Jump to content

cillebille

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

cillebille's Achievements

  1. Hej alle. Jeg beklager på forhånd min uvidenhed. Vi overtager et hus med IHC. Vi kan se at det er Visual 1 som vi skal bruge og det har vi installeret på vores computer. Kan vi “bare” sætte computeren i forbindelse med tavlen og så udlæse de indstillinger som der findes i huset aktuelt? Altså simpelthen overtage de tidligere ejers indstillinger og have mulighed for at rette i dem uden at skulle benytte os af deres login mv. På forhånd tak.
  2. Hej alle. Jeg beklager på forhånd min uvidenhed. Vi overtager et hus med IHC. Vi kan se at det er Visual 1 som vi skal bruge og det har vi installeret på vores computer. Kan vi “bare” sætte computeren i forbindelse med tavlen og så udlæse de indstillinger som der findes i huset aktuelt? Altså simpelthen overtage de tidligere ejers indstillinger og have mulighed for at rette i dem uden at skulle benytte os af deres login mv. På forhånd tak.
  3. Hej. Vi har lige købt et dejligt hus - med IHC. Vi er helt nye på denne front og har virkelig forsøgt at sætte os ind i det, men det er virkelig svært synes vi. Vi overtager andres indstillinger og vil jo gerne selv have mulighed for at kunne ændre på diverse indstillinger. Er her nogen som kan - ud fra billedet - tyde hvilken type visual vi har med at gøre? Ved IHC Controller Visual står der bl.a. RS323. Hus og IHC er fra 2006. I må generelt gerne komme med gode fif hvis der er ngo’er vi bare SKAL vide ift. IHC. Hilsen os.
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok