Jump to content
IHC-User.dk

Taasholm

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 1. Taasholm

  Gas sensor / alarm

  Det er lykkedes med jeres hjælp at få opgraderet fra termIHC til Visual 3, så tak for hjælpen. Jeg har i min installation en gas sensor og en sikkerhedsventil til at lukke for gassen. Men ved test virker det som om min gamle gas sensor ikke virker mere. Jeg har ledt højt og lavt og det ser ud til at gas sensor er udgået. Hvad har i andre gjort der har gas med hensyn til gas sensor ?
 2. Fantastisk - det lykkedes at få den ind i programmet. Nu håber jeg ikke de har blokeret for at jeg kan sende data til controlleren som de har skrevet de har gjort med de gamle wireless produkter. Tusinde tak for hjælpen.
 3. Hej Jeg har et gammelt IHCterm som jeg indtil for nyligt har holdt i gang med en gammel computer. Men nu er det slut og jeg har konverteret min kode til Visual 3. Men bøvler lidt med at finde ud af hvordan jeg skal sætte mine 350CR dimmere op med en-tryks kontakter. Jeg har ledt i forummet og fundet en løsning fra 2010 med en funktionsblok der hedder 1.2.01c. Men denne nlok eksiterer ikke i Visual 3 og er erstattet af 1.2.02c. Nogen der har erfraring med hvordan man koder 1.2.02 med enkelt tast tryk ? Tom
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.