. har lige måttet igennem et password reset, har ikke været på i lang tid. Så problemet er stadig ikke løst...
  9. onlinekurserne er pillet væk pga. de er under opdatering, så de kommer nok først tilbage om 2 år ligesom tavlekat.
  10. 1 puls / sekund = 4 m/s, så ved orkanstyrke giver den 8 pulser i sekundet, og ifølge DMI gav stormvejret her forleden ikke mere end 20m/s vindstød = 5 pulser i sekundet. Er det for hurtigt til IHC..?
  11. Jeg er lidt lun på idéen, men hvordan konstaterer jeg om der er reed relæer i? Jeg har et almindeligt multimeter fra Brinck at måle med.Jeg kan godt se med retningen at den er tricky, selvom det er et mix af kontaktslutninger giver den kun en grov indikation med max 8 vindretninger - men det er vel egentlig også rigeligt for de fleste. Men ok, jeg kan også bare kigge ud af vinduet eller sætte et webcam på taget så jeg kan se vejrhanen.Koch har et anemometer til 650,- som lader til at være af bedre kvalitet, men jeg kan ikke helt gennemskue om det kan køre solo eller man skal have hans lille box ind over. Umiddelbart står der at den giver en puls pr. sekund ved 2,5 mph vindhastighed. Det burde vel være muligt at lave en FB med pulsopsamling ala den man bruger til strømforbrug med en tilpasset skala og en log der f.eks. husker peak og gennemsnit pr. dag for den sidste uge eller måned.
  12. Kigger selv på danfoss ventilation, men har ikke noget ventilation, så lytter lige med.Jeg tænker dog selv at jeg umiddelbart ville lave skemalagt luftudskiftning i dagtimerne, jeg mener at have set i manualen at man kan lave en profil for driften.Men ja, det havde været nemt om danfoss havde lavet en indgang eller to man lige kunne kortslutte. De har en indgang på deres gulvvarme f.eks. så man vi kortslutning med et 400V modul kan sætte den i frostsikring og en lignende indgang til at gå på fuld blæs + en til minimaldrift ville være ønskværdigt på et ventilationsanlæg og burde ikke være svært at implementere.
  13. Jeg kommer lige med et par vinkler her:Jeg vil tro i kan sætte ventilationsanlæggets forsyning på et output-modul, og simpelthen slukke det når jeres vinduesfølere har været aktive i mere end 3 minutter. Mener faktisk også at LK har lavet en funktionsblok der tager højde for udluftning. Nogle anlæg har en override indgang som man kan kortslutte og dermed sætte anlægget på pause. Det gør jeg med min gulvvarme(fra danfoss), således at når der luftes ud så kobler gulvvarmen fra i en times tid så temperaturen kan nå at stabilisere sig igen - ellers vil hele systemet åbne og pulse varme ud i gulvene efter 2-3 minutter. Det kræver dog et 400v modul for at kunne lave kortslutninger med IHC.LK har i øvrigt for nyligt lanceret et sms modul, som vil kunne sende sms i tilfælde af alarm.
  14. har du ikke et stik i dine udtag? i mine udtag kobler man en ledning på også, som føres direkte til støvsugeren, ledningerne kortsluttes når man sætter slangen i udtaget, og er man lidt flottenheimer kan man købe en slange hvor du har tænd/sluk direkte på støvsuger håndtaget.
  15. Det er jo reelt pinligt at LK ikke har et lignende produkt til ihc, kun til KNX. Er planen at sætte den i produktion? Thumbs up for kvalitetsindtrykket herfra!
  16. Kan man mon lave samme trick med et anemometer eller retningsmåler?http://www.davidsenshop.dk/pi/AGIMEX_EKSTRA_VINDH_SENSOR_T_VEJRST_68250_68260_5M_LEDN__6114_2508.aspxhttp://www.davidsenshop.dk/pi/AGIMEX_EKSTRA_VINDRETNINGS_SENSOR_T_VEJRST_68700_68750_6038_2508.aspx
  17. Og er der nogen der ved om man kan bruge et 400v output til at kortslutte det der lydkort?
  18. Hvad så RT er du kommet videre med projektet... Jeg lytter spændt med på tråden her!
  19. De sad på hver deres indgang. V8Camaro --> SMUKT! Det var LIGE det der var problemet. Tak for hjælpen.
  20. Hej Lars. Det er bondehusvinduer, så hvert vindue har to fag der er koblet serielt, men jeg mener nu at hvert vindue har sin egen indgang. Jeg skal da lige kigge efter.
  21. Hej IHC-ussrs. Jeg har koblet to vinduer til alarmfuntionsblokkens indgang for magnetkontakter. Har et tryk ved hoveddøren som lyser når der er et vindue åbent. Hvis begge mine vinduer så er åbne, og jeg lukker for det ene, så slukker min LED ved hoveddøren selvom det andet vindue står åbent...? Er der nogen der har oplevet noget lignende?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok