Jump to content
IHC-User.dk

Nikolaj_bn

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

 1. Så har jeg fået fat i en ny. Havde selvfølgelig ikke gemt programmet på min PC. Man kan ikke overføre mellem controllerne på nogen måde?
 2. OK lampen lyser konstant i 10 sek og slukker så hurtigt. Sådan står den bare og kører rundt uden at komme videre.
 3. Min controller gør det samme nu, den står bare og starter op, men kommer ingen vegne. Var den eneste løsning på dette bare at få den udskiftet? Jeg har også prøvet at tage strøm osv. adskillige gange.
 4. Der står ikke een magnetkontakt, men magnetkontakter, dvs. alle magnetkontakter i vinduer og døre er taget fra via det input modul de sidder i. De kører dog i 24/24 input modul, så det har nok noget med det at gøre. Det hele er dog bygget op som Kandersens hvor telestater er placeret i en undertavle for sig hvor jeg så bare kan sætte den ekstra strømforsyning til, som jeg har. Burde det ikke kunne klare skærene?
 5. Tak for svarene. Jeg tror der skal en strømforsyning mere til, det virker nu efter jeg tog magnetkontakterne i døre/vinduer fra.
 6. Hej Jeg har en installation med 2 stk Controller v3, hvor den ene kører lys og den anden kører gulvvarmestyring og alarm. Det har virket upåklageligt indtil videre, men pludselig er controlleren til gulvvarme og alarm bare slukket. Der er strøm på strømforsyningen der til. Når jeg slukker for alt strøm og tænder op igen, så lyser den lige i 2 sekunder og dør derefter bare igen. Det er kun den ene controller der gør det, den til lys kører stadigvæk, dog ikke på samme strømforsyning. Nogen der har oplevet det før? Eller er controlleren stået af? Den er kun 6 måneder gammel. Med venlig hilsen Nikolaj
 7. Tak for det Lars. Jeg har dog samlet det og det fungerer super indtil videre
 8. Jeg har det hele til at lave stikkene og 2 stk samlere til at samle dem hver især med kablet fra controllerne, så det er ingen problem Tusind tak for de hurtige svar.
 9. Perfekt, tak for det. Ja jeg splitter i begge ender så de kan få hver sin IP adresse. Ben 1,2,3 og 6, den er i vinkel
 10. Nikolaj_bn

  IHC controller LAN

  Hej Jeg har 2 controllere som jeg havde en forhåbning om kunne køre på det samme netkabel til LAN forbindelsen, hvis jeg deler kablet, da jeg regner med at det ikke er alle tråde i kablet der benyttes til forbindelsen af den ene controller. Er der nogen der kan fortælle hvilke dele af netkablet som forbindelsen til en controller anvender? Evt. et diagram der viser det? mvh. Nikolaj
 11. Jeg har lavet alle de java indstillinger som jeg har læst herinde og det virker stadig ikke.
 12. Hej Jeg kan ikke tilgå min controller fra min bærbare computer med window 8. Jeg skal ind og have lavet en port om så den ikke hedder det samme som til min NAS harddisk. Men når jeg sætter USB kablet i gider den hverken gå i IHC visual, administrator eller noget som helst. Den siger godt nok at Schneider_Electric LAN adapter er der under enhedshåndtering, men når jeg prøver at gå i administrator siger den at USB login mislykkedes. Jeg kan sagtens komme hen til login men det er som om den ikke gider koble op med controlleren, nogen der kan hjælpe? Har ikke så meget forstand på det så håber I forstår hvad jeg mener. Mvh. Nikolaj
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.