Hop til indhold
IHC-User.dk

Al aktivitet

Denne stream opdaterer automatisk     

 1. Seneste time
 2. Today
 3. Bjarne Sørensen

  Fejl på "sluk alt"

  Men ellers betyder det ikke noget. Jeg har nok 10 stk af disse stående, det er hvis jeg laver lidt om så flytter jeg dem til en midlertidig lokation. Samme meddelelse vil du få hvis du har et Opus 4-tast med LED og kun har forbundet/bruger de to øverste LEDs, så det kan mai ikke altid komme udenom. Ifølge LK er der ikke problemer med at det er sådan.
 4. Bjarne Sørensen

  Nulstilling af controlleren

  Du skal slutte af med at lægge den nyeste firmware på controlleren. Er det en ver 6.1 bør du bruge 2.7.199 da den er mest stabil. Du kan også opdatere den til nyeste 2.8.4 så du kan bruge IHC-remote / IHC-tablet på nyeste iOS, søg herinde. Er det en 6.2 skal du bruge 2.8.4. Er det en 7.0 skal du lige læse lidt herinde omkring opdatering da den sidste nye kan låse controlleren. Og så ville jeg lægge et tomt projekt ind i controlleren først inden du uploader din projektfil og linker wireless på ny.
 5. Morten Rix

  Få lampeudtag til at blinke

  Hej igen. Jeg må hellere skrive og meddele at din Fb som du delte virker Lars. Mange tak for hjælpen.
 6. Bjarne Sørensen

  SOLGT

  Så er der udsolgt.
 7. NikolajV

  Stikkontakter med tænd/sluk fra wireless

  Den ene af de to stikkontakter har fast fase, så den lette løsning må være løsningen med muffen og en lille lus.
 8. Lars1

  Nulstilling af controlleren

  Reset user mener jeg kun resetter brugerne, men der er forskellige reset firmwares i download sektionen så kig dig omkring.
 9. Lars1

  Stikkontakter med tænd/sluk fra wireless

  Du bør få en elektriker til at give dem en fast fase i steddet. Det kan klares i din tavle og tager 10 min. hvis dokumentationen er i orden. Det kræver der er en fast fase trukket med rundt. Det er desværre sjældent tilfældet. Men man kan også lave ændringen i tavlet.
 10. Yesterday
 11. Kandersen

  Hvordan kan man "aktivere" et tryk via Google Home

  Se evt her. Når du når dertil, så er det rimelig nemt at integrere Google Home efterfølgende.
 12. Bastian B. Eibner

  SOLGT

  Jeg vil gerne købe den resterende
 13. summa

  Opsætning af IHC

  Jeg sidder og leger en smule med Home assistant, men har ikke det store kendskab til linux. Tingene kan jeg nogenlunde få til at fungere, med undtagelse af mit IHC system. Indsætter jeg kommandoerne , som direkte kopi, som jeg har gjort med andre dele, og selvfølgelig ændre ip ovs, melder den fejl. https://www.home-assistant.io/components/ihc/ Er der nogen af jer som kan gennemskue, hvor der skulle være en fejl i dette, som er vist nedenunder ? # Example configuration.yaml entry for two IHC controllers ihc: - url: 'http://192.168.1.3' username: YOUR_USERNAME password: YOUR_PASSWORD info: true
 14. IHC-Lærling

  Nulstilling af controlleren

  Jeg takker. prøver dette af htm...
 15. BrianPedersen

  Nulstilling af controlleren

  Der findes en factory reset firmware, som kan hentes på LK´s side.. der er også linket til dem i denne post:
 16. BrianPedersen

  Stikkontakter med tænd/sluk fra wireless

  du finder den ønskede stikkontakt i dit program og sætter initialværdien på udgangen til ON, og fjerner funktions blokken der tænder den, sidder ikke lige med en windows pc, så kan ikke lige huske precist hvordan du gør.. men mener du finder det hvis du dobbeltklikker på stikkontakten. Dine stikkontakter vis stadig slukke og tænde igen hvis controlleren genstarter, hvis du ikke ønsker det, skal du have stikkontakten ud af væggen og fjerne tændledningen og muffe den, og sætte en stump ledning i, over til den stikkontakt der er fast strøm på..
 17. BrianPedersen

  Fejl på "sluk alt"

  I vinduet i venstre side, har du fået oprettet et brugerdefineret udgangsmodul, som ikke er forbundet til en datalinie.. enten er du kommet til at slette datalinien. eller også har du oprettet den ved en fejl.. tjek om det er noget du skal bruge, ellers slet den..
 18. Dennis Kim Høilund

  Stikkontakter med tænd/sluk fra wireless

  I min installation er alle stikkontakter i huset dobbelt grisetryner. Det er programmeret, at stikket til højre kan tændes/slukkes fra et wireless tryk i det pågældende rum. Jeg har dog nogle rum, hvor jeg syntes det ikke giver mening, og har et ønske om, at begge kontakter levere strøm, når der sættes stik i - altså uden en tænd/sluk funktion. Hvordan fjerner jeg tænd/sluk programmeringen og er sikker på at der er tændt i stikket?
 19. Christian Bille

  Hvordan kan man "aktivere" et tryk via Google Home

  Tak for svar, findes der en step by step vejledning, måske en youtube video som gennemgå disse step?
 20. Kandersen

  IHC Captain version 1.29 er ude!

  Har opdateret og umiddelbart ser alting godt ud.
 21. TheDexterTeam

  IHC Captain version 1.29 er ude!

  Jeg vender lige tilbage snarest
 22. Dennis Kim Høilund

  Fejl på "sluk alt"

  Hej alle I kloge Jeg har nu fået opdateret min HW 6.1 til nyeste firmware, takket være jeres workaround herinde. Pt. virker det uden problemer - og kan ikke mindst tilgås fra app på telefon samt via ip. Idet jeg ikke har haft "kontakt" til den i længere tid, havde jeg et par ting der skulle rettes. Ved opsendelse til controller, fik jeg så vedhæftede fejlmelding. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal lede efter. er der nogen der kan hjælpe?
 23. IHC-Lærling

  Nulstilling af controlleren

  Hvordan nulstilles controlleren bedst, har problemer med at mine dimmer går fast el reagere ikke på kommandoer fra trykket
 24. Kandersen

  Hvordan kan man "aktivere" et tryk via Google Home

  Kort forklaring: Installer openhab2 på den platform du har det bedst med, (bare det er en computer som kører 24/7. Andet giver ikke mening). Dernæst installere du nyeste IHC bindingen til openhab. (Den skal hentes manuelt og manuelt lægges i /usr/share/openhab2/addons/ folderen). Så skal du konfigurere IHC bindingen med en .cfg fil. (Den .cfg fil skal lægges i /Things/ folderen). Hvis du konfigurere IHC bindingen til autochannels, så vil den hente alle dine produkter fra IHC controlleren automatisk. Derefter skal der laves items med Google Home ´tags´ på. (Items filer lægges i /etc/openhab2/items/ folderen). Til sidst skal du konfigurere kommunikationen mellem din openhab installation og myopenhab.org. Og forbinde denne med Google Home, via Google Home appén. Så simpelt er det. Den lidt mere detaljeret forklaring findes i en af de andre tråde her på forumet, og faktisk rimelig nye.
 25. Automation

  Hvilket SW skal jeg vælge?

  Hej, Home Assistent kunne også være et bud. Integrationen med IHC fungerer super godt.
 26. Bjarne Sørensen

  SOLGT

  Et stk tilbage
 27. Christian Bille

  Hvordan kan man "aktivere" et tryk via Google Home

  Hej Jeg har fået mig en googlehome mini, og kunne i den forbindelse godt tænke mig at styre div. funktioner/tændinger med den. Hvad er den letteste måde at komme igang med det på? Har en Visual2 Version 6.1 Hilsen Bille
 28. Bjarne Sørensen

  SOLGT

  Sælges 2 stk wireless dimmere. Kr. 350 pr stk. Halv porto gives ved et stk, købes begge er der fri levering. https://www.el-grossisten.dk/ihc-wireless-uni-lysdaemper-250-w-1modul-hvid.html?fee=5&fep=1660&utm_source=google&utm_medium=pla&gclid=EAIaIQobChMI1oLIuMvv3wIVSzPTCh0J1A-LEAQYASABEgJ2EvD_BwE
 1. Load mere aktivitet
 • Newsletter

  Want to keep up to date with all our latest news and information?

  Sign Up
×

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.