Jump to content
  • 0

Overtager hus


cillebille
 Share

Question

Hej alle.

Jeg beklager på forhånd min uvidenhed. Vi overtager et hus med IHC. Vi kan se at det er Visual 1 som vi skal bruge og det har vi installeret på vores computer. 
Kan vi “bare” sætte computeren i forbindelse med tavlen og så udlæse de indstillinger som der findes i huset aktuelt? Altså simpelthen overtage de tidligere ejers indstillinger og have mulighed for at rette i dem uden at skulle benytte os af deres login mv.

 

På forhånd tak. 

Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Ja. Der bliver også installeret en manual/ vildledning :huh: sammen med programmet. Prøv at læse den så ved du straks lidt mere.

Så skal du nok få svar på mere konkrete spørgsmål senere, hvis du har dem. Det kan drille lidt og få forbindelse nogle gange, men så prøv at søge lidt her i forummet. Kan være spørgsmålet har været stillet før, og der allerede er et brugbart svar.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
7 hours ago, cillebille said:

Altså simpelthen overtage de tidligere ejers indstillinger og have mulighed for at rette i dem uden at skulle benytte os af deres login mv.

Grundlæggende er der intet personligt ved det der ligger på en Visual 1 controller. Den er klippestabil men kan ikke sættes på internettet. Den eneste måde at betjene systemet er således vha. de tangenter og følere der måtte være sat op i huset.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok