Jump to content

Gudum

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Gudum's Achievements

 1. Hej, Jeg har et ønske som jeg ikke lige kan regne ud og få til at virke efter hensigten: i min garage har jeg en pir, et tryk ved dør og en wireless lysdæmper. Lyset skal tænde med pir og er jeg har et ur til at hvis det er mellem 22-06 skal den starte på 10 %. Pir slukker fint lys efter efterløber. Det virker også fint men. Jeg vil gerne kunne justere lysstyrke via touch tryk, men pir overstyre det så snart jeg skruer ned og hvis klokken ikke er 22 så skruer den det op til 100% igen. Hvad gør jeg?
 2. Jeg har samme udfordringer og har prøvet dit program men får meddelelse om at der er sket en fejl og det ikke fandtes nogen services på Ip/controller Og når jeg prøver usb at den ikke kunne downloade index.html fra http://usb??
 3. Gudum

  Gulvvarmestyring

  Mange tak for jeres fine svar. Tænker jeg sætter dem på hver deres da jeg kan se strømforbruget er lige omkring maks hvis jeg sætter to på.
 4. Hej, Da jeg er forholdvis grøn på IHC håber jeg at der er nogle der kan hjælpe. Når jeg har et køkkenalrum hvor der er to gulvvarmekredse, hvordan er det så meget korrekt at opsætte disse? De har hver deres aktuator, men skal de på hver deres udgang, også begge linkes op mod den ene rumføler, eller kan de blot monteres på samme udgang?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok