Hop til indhold

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 15-10-2023 in all areas

  1. Mikkel Skovgaard

    IHC Easy

    Hvis du, som jeg, heller ikke helt har opgivet IHC endnu, så er her lige en lille opdatering på et af mine projekter: IHCEasy (https://jemi.dk/ihc/files/IHCEasy.exe ) Jeg søger lige nu folk der har lyst til at teste min løsning som er en måde at installere LK Visual software pakken uden en masse problemer - det er testet ret grundigt og kan med sikkerhed ikke ødelæge noget*. Der er Features pt. er: Mulighed for at have flere IHC Visual installationer samtidig - Visual 2 og 3 samtidig Automatisk fix af hvis LK visual installation er i stykker ved opstart - utcs, xml og mere Som standard kræver LK Visual ikke længere ikke altid admin rettigheder for at starte Inkludere det nødvendige java - så ingen java problemer eller generel java installation Automatisk check af manglende udvidelser og ødelagte filer Ingen krav om Java for at køre firmware opdatering program Problematisk måde at starte SceneDesigner på er fjernet Flytbar installation Lokal installation Fjernelse af ligegyldige ting som Adobe PDF IHC USB driver tjek og installer Lokale IHC funktionsblokke i bruger (Documents) mappen Løst java skaleringsfejl ved skærme med høj opløsning/DPI ...og meget mere mere jeg har glemt Nå ja nye ikoner også Hent og prøv her: https://jemi.dk/ihc/files/IHCEasy.exe Bemærk det er i beta og jeg mangler lige nu en licens fil og lidt andet. * men dere er ingen garantier
    2 points
  2. Skal vi ikke blive enige om at det primært er dig er mener at wireless kommunikation generelt er et problem. De fleste kan blive enige om at Schneiders IHC Wireless protocol er et problem., men jeg synes ikke at have hørt andre der har wireless-fobi i samme omfang som dig.
    1 point
This leaderboard is set to København/GMT+02:00
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok