Hop til indhold

Carsten L.

Members
  • Antal indlæg

    113
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Carsten L.

  1. Hej Lars. Det er til afløsning af et scenarie. Jeg vil gerne at jeg kan sætte en Hue pære til 80%, en til 50% og en til 30% med et tryk via IHC Captain. Jeg kan ikke lige forstå hvordan jeg kan gøre det med et scenarie? Der er jo kun en udgang pr. scenarie.
  2. Hvordan kan jeg lave sådan at 1 knap sætter forskellige indstillinger på f.eks. 3 pære? Jeg kan ikke rigtigt finde en funktionsblok der giver flere udgange.
  3. Kunne du lokkes til at ligge et billede op uden låg?
  4. Her er den sidste tråd om emnet: Link Og i den bliver der også linket til den tidligere tråd: Link Men desværre virker Komfortstyring2 vist ikke mere. Komfortstyringv2.zip
  5. Du kan jo prøve at købe sådan en og se hvad den indeholder: https://www.greenline.dk/k/led-paerer/led-diverse/p/nordtronic-dim-bob-0-2w
  6. Det ser ud til at virke rigtigt godt. Dog mangler jeg en scenarie sluk til et almindelig lampe udtag. Min UNI dimmer slukker godt nok, men min gulvspots lyste hele natten.
  7. Uhhh.... tak. Den tester jeg lige ved først kommende lejlighed.
  8. Hej. Er der nogle der ligger inde med en FB der har f.eks. 3 scenarier afhængigt af klokken, PIR og skumrings indgang. Ønsket er at lyset tænder på forskellige niveauer alt efter hvornår på døgnet, men kun når PIR og skumring er aktive. Jeg kan ikke rigtigt finde noget brugbart og det bliver en gang spaghetti når jeg laver det ved at kæde eksisterende FB sammen. Det skal virke med wireless UNI.
  9. Især når man tænker på at den sikkert kommer til at koste 779kr.......
  10. Hejsa. Nu er det længe siden jeg har rodet med den slags elektronik, men jeg tror faktisk det kan gøres ret simpelt: Du skal lave en spændingsdeler (Goggle den, det er meget let) , den består kun af 2 modstande. Den ene er fast (R1) og den anden er din føler (R2). Hvis du så f.eks. sætter 24v på, vil udgangen gå mellem 0 - 10v hvis du har den rigtige modstand (R1). Det er forholdet mellem de 2 modstande der afgøre udgangen. Så skal du bare bruge et 0 - 10v input, du kan ikke købe et LK, men det kan du ved zigza.dk: http://www.zigza.dk/IHC_Sensorer/IHC_Analog_0-10V_H Her kan du f.eks. læse lidt om spændingsdeleren: http://gotech.dk/laer-elektronik/grundlaeggende-elektronik/spaendingsdeleren/
  11. Jo jo, programmet giver fint mulighed for at simulere wireless på ligefod med alt det andet. Det virker bare ikke....! Du nød til at teste i controlleren.
  12. Prøv lige at kigge på denne her, og så skal du lige huske at man ikke kan simulere de wireless komponenter. Bertamsværelse V1.vis
  13. Nej Captainen er bestemt ikke død. Den lever i bedste velgående hos mig hvor han tilbyder en masse ekstra funktionalitet, som f.eks. styring af Sonos som er det jeg bruge mest. Jeg syntes du har gjort et imponerende stykke arbejde og jeg håber ikke du føler dig presset til hele tiden at arbejde med det
  14. 2.1.01.a. Ur, med 1 tidspunkt og så laver du bare en rampened over 30 min.
  15. Lars! Du skal prøve det praksis, smid det over i og test det der. Du kan ikke regne med simuleringen.
  16. Vil det sige at du har monteret det hvor det er udsat for direkte sollys? Hvis ja kan du da ikke bruge temperaturen til ret meget?
  17. Jeg ville klart vælge et fysisk øje der måler lyset. Sol op nedgang er et fantastisk stykke arbejde og jeg bruger det selv p.t. Men jeg syntes der er problemer hver gange vi skifter mellem sommer og vintertid. Vi har også noget belysning indenfor der er styret af lysforholdende ude og her dur det virtuelle ur heller ikke da det jo har lidt svært ved at tage højde for at himmelen er helt overskyet en halv time før solnedgang. Men Sol op nedgang virke super til min udendørs julebelysning.
  18. Hvis det er denne tråd der er tale om, så har jeg hørt fra Allan Henriksen at funktionsblokken ikke kan bruges efter LK har ændret så man ikke kan dividere mere.
  19. Hmmm der er ikke noget der er dobbelt kornfigureret. Der er kun tilsluttet 2 stk LED spots, kan de være årsagen?
  20. Hvordan kan det lade sig gøre at alle indgange i blokken er off, men at udgangen skifter til on og forbliver on resten af dagen??? Det er en standard 1.4.04a blok hvor jeg kun bruger Pir og skumring. Jeg oplever til tider at lyset tændes af pir om morgen når vi forlader huset, men forbliver tændt resten af dagen. Billedet er taget fra service view.
  21. " er der en en Fb der er lavet til det eller skal man selv lave den ? :-)" Som Lars skriver kan du jo prøve med standard Rampetid, her kan du godt Rampe ned over 30min
  22. Jeg tror gerne jeg vil købe 24v output, hvad vil du ha' for det?
  23. Understøttelse af nye lux- og fugtsensorer..... Så mangler vi bare de fysiske produkter.....
  24. Ja den kunne jeg enligt også godt tænke mig at prøve, så jeg lytter lige med her.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok