Jump to content
IHC-User.dk

Nikolaj_bn

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

314 profile views
 1. Super, prøver jeg lige i morgen Ja nemlig, men det er den jeg ikke rigtig kan bruge, da jeg gerne vil have det varmere i nogle rum end andre og kunne styre det med rum/gulvfølere.
 2. Okay, tak. Det må jeg lige se om ikke jeg kan finde og rode lidt med.
 3. Det kan godt være, kan jeg ikke helt gennemskue uden at se det, men problemet for mig er også at jeg godt vil have funktionenn med i begge blokke, der gør at man kan skifte mellem føler i rum, gulv eller begge dele. Det skal også gerne kunne skifte med hhv. sommer og vinter.
 4. Det er ikke noget problem for mig at lave dobbelt alle steder, men selve opsætningen af prioritets FB rækker mine evner ikke til du har ikke et eksempel?
 5. Hej Jeg sidder igen og prøver at strikke lidt sommer/vinter sammen til varmestyringen. Jeg kører med den avancerede varmestyring, men kunne godt tænke mig at have fuld indstilling både sommer og vinter uden at skal ændre samtlige rum hver gang. Jeg tænker at have et tryk der skifter mellem to avanceret varmestyrings FB'er. Så vil jeg kunne styre alle parametre individuelt og ikke blot køre med sommerstyringsdelen fra FB'en om sommeren. Så jeg har altså en avanceret varmestyring (Sommer) og en (Vinter) for hver varmekreds, som der skal skiftes mellem ved tryk på enten venstre eller højre på Trykket (Sommertilstand). Kan man lave en FB, som ved det ene tryk aktivere (Sommer) og deaktiverer (Vinter) og på det andet tryk gør det modsatte? Med venlig hilsen Nikolaj
 6. Super, tak for det. Så med den FB, der tager du outputtene fra 6.2.01 "On puls til blink med lys i tilfælde af alarm" og "Off puls til blink med lys i tilfælde af alarm" og sætter til de to indgange i din FB? Og hver lysdæmper på både Scenerie 0% og Scenarie 100%, er det forstået rigtigt?
 7. Hej Jeg er ved at rode med alarmen i min installation og mangler bare at få lyset til at blinke når alarmen går. Jeg havde tænkt at bruge en af de lyd/lysblokke der ligger, men ingen af dem kan fungere med mine wireless lysdæmpere. Er der nogen der har en FB til blink med lyset, som både kan få almindelige kip tændinger og wireless scenarier til at blinke samtidigt? På forhånd tak /Nikolaj
 8. Har fået det til at virke. Det var bare en indgang der ikke var sat rigtigt, fb'en virker som den skal.
 9. Fandt du ud af det Coralreef? Jeg kan nemlig heller ikke få den til at virke kun med to taster:)
 10. Fedt Lars, tusind tak. Det ser rigtig godt ud, jeg skal bare lige se om jeg kan få det koblet sammen med den avancerede varmestyring:)
 11. Er det lykkedes dig at finde frem til det Lars?
 12. Hov glemte da at få linket med, som jeg nævnte tidligere, det kommer her. https://www.lk.dk/losninger/den-intelligente-bolig/lk-ihc Det må jo kunne gøres sådan på en måde når de har kunnet gøre det.
 13. Det lyder spændende. Hvis du har mulighed for at se på et tidspunkt hvordan det var sat op med sommer/vinterdrift, så vil jeg meget gerne høre mere om det.
 14. Tak for svaret Lars. Jeg benytter ikke natsænkning, så ja det var også en mulighed. Jeg tænker umiddelbart det smarteste ville være at skifte mellem de to. I videoen på det her link ser det ud som om der kan skiftes mellem sommer og vinterdrift i bunden af Tablet opsætningen, det må da næsten være gjort på den måde så med at skifte imellem to? Har du mulighed for at vise i et projekt hvordan de skal linkes op med den skift FB?
 15. Hej folkens Jeg har IHC varmestyring med vandbåren gulvvarme og følere i både rum og gulv. Jeg bruger den avancerede varmestyring til at styre varmen, men vil gerne have en sommer og en vintertilstand hvor alle setpunkter eksempelvis er 3 grader lavere om sommeren end om vinteren og hvor der kun føles på rumtemperatur om sommeren. Den funktion er ikke i de standard blokke. Er jeg nødt til at lave én blok med sommerindstillingerne og én blok med vinterindstillingerne? Og hvordan laver jeg så en funktion der kan skifte mellem de to? Håber det giver mening.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.