Hop til indhold

Frank Mortensen

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Contact Methods

  • Website URL
    www.bitmax.dk
  • Skype
    fym.dk

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    København

Seneste besøgende på profilen

1.066 profil visninger

Frank Mortensen's Achievements

  1. ups undskyld den sene melding, havde håbet at forumet gav email notifikation - det skal jeg lige have sat op! SilverLine - hvad tænker du da på ? Jeg har lavet et modul der kan skrue op/ned/mute for et linie signal til min forstærker. Med den hardware jeg bruger i InDiCi4 er der rig mulighed for andre funktioner. Mikkel Skovgaard - TAK! så kommer det lidt længere ud!
  2. du kan også se på min projekt med 0-10 volt lysdæmpning direkte som IHC modul. Jeg er snart klar med det færdige produkt - InDiCo4 - Intelligent dæmpning af lys m.m. i hjemmet via funktioner der sætter et 0-10 volt output til en ønsket værdi alt efter input. http://kck.st/1lkQbLM Til dit behov er der nok brug for at kunne skue en op/ned ved en puls - men det kan også tilføjes. Lad mig høre om det har interesse!
  3. Super tråd - tak for info! Det er den samme protokol du kan bruge til at styre dine output moduler, hvis altså timingen rammes korrekt. Jeg har nu kun arbejdet med det på embeded deviced (Texas MSP430) men hvis først timingen er på plads virker det nemt og lige til.
  4. Jeg har længe arbejdet med IHC og derigennem også lavet mine egne IHC moduler. Det er blandt andet blevet til et audio linje signal styring - som kan skrue op og ned / mute et linjesignal. Modulet er tilsluttet som et standard IHC output modul (Sat direkte på IHC kontroller) Nyeste skud på stammen er en 0-10 volt/ 1-10 volt lys-dæmper styrings enhed - der kan styres både via IHC og 24 volt input. Men for at komme rigtig i mål skal dette modul have lidt mere støtte - specielt CE godkendelse er en dyr affære. Jeg har en prototype kørende og alle elementer virker. I kan se mere på https://www.kickstarter.com/projects/fymatdk/intelligent-dimmer-controller-4-indico4 Vedlagt er et billede at min test opstilling.
  5. Hej IHC'ere Jeg har ved en tidligere lejlighed lavet mit eget IHC modul, der kan kontrollere et lyd linjesignal med funktionerne mute, skrue op og ned via tilslutning som et IHC output modul (bruger 3 udgange). Modulet tilsluttes lige som almindelige IHC moduler - så nu kan mit wireless controller styrer radioens volume. Jeg har trawlet nettet igennem og fundet frem til forskellige løsninger til 10 volt styret lysdæmpning - men ingen af dem kan helt det jeg vil, eller bliver hurtigt relativt komplekse. Jeg tænkt at lave et modul der tilsluttes som IHC output modul, og via de 8 IHC udgange kan styre 4 stk. 10 volt udgange til lysdæmpning. Et eksempel på en konfiguration kunne være noget i stil med: Udgang 1 tændes - Sæt udgang 1 til 3 volt Udgang 2 tændes - Sæt udgang 1 til 6 volt Udgang 3 tændes - Sæt udgang 1 til 10 volt Udgang 4 tændes - Sæt udgang 2 til 5 volt Udgang 5 tændes - Sæt udgang 2 til 10 volt Udgang 6 tændes - Sæt udgang 3 til 5 volt Udgang 7 tændes - Sæt udgang 4 til 5 volt Udgang 8 tændes - Sæt udgang 4 til 8 volt Sluk og tænd forgår via separat output modul. Konfigurationen skal så kunne ændres via indstillinger på kortet. Hele herligheden pakkes ind i et "standard" ihc boks og passer ind i tavlen. Det hele styres via et par knapper og et display for at se opsætningen osv. Er der noget der har input, ideer kommentarer til et sådanne modul? og så 1000 kroners spørgsmålet: Er det brugbart?
  6. Hej IHC'ere Jeg har ved en tidligere lejlighed lavet "mit eget" IHC modul, der kan kontrollere et linjesignal med funktionerne mute, skrue op og ned via 3 IHC Output. Modulet tilsluttes lige som almindelige IHC moduler - så nu kan mit wireless controller styrer radioen. Jeg har trawlet nettet igennem og fundet frem til forskellige løsninger til 10 volt styret lysdæmpning - men ingen af dem kan helt det jeg vil, eller relativt komplekse. Jeg tænkt at lave et "modul" der via 8 IHC udgange kan styre 4 stk. 10 volt udgange til lysdæmpning. Et eksempel på en konfiguration kunne være noget i stil med: Udgang 1 tændes - Sæt 10 volt udgang 1 til 3 volt Udgang 2 tændes - Sæt 10 volt udgang 1 til 6 volt Udgang 3 tændes - Sæt 10 volt udgang 1 til 10 volt Udgang 4 tændes - Sæt 10 volt udgang 2 til 5 volt Udgang 5 tændes - Sæt 10 volt udgang 2 til 10 volt Udgang 6 tændes - Sæt 10 volt udgang 3 til 5 volt Udgang 7 tændes - Sæt 10 volt udgang 4 til 5 volt Udgang 8 tændes - Sæt 10 volt udgang 4 til 8 volt Sluk og tænd kan forgå via separat output modul. Konfigurationen skal så kunne ændres via indstillinger på kortet. Er der noget der har input, ideer kommentarer til et sådanne modul? Er det brugbart?
  7. Kort om situationen:- PS3 i stuen bl.a. til spil, musik og film med indbygget 6 trins volumen- 6 trin er ikke nok til forskellen mellem musik og film- Forstærker i kælderen uden IR- Fuldt integreret IHC i hele husetSå hvad er mere oplagt end at at bruge IHC til at styre volumen. Så derfor opstod "Integrated Volumne Control", IVC.IVC kobles på IHC et System som et standard output modul- IVC bruger 3 udgange fra det valgte modul- En udgang for at skrue op- En for at skrue ned - En udgang for mute- Ved aktivering af en af udgangene i mute tilstand, genskabes lyden på det tidligere niveau- Eksponentiel volumen ændring ved vedvarende aktiveringJeg vil med det same sige at der er ingen HIFI oplevelse, grundet det lange kabeltræk af linje signalet, men til normalt bruge fungere det ok. Og selvfølgelig tænder og slukker man forstærkeren via IHC [img size=283]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/images/pic2.jpg
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok