Jump to content
IHC-User.dk

Nikolaj_bn

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

197 profile views
 1. Tak for svar. Det er afsendelse af mails i notifikationsbeskeder jeg ikke kunne få til at virke. Nu har jeg indsat stofas SMTP og port 25 i administratoren og det ser ud til at virke:) Det virkede dog ikke med den FB som jeg brugte først til Post i postkassen, så efter jeg skiftede til en anden FB virkede det med dit input.
 2. Hej folkens Jeg har ledt og ledt i gamle tråde for at finde en løsning på mit problem, men jeg kan simpelthen ikke finde noget der løser det. Jeg kan ikke få status til at lyse grønt når jeg forsøger at opsætte notifikationsbeskeder i administratoren. Jeg synes efterhånden jeg har prøvet alt. Jeg har forsøgt med hotmail opsætning, gmail opsætning, oprettet en mail på mail.com og forsøgt med den, oprettet smtp2go og forsøgt med den opsætning, lavet portforward på diverse porte, men intet virker. Er der nogen der ved hvad der kan gå galt? På forhånd tak /Nikolaj
 3. Nikolaj_bn

  Demo

  Ah ja, selvfølgelig. Jeg må prøve mig lidt mere frem
 4. Nikolaj_bn

  Demo

  Så når du eksempelvis trykker på et tal på kodetastaturet, som derved blinker gult, så er det et nyt billede der er lagt ind? Der må være helt ufatteligt mange billeder i sådan et projekt så.
 5. Nikolaj_bn

  Demo

  Henning, er det godt nok lavet i IHC Tablet det der? Har du selv designet den opsætning? Er ikke elektriker men har rodet en del med opsætningen af mit eget og kan på ingen måde få det til at se ud som det der Det er fedt lavet med tastaturet osv. der kan betjenes der i.
 6. Så har jeg fået fat i en ny. Havde selvfølgelig ikke gemt programmet på min PC. Man kan ikke overføre mellem controllerne på nogen måde?
 7. OK lampen lyser konstant i 10 sek og slukker så hurtigt. Sådan står den bare og kører rundt uden at komme videre.
 8. Min controller gør det samme nu, den står bare og starter op, men kommer ingen vegne. Var den eneste løsning på dette bare at få den udskiftet? Jeg har også prøvet at tage strøm osv. adskillige gange.
 9. Der står ikke een magnetkontakt, men magnetkontakter, dvs. alle magnetkontakter i vinduer og døre er taget fra via det input modul de sidder i. De kører dog i 24/24 input modul, så det har nok noget med det at gøre. Det hele er dog bygget op som Kandersens hvor telestater er placeret i en undertavle for sig hvor jeg så bare kan sætte den ekstra strømforsyning til, som jeg har. Burde det ikke kunne klare skærene?
 10. Tak for svarene. Jeg tror der skal en strømforsyning mere til, det virker nu efter jeg tog magnetkontakterne i døre/vinduer fra.
 11. Hej Jeg har en installation med 2 stk Controller v3, hvor den ene kører lys og den anden kører gulvvarmestyring og alarm. Det har virket upåklageligt indtil videre, men pludselig er controlleren til gulvvarme og alarm bare slukket. Der er strøm på strømforsyningen der til. Når jeg slukker for alt strøm og tænder op igen, så lyser den lige i 2 sekunder og dør derefter bare igen. Det er kun den ene controller der gør det, den til lys kører stadigvæk, dog ikke på samme strømforsyning. Nogen der har oplevet det før? Eller er controlleren stået af? Den er kun 6 måneder gammel. Med venlig hilsen Nikolaj
 12. Tak for det Lars. Jeg har dog samlet det og det fungerer super indtil videre
 13. Jeg har det hele til at lave stikkene og 2 stk samlere til at samle dem hver især med kablet fra controllerne, så det er ingen problem Tusind tak for de hurtige svar.
 14. Perfekt, tak for det. Ja jeg splitter i begge ender så de kan få hver sin IP adresse. Ben 1,2,3 og 6, den er i vinkel
 15. Nikolaj_bn

  IHC controller LAN

  Hej Jeg har 2 controllere som jeg havde en forhåbning om kunne køre på det samme netkabel til LAN forbindelsen, hvis jeg deler kablet, da jeg regner med at det ikke er alle tråde i kablet der benyttes til forbindelsen af den ene controller. Er der nogen der kan fortælle hvilke dele af netkablet som forbindelsen til en controller anvender? Evt. et diagram der viser det? mvh. Nikolaj
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.