Hop til indhold

rskadk

Members
  • Antal indlæg

    24
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

rskadk's Achievements

  1. Har undersøgt markedet længe, og syntes måske ikke der er noget perfekt.. nedenfor listet mine krav. • Min løsning skal gerne passe i eksisterende fuga udtag. • Gidder jeg ikke trække nye kabler. • Løsningen skal kunne dæmpe mine eksisterende 220v spots og lampeudtag • Skal kunne betjenes via en fysisk knap i fuga rammen - ligesom mine nuværende LK touch. • Optimalt zwave så man kan koble det sammen med Hue trådløse PIR sensorer. (Dette laver LK jo desværre ikke!! - så skal der trækkes nedning) Umiddelbart er der ikke noget der løser det perfekt. Det tætteste er nok IHC wireless som så koster en jetjager... Der kommer måske snart en dæmper fra logichome der passer i fuga (zwave) men denne er allerede forsinket et år. Så aner ikke om den nogensinde kommer, derudover om det også er også er for risky at opbygge sin installation omkring enheder fra et mindre firma (fremtidssikret?).. Såfremt jeg vælger iIHC wireless, skal jeg have den controller / viewer. Men hvilken? Kan se der bliver talt om forskellige versioner af den herunder også forskellige hardware versioner. Derudover hvad med tilslutning til strøm samt mit eksisterende wifi? På forhånd tak.
  2. Hej, Er der nogle der har erfaring med at integrere LK touch i et Smart home? Jeg syntes umiddelbart ikke rigtigt der er noget brugbart på markedet der via en vægkontakt kan styre (tænde/slukke/dæmpe) spots samtidig med det kan integreres med smart home og styres derfra. Jeg venter derfor til der kommer en lysdæmper til væg hvor det er muligt. Ved Logichome kommer med en på et tidspunkt. Men tænker så alternativt, om det er muligt at få Ex. en Logitech Hub til at styre LK touch via IR... Nogle der har erfaring med det?
  3. rskadk

    LK Touch og Fibaro?

    Jamen da ikke på den fysiske kontakt? Og hvis ja - hvilken en tænker du så på?
  4. rskadk

    LK Touch og Fibaro?

    Jeg vil både bruge den fysiske lysdæmper i væggen, samt lysdæmpe / slukke / tænde via en app. Man kan få denne, men den kan ikke lysdæmpe desværre :/ https://youcontrol.dk/moduler-til-z-wave/enhederne/z-wave-plus-dansk-z-wave-fuga-betjeningstryk-med-relae-udgang-hvid-med-4-lysdioder-zhc5010-wh-4.html Hvad findes der ellers?
  5. rskadk

    LK Touch og Fibaro?

    Jeg er faktisk på agt efter en lysdæmper der kan sidde vægmonteret samtidig (I fuga dåser) med at jeg kan styre den via en app. Kan dog ikke finde noget ordentligt. Og hvis man skal have LK's løsning koster det kassen. Da alt skal skiftes til LK Wireless og så skal man have den controller til ca. 5000kr. + Den løsning er meget begrænset i forhold til Zwave..
  6. rskadk

    LK Touch og Fibaro?

    Hejsa, Har længde ledt efter en måde at gøre mine LK Touch lysdæmpere og kontakter "trådløse" (Styring via app / fjernbetjening). Men syntes at LK Wireless og IHC er alt for besværligt, dyrt og begrænset. Så faldt jeg over Fibaro. Det virker da ekstremt smart? VIl det kunne bruges sammen med LK Touch lysdæmpere?
  7. Nogen der ved om de kommer med en ihc wireless kombidimmer hw2? Ligesom Ø80 lampe udtaget?
  8. I forhold til andre kommentarer om hvorvidt jeg skal gøre det selv eller ej. Så handler dette indlæg ikke om hvorvidt jeg skal udføre installationen selv eller ej. Men primært for at få ideer til hvordan det kan løses. Ud fra dette så kan jeg tilkalde en elektrikker. Jeg vil dog ikke lade beslutningen om hvordan det skal bygges op, uden jeg selv har viden herom, være op til en elektrikker!
  9. Tak for svar. Dvs. man monterer sådan en dåse nedenfor loftet, og så lampeudtaget i den. Så slipper man for en PL dåse bag gipsen?
  10. Okay tak - andre gode ideer til hvad der kan gøres?
  11. Okay øv da :/ Så kan man nok ikke gøre det.. gad vide om M2 fandtes på det gamle?
  12. Hej, Skal have lavet et lidt specielt setup hvis det kan lade sig gøre. Har i forvejen et almindelig lampeudtag, som kan dæmpes fra væggen (fast tændledning). Jeg kunne godt tænke mig at få monteret 2 spot, som kører på sin egen afbryder. Jeg vil gerne undgå at skulle fræse nye ledninger og kontakter ind i væggen, men skal selvfølgelig have trukket noget strøm til de nye spots. Min plan var følgende hvis det kan lade sig gøre. 1) Eksisterende lampeudtag erstattes med et LK IHC Wireless Ø80 udtag. Der forefindes endvidere en fast fase og nul bagved lampeudtaget, som ikke afbrydes via dimmeren. 2) Til det nye Wireless udtag, er planen at det skal styre de 2 nye spots, ved at forbinde dem som slaver på bagsiden af Wireless udtaget. Der skal så opsættes en wireless kontakt, så spots kan styres. 3) For at få den eksisterende lampe til at fungere igen, var min plan at den skulle køre igennem M2 på forsiden, så den i princippet kører uden om / igennem IHC wireless udtaget. Og så skulle den stadig kunne fungere via dæmperen i væggen. Kan dette overhovedet lade sig gøre? Den primære grund til at det skulle laves sådan, var for ikke at skulle sætte endnu et lampeudtag op (Som spots skulle køre over).
  13. Fik du nogensinde dette til at virke?
  14. Ah smart - det kunne da være man skulle forsøge med det. Det må være sådan en her du mener? https://www.el-grossisten.dk/wireless-input-1-4-kanaler.html Kunne være super hvis der var nogle der havde erfaring med det
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok