Hop til indhold

Line Ørnstrup

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Line Ørnstrup's Achievements

  1. Mange tak for de meget grundige svar. Det er helt uvurderligt at få den viden og erfaring omkring produkterne, som I sidder med.Som vi havde forudset kan alle de produkter vi gerne vil have betyde en kompliceret programmering. Er der hjælp at hente nogen steder. Kurser eller lignende? For at være helt ærlige er tiden problemtisk for os i øjeblikket. Kan man måske finde en dygtig IHC specialist til at lave programmet?Hvis opgaven beskrives detaljeret og sendes i udbud, vil det måske være nok til at skræmme alle de lokale installatører og dermed sende prisen godt i vejret. Det ønsker vi selvfølgelig ikke. Men hvad gør man så?
  2. Line Ørnstrup

    Nyt hus med det hele

    Vi står overfor opførelsen af et helt nyt hus. I den forbindelse vil vi meget gerne have IHC, men finder det svært at overskue hvilke muligheder der er. Vi har søgt her på sitet, men der ikke noget svar på, hvilke ting man skal have og tænke på i forbindelse med husbyggeri.De steder, hvor lignende spørgsmål er stillet refereres der ofte til, at man skal søge på emnet da det tidligere har været behandlet - det har vi gjort! Men der er sket meget de sidste par år og vi vil gerne have sidste nye input og vurdering.Vi har overvejet at sætte følgende ind i huset:SkumringsrelæPIR i carportVarmestyringAlarm med:- røgalarm- modem- PIR- evt føler på vinduer og døre?????Derudover vil vi have ellåse i døre til hhv skur, hobbyrum, bryggers og fordør. Så kan vi låse døre op, slukke alarm mm via fjernbetjening og tastaturer ved døre til hus/skur/hobbyrum. Desuden kan det være smart hvis ventilationsanlægget slukker når døre/ vinduer har været åbnet mere end f.eks. 3 minutter Det kan være med til at retfærdiggøre føleren på døre og vinduer (som jeg har hørt er dyrt, men hvad koster de egentlig?).Der melder sig et par spørgsmål:- Duer IHC alarm?- Virker varmestyringen og kan den fungere sammen med en udendørs temp måler som skal overstyre?- Er det svært at integrere det med tastaturene?Vi er ikke stive i programmering osv, men ønsker os bare et godt og fleksibelt anlæg som er fremtidssikret. Derfor må det ikke bvlive for kompliceret. Men vi vil rigtig gerne høre om der er noget vi har overset - produkter, pakker mm?Glæder mig til at høre fra jer.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok