Hop til indhold
IHC-User.dk
  • 0
nygaard2005

røgsensor LK 120B1286

Spørgsmål

nogen der har viden, erfaring med om LK røgsensor LK 120B1286, ca 12 år gammel, har en funktions "udløbsdato"? Ved test af to røgsensorer med såvel rigtig røg, som røg på dåse, aktiverer sensorerne ikke alarmen. Ved test i serviceview udløser alarmen, så kredsen må formodes at være Ok.

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

2 svar på dette spørgsmål

Recommended Posts

  • 0

I alarm FB er der en mulighed for at pause/disable/nulstille alarmen ved at man fjerner forsyningsspændingen. Derfor Kan det være der mangler forsyningsspænding til røgalarmen. Det bør nok lige kontrolleres/måles. 

Og ellers så generelt så kan mange røgalarmer godt holde op med at virke pga spejlet inden i der skal reflektere den infrarøde stråle bliver beskidt af fedt, røg, snavs. Med det viser sig typisk i konstant alarm fra enheden, ikke at den ikke vil give alarm. 

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites
  • 0

Tak for svar. Lidt videre kom jeg da, for der er ganske rigtigt ikke spænding på klemmerne NC og 0 i soklen til røgalarmen. Jeg kan starte alarmen i serviceview, og afstille den igen på normal vis; lidt efter kommer der et kvitteringshyl fra sirenen (=system klar igen???).

Men hvad gør jeg ved den manglende spænding? Kan en genstart af controlleren gøre det? Der har ikke været pillet i installationen, så fejlen "er opstået af sig selv"!

Har også prøvet at downloade et tomt projekt i controlleren, for derefter at downloade projektet til controlleren igen, det gav ingen ændring!

Redigeret af nygaard2005
forsøg med sletning og genindlæsning af projekt

Del dette indlæg


Link til indlæg
Del på andre sites

Opret en konto eller log ind for at kommentere

Du skal være medlem for at skrive en kommentar

Opret en konto

Opret en konto på siden her. Det er nemt!

Opret en ny konto

Log ind

Har du allerede en konto? Log ind her.

Log ind nu

×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.