Hop til indhold
  • 0

Hjemmesimulering hvordan gøres det?


PaianDK
 Share

Spørgsmål

HejJeg har prøvet at finde info omkring hjemmesimulering.Både på IHC-User og generelt på Internettet.Syndes dog det er svært at finde nogen beskrivelse.Har set at LK beskriver muligheden for hjemmesimulering i noget af deres reklame materiale.Har set i en tidligere tråd at der var henvist hjemmesimulering.vis.Har kigget lidt på det men savner noget generel beskrivelse.Nogen der ved mere eller kan oplyse mig :) hilsen Lars

Link til kommentar
Del på andre sites

5 svar på dette spørgsmål

Recommended Posts

  • 0

Hjemmesimulering tænder og slukker, åbner og lukker lamper, gardiner, døre, vinduer eller hvad man ellers syntes man skal simulere, for at lade som om huset er beboet.Der findes en udgave i download sektionen, som kan "optage" og lære din simulation, således at du ikke skal programere den. Men i bund og grund bruger de fleste den nok til "tilfældig" tænd/sluk af nogle lamper.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 0

aanonymoss skrev:

nogen der kan hjælpe mig igang med hjemmesimuleringen?med ideer osv. hvad blokke der skal bruges m.m. [file name=house-20100328.vis size=1262636]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/files/house-20100328.vis[/file]
Hej aanonymoss.Læs lige reglerne for forumnet her, punkt 3.Et problem i hvert tråd. Det vil sige at hvis du vil have hjælp til din hjemmesimulering, starter du en ny tråd, hvor du beskriver hvad du gerne have hjælp til/svar på. i stedet for at møve dig ind på Lars's tråd.
Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette spørgsmål

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok