Jump to content
IHC-User.dk

Nikolaj_bn

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

220 profile views
 1. Fedt Lars, tusind tak. Det ser rigtig godt ud, jeg skal bare lige se om jeg kan få det koblet sammen med den avancerede varmestyring:)
 2. Er det lykkedes dig at finde frem til det Lars?
 3. Hov glemte da at få linket med, som jeg nævnte tidligere, det kommer her. https://www.lk.dk/losninger/den-intelligente-bolig/lk-ihc Det må jo kunne gøres sådan på en måde når de har kunnet gøre det.
 4. Det lyder spændende. Hvis du har mulighed for at se på et tidspunkt hvordan det var sat op med sommer/vinterdrift, så vil jeg meget gerne høre mere om det.
 5. Tak for svaret Lars. Jeg benytter ikke natsænkning, så ja det var også en mulighed. Jeg tænker umiddelbart det smarteste ville være at skifte mellem de to. I videoen på det her link ser det ud som om der kan skiftes mellem sommer og vinterdrift i bunden af Tablet opsætningen, det må da næsten være gjort på den måde så med at skifte imellem to? Har du mulighed for at vise i et projekt hvordan de skal linkes op med den skift FB?
 6. Hej folkens Jeg har IHC varmestyring med vandbåren gulvvarme og følere i både rum og gulv. Jeg bruger den avancerede varmestyring til at styre varmen, men vil gerne have en sommer og en vintertilstand hvor alle setpunkter eksempelvis er 3 grader lavere om sommeren end om vinteren og hvor der kun føles på rumtemperatur om sommeren. Den funktion er ikke i de standard blokke. Er jeg nødt til at lave én blok med sommerindstillingerne og én blok med vinterindstillingerne? Og hvordan laver jeg så en funktion der kan skifte mellem de to? Håber det giver mening.
 7. Tak for svar. Det er afsendelse af mails i notifikationsbeskeder jeg ikke kunne få til at virke. Nu har jeg indsat stofas SMTP og port 25 i administratoren og det ser ud til at virke:) Det virkede dog ikke med den FB som jeg brugte først til Post i postkassen, så efter jeg skiftede til en anden FB virkede det med dit input.
 8. Hej folkens Jeg har ledt og ledt i gamle tråde for at finde en løsning på mit problem, men jeg kan simpelthen ikke finde noget der løser det. Jeg kan ikke få status til at lyse grønt når jeg forsøger at opsætte notifikationsbeskeder i administratoren. Jeg synes efterhånden jeg har prøvet alt. Jeg har forsøgt med hotmail opsætning, gmail opsætning, oprettet en mail på mail.com og forsøgt med den, oprettet smtp2go og forsøgt med den opsætning, lavet portforward på diverse porte, men intet virker. Er der nogen der ved hvad der kan gå galt? På forhånd tak /Nikolaj
 9. Nikolaj_bn

  Demo

  Ah ja, selvfølgelig. Jeg må prøve mig lidt mere frem
 10. Nikolaj_bn

  Demo

  Så når du eksempelvis trykker på et tal på kodetastaturet, som derved blinker gult, så er det et nyt billede der er lagt ind? Der må være helt ufatteligt mange billeder i sådan et projekt så.
 11. Nikolaj_bn

  Demo

  Henning, er det godt nok lavet i IHC Tablet det der? Har du selv designet den opsætning? Er ikke elektriker men har rodet en del med opsætningen af mit eget og kan på ingen måde få det til at se ud som det der Det er fedt lavet med tastaturet osv. der kan betjenes der i.
 12. Så har jeg fået fat i en ny. Havde selvfølgelig ikke gemt programmet på min PC. Man kan ikke overføre mellem controllerne på nogen måde?
 13. OK lampen lyser konstant i 10 sek og slukker så hurtigt. Sådan står den bare og kører rundt uden at komme videre.
 14. Min controller gør det samme nu, den står bare og starter op, men kommer ingen vegne. Var den eneste løsning på dette bare at få den udskiftet? Jeg har også prøvet at tage strøm osv. adskillige gange.
 15. Der står ikke een magnetkontakt, men magnetkontakter, dvs. alle magnetkontakter i vinduer og døre er taget fra via det input modul de sidder i. De kører dog i 24/24 input modul, så det har nok noget med det at gøre. Det hele er dog bygget op som Kandersens hvor telestater er placeret i en undertavle for sig hvor jeg så bare kan sætte den ekstra strømforsyning til, som jeg har. Burde det ikke kunne klare skærene?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.