Jump to content
IHC-User.dk
  • 0
Taasholm

350CR dimmer programmering

Question

Hej 

Jeg har et gammelt IHCterm som jeg indtil for nyligt har holdt i gang med en gammel computer. Men nu er det slut og jeg har konverteret min kode til Visual 3. Men bøvler lidt med at finde ud af hvordan jeg skal sætte mine 350CR dimmere op med en-tryks kontakter. Jeg har ledt i forummet og fundet en løsning fra 2010  med en funktionsblok der hedder 1.2.01c. Men denne nlok eksiterer ikke i Visual 3 og er erstattet af 1.2.02c. Nogen der har erfraring med hvordan man koder 1.2.02 med enkelt tast tryk ?

Tom

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Touch styring er udgået med Visual 7.1 ( den nye) primært pga. wireless, men det giver også problemer for kunder med gamle lysdæmpere som f.eks. 350CR.

Du skal bruge en funktionsblok med Touch udgang, som ikke findes i programmet til Visual 7.1, men du kan måske være heldig at den findes i programmet til Visual 6.2 eller 6.1.

Hvis den findes, så gem den på skrivebordet, (højreklik og vælg gem) geninstaller visual 7.1 og flyt filen til mappen Funktionsblokke/lysstyring og genstart visual 7.1, nu burde du kunne anvende blokken.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Fantastisk - det lykkedes at få den ind i programmet. Nu håber jeg ikke de har blokeret for at jeg kan sende data til controlleren som de har skrevet de har gjort med de gamle wireless produkter. Tusinde tak for hjælpen. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.