Hop til indhold

Tkhansen

Members
  • Antal indlæg

    49
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Tkhansen's Achievements

  1. Jeg tror linket til videoen er dødt? Findes den stadig?
  2. Hej Kandersen, hvis du holder pengepungen klar, så skal jeg gerne sætte en lille hær af ihc eksperter til gennemgrave mit system spøg til side, jeg er som sådan ikke uenig i din betragtning. Men når problemet ikke er større, men jeg samtidig ikke har noget indtryk af det potentielle omfang af problemet, eller havd det kan risikere at koste, så er guleroden for at få det kulegravet ikke særlig stor. Det ville være stort hvis LK kunne overbevises om de havde et problem, og ville kulegrave det (omkostningsfrit). Men det tvivler jeg på. hvad ville dit forslag være?
  3. Det er rigtigt at jeg oplever at controlleren genstarter fra tid til anden...jeg ved ikke hvor "normalt" det er...mit indtryk, måske fejlagtigt, er at det sker en gang i mellem?
  4. Hej Kandersen nogle gange kan de to ting jo godt være det samme Du har selvfølgelig ret i at det ved jeg jo faktisk ikke, da det kommer meget an på hvad Torben egentlig har gjort. Det ville, som du tidligere skrev, nok kræve et tjek af installationen. Men det er jeg nu glad nok for at jeg ser ud til at kunne slippe for i denne omgang.
  5. Hej Torben, jeg har lige haft fornøjelsen af at teste ver2, og den kører fuldstændig glat. Registrerer fint alarmen som normalt, og controlleren får lov til at genstarte uden problemer også, samtidig med at alarmen bevares! Så, lige nu ser det altså ud til at det kører fuldstændig som det skal Tusind, tusind tak! Kunne jeg ikke opfordre dig til lige at smide mig din adresse i en PM? Så vil jeg meget gerne have lov til at kvittere for den store hjælpsomhed.
  6. Tak Torben! Jeg får det testet onsdag!
  7. Hey Torben, så er det testet. Alarmen går stadig i gang ved genstart, men nu er lydgiveren da kommet med jeg har lige smidt et screen shot. I din fine log kan jeg så se at den faktisk registrerer alarmer på alle magnetkontakterne? Den 12.21 ved hoveddøren, er mig der tester om alarmen stadig er ok inden selve testen.
  8. Tak Torben, det er umanerlig pænt af dig. Jeg søger at få det aftestet her i weekenden.
  9. Hej Torben, du er SPOT on...! Jeg prøvede her i eftermiddags at genstarte controlleren med skaldalarmen sat til. Jeg når at høre lydgiveren i et split-sekund, så stopper den, og lyset begynder at blinke fuldstændig som beskrevet ift det oprindelige problem... Jeg har fundet ud af mit back-up batteri er fladt. Jeg er i gang med at få det skiftet. Jeg tænker ikke at det har betydning?
  10. Uret passede ikke jeg har åbenbart sat et til manuel opdatering på et tidspunkt. Har netop ændret det til automatisk.
  11. Det er ikke utænkeligt at du rammer noget her Torben. Jeg kan se at den siger oppetid på 1 dag 12 timer og ++...det kunne godt være sammenfaldende. Hvad er dine tanker i den forbindelse? Jeg må nok vente på at næste event indtræffer for at se om det er det samme der gør sig gældende igen.
  12. Tak Kandersen! Det får jeg efterset.
  13. Jeg skulle så ikke vente længe på næste episode, men takket være Torben rettelser, kan jeg nu se at det er terassedøren i stuen der skaber reaktionen. Må jeg spørge, hvad vil jeres anbefaling være for at komme videre i processen?
  14. Opfølgning: jeg har nu prøvet med skaldalarmen tilsluttet at åbne såvel den ene som den anden terassedør. I begge tilfælde fungerer alarmen helt som den skal. Der er både lys og lyd. Så, nu må jeg vist bare uploade den nye .vis fil, og afvente at problemet optræder igen.
  15. Hey alle sammen. Jeg vil gerne lige sige tusind tak for hjælp og input. Jeg tænker lige at prøve Hennigs forslag af, med at sætte alarmen til og så, en af gangen, åben terassedør i hhv. stue og køkken og se om det kan fremprovokere problemet. Det var en stor, stor hjælp at få indsnævret hvor problemet kunne befinde sig Torben, og, Kandersen, i første omgang super at blive informeret om at der var et sted hvor den logger begivenhederne. Det har jeg tidligere forsøgt at få den til andetsteds, uden held. Jeg uploader den nye vis fil i morgen efter mit forsøg. Såfremt forsøget ikke giver noget, må jeg så blot vente til problemet opstår igen og se hvad der så sker.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok