Hop til indhold

Jonas_R

Members
  • Antal indlæg

    13
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Jonas_R's Achievements

  1. Hej, Det er ikke nødvendigt at installere IHC via hacs, du skal bare tilføje følgende i den configurations.yaml: ihc: - url: 'http://192.168.1.3' username: YOUR_USERNAME password: YOUR_PASSWORD auto_setup: True info: True switch: - For at tilføje fx et puk relæ manuelt - id: 12345 - id: 12346 light: Tilføje lys manuelt - id: 12345 name: tablelight binary_sensor: - Tilføje binary sensorer, det kan også være en specifik IHC tryk - id: 12345 name: switch_front_door inverting: false note: Magnet contact position: Switch in door type: door Og ellers er der mere info her: https://www.home-assistant.io/integrations/ihc/ Men hvad mener du med tryk? Ønsker du at kunne bruge et IHC vægtryk for at kunne tænde/slukke noget andet eller hvordan? For du kan finde trykket under installation og så holde ctrl nede og køre henover det, så kan du få ID'et på fx venstre øverstre tryk og tilføje det som en binær_Sensor: Det ville så se således ud i den configurations.yaml: ihc: - url: 'http://192.168.1.3' username: YOUR_USERNAME password: YOUR_PASSWORD auto_setup: True info: True binary_sensor: - Tilføje binary sensorer, det kan også være en specifik IHC tryk - id: 64604 name: tryk_test Det vil så give en binær_Sensor i HA, som er tændt sålænge du holder trykket nede og ellers er det slukket når du slipper kontakten.
  2. I use shelly 2 dimmer with IHC (wireless) and HA, but the switch for the dimmer is supposed to run 230V and not 24V. So not sure that this will work. It run the phase through the switch in the wall.
  3. Såvidt jeg kan se er det din indetering som er forkert: Skal være sådan her i stedet: #Configuration for IHC ihc: - url: 'ip' username: user password: pass auto_setup: True info: True light: - id: 2639707 name: vaerelse_m1_udgang_2639707 - id: 2640475 name: vaerelse_m2_udgang_2640475 Når du flytter light ud til venstre som du gør, så er det ikke længere inde under IHC configurationen, men starten på at lave en light group. Du kan også se exsempel her i HA: https://www.home-assistant.io/integrations/ihc/#light
  4. Hej, Nogen der har prøvet at montere Nordtronic's Zigbee dimmer relæ i en Opus 66 dåse? Kan se relæet er 45x45mm og 20mm dybt, så tænker det burde kunne være der? Min plan var at smide et relæ ind i sammen med et svagstrømstryk og så dæmpbar LED pære. Idag kører jeg bare med itelligente pærer og HA, men da det er nede i sommerhuset og vi er en del brugere er det ikke alle der gider lege med tablet.
  5. Hej, Det ser ret fedt ud, har du noget mere info om det? Det ligner, at der skal nye print til? Jonas
  6. Jeg havde lige et lille projekt idag med at forbinde et IHC svagstrømstryk med en IKEA TRÅDFRI Trådløs lysdæmper, hvid (704.085.95) Jeg startede med at skille delene ad og brugte følgende guide fra reddit, hvor brugeren også har målt printet ud og fundet ud af hvor man kan skal lodde ind for at styre de to knapper: https://www.reddit.com/r/tradfri/comments/bi3u6h/disassembling_the_onoff_remote_switch_control_for/ Startede med at bore nogle 3x Ø3mm huller. 1 til reset kanppen (rød) og 2stk til skruerne (grøn). Hullerne til skruer passer perfekt med de eksisterende huller i IHC trykket. ' Så blev der loddet ledninger på, enten dog med at vælge nogle lidt tyndere og mindre stive end dem på billedet. Til GND ledningen ved batteriet skulle der lige fjernes et hjørne så ledningen kunne komme ud på forsiden (blå). Jeg endte med at lave noget længere ledningerne end på billedet, ellers kunne det ikke samlet. Sidste skridt var montering af ledningerne samt at sætte skruerne i. Så linkede jeg IKEA kontakten i HA og nu har jeg en IHC Zigbee kontakt til 159 kr. Det kunne nok gøres lidt billigere hvis man fandt kontakterne brugt. Næste skridt, er at få tegnet et lille hus til printet i stedet for IKEAs, så det kan samlet lidt pænere. Når jeg kommer dertil skal jeg nok vedhæfte stl filen hvis nogen ønsker at 3D printe huset.
  7. PB sendt ang. 4 stk. Hvid Svagstrømstryk 4 slutte (Uåbnet)
  8. K: IHC wireless kombi allround relæ-
  9. Købes: IHC wireless batteritryk. Jeg foretrækker 1 modul, men 1½ modul kan også komme på tale. Lad mig høre om der er nogen som ligger inde med noget-
  10. Nu spiller det, så igen mange tak for hjælpen. Jeg fik også lige snakket med en kammeret og fik puttet lidt ekstra på, så dimmer ikke kører pæren ned på 0 eller over 255, Dimmer op. brightness: '{{ ([states.light.dimmable_light_1.attributes.brightness + 15, 255] | min) | int }}' Dimmer ned: brightness: '{{ ([states.light.dimmable_light_1.attributes.brightness - 15, 5] | max) | int }}'
  11. Edit: Glemte at sige tak for hjælpen Tror jeg har fået stykket min egen FB sammen som jeg kan bruge sammen med dit Hass.io kode. Vender lige tilbage når jeg har fået testes det.
  12. Når det lykkedes mig at få det til virke ved at oprette det enkelte tryk som en binary sensor. Så har jeg lavet en automation og kan så tænde/slukke noget andet fx en Hue pære. Er dog i tvivl hvordan jeg så smartest kan lave dæmpning af pæren. Når trykket holdes inde så er den On hele tiden, så spørgsmålet er om det skal laves via en automation regl i Hass? Nogen gode ideer?
  13. Hej, Jeg har et setup af IHC wireless i min lejlighed og da jeg gerne vil lege mere har jeg installeret Home Assistant på en RPI og forbundet med min IHC controller. Pt kan eg tænde/slukke lyset og dæmpe mm. Men jeg kan ikke helt finde ud af, om jeg kan bruge et IHC wireless tryk til fx at tænde en Ikea trådfri pære? Hvis det er muligt, er der så nogen der vil hjælpe lidt? Synes ikke jeg kan finde noget om det andet end at det virker i Openhab
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok