Hop til indhold

Dennis Cato-Hansen

Members
  • Antal indlæg

    39
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Dennis Cato-Hansen

  1. Jeg har nu prøvet, men trykkene til sluk alt fungerer ikke mere... de slukker ikke for noget overhovedet nu!Så nu her jeg uploadet begge mine projektfiler...Version 1 er der hvor jeg skal trykke 2 gange for at tænde mine lamper igen.Version 2 er som jeg troede jeg fik det forklaret, men hvor det ikke lykkedes mig at ændre det til det bedre alligevel! IHCprojektVersion1.vis IHCprojektVersion2.vis
  2. Jeg tror du har fuldstændig ret Camaro, det er der fejlen ligger! Det får jeg rettet til i weekenden!Mange tak for hjælpen :-)
  3. Det prøver jeg lige når jeg kommer hjem, på forhånd tak!
  4. Hej fellow IHC'ereKan det passe at jeg efter at have brugt ressourcen sluk-alt i et rum, så skal trykke 2 gange på en tænd-funktion for at en lampe reagerer.Det er galt i alle mine rum, og jeg forstår bare ikke at det skulle være standarden!Jeg har ikke været inde og pille og forsøgt at ændre noget i nogle funktionsblokke, der skulle kunne have fremprovokeret denne sære tendens!Nogen bud???
  5. Hej MC, IHC-net er bare for dyrt, kontra en almindelig selvstændigt opdelt LAN-del og antenne-del.Jeg har anvendt de mange farver, for bedre selv at kunne skelne ude i dåserne.Jeg har lavet huset sådan at jeg i hver "gren" har nogle (nok) "tænd-ledninger" så jeg kan styre stikkontakter og lampesteder med 230V output og lysdæmpere Og jeg mener det er mange år siden at rød har været anerkendt som jordfarve, og da jeg har anvendt Gul/Grøn som jord ser jeg ikke nogen problemer i det
  6. Ja, jeg kunne skrue sidepladen af og montere den på pladen, for derefter at sætte NAS fast på sidepladen igen Sådan kan man jo også vægmontere sin stationære computer :silly:
  7. Så er spørgsmålet bare... Er den 159,20 kr værd...Eller mangler den stadig lidt udvikling????Er der nogle der har testet den på en X10 mini pro???
  8. Her er nogle enkelte billeder af min tavle, som endelig er ved at være færdig, mangler lidt i antenne-delen. og så mangler jeg et outputmodul, samt lidt trådløse dimmere som skal monteres ved siden af tavlen. (de skal drive nogle stikkontakter der skal kunne dæmpesd_rl_se-6d5e6870580282ce2bf10c00c50b94ec.zip
  9. Så er jeg endelig ved at nå afslutningen på projektet Hvad synes i derude????[attachment:1]C:\fakepath\DSC00801.jpg[/attachment]sluk_alt_timer.zip
  10. Super, så har den lige fået sig et nyt hjem, oppe i hjørnet af tavlen Jeg takker for hjælpen.
  11. Ganske almindelig LK IHC PSU.http://www.elvvs.dk/category.3436.article.13809
  12. er ved at rokere lidt om i tavlerne, og installerer rækkeklemmer.Men jeg kunne godt bruge lidt mere plads i 230V delen, så spørgsmålet lyder på om jeg må putte min 15W PSU over i 24V delen????????Svar ønskes hurtigst muligt :-)
  13. Det er slet ikke så uoverskueligt endda, det der IHC....
  14. Tak skal i have, jeg vil fluks køre ud og investere i nogle klemmer!!!!Men hvilke bruger i, Wexøe phoenix eller en hel tredje???
  15. Dennis Cato-Hansen

    Nullerne "de blå"

    Hej Alle i kloge....Jeg er ved at afslutte min tavle og tænkte om man måtte tage nogle din rækkeklemmer og samle dem med lasker og forbinde alle nul-lederene i dem????Det ville gøre sikringerne mindre overfyldte med ledere!Jeg vil desuden gerne samle alle mine tænd-ledere i nogle rækkeklemmer så jeg kan nummerere dem nemt og have styr på dem jeg ikke skal bruge, så de ikke hænger og flagrer Med venlig hilsen den snart glade IHC bruger!!!
  16. Jamen det er perfekt, jeg var bange for at der kun kune være en!
  17. lars-jacobsen skrev: Hold da op det havde jeg slet ikke regnet med, så er det da den vi kører med :woohoo: Tak for det hurtige svar!!!
  18. Hvor mange LINK-10 kabler kan der egentlig være i et 16 mm wawin flexrør, jeg gætter selv på 1....Hjælp?
  19. allannissen skrev: Men mange tak for det hurtige svar!!! det her forum er et af DKs bedste :silly:
  20. Er der noget i vejen med at bruge dette imellem moduler i tavlen, og ud til PIR og tryk ? ? ?http://www.elvvs.dk/pdffiles/articles/pt-hf.pdf Jeg er fuldstændig lost i denne kabel jungle, og gider ikke betale for meget.Men har jeg forstået det ret, hvis jeg lister det op som nedenstående...Mellem moduler i tavler: min 0,6 mm i tværsnit og parsnoet? ligesom LINK-10.Fra moduler til tryk: PDS kabel er lovligt, men de fleste bruger her alligevel LINK-10 kabel eller en 0,6 PT-HF f.eks som ovenstående. For sikringer er IKKE nødvendigt her bare det er parsnoet?Fra modul til PIR eller skumring, eller anden mindre strømsluger: her er det et krav at der bruges min 0,6 eller PDS med for sikring?Hjælp venligst en forvirret kabeltæmmer!
  21. Hej allesammen,Jeg har nu snart fået bygget vores nye hus, men jeg kan ikke finde ud af om jeg skal vælge en IHC-NET løsning eller en almindelig opdelt 75 ohms/router løsning???Jeg vil få internet fra et firma der hedder Skyline, og TV-udbyderen er Boxer TV.....Jeg har ikke brug for fastnettelefon.Hvad er fordele/ulemper ved de 2 løsninger???Der er trukket tomrør NOK til begge løsningsmodeller!What to do???Venlig hilsen Dennis Cato
  22. Hey, det er da en skide god ide!!!Se lige her hvordan mit byggeri skrider frem...http://alturl.com/83bi
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok