Hop til indhold

Nicklas Lennert

Members
  • Antal indlæg

    16
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Skagen

Seneste besøgende på profilen

631 profil visninger

Nicklas Lennert's Achievements

  1. Tænkte om det var muligt og sætte feks disse moduler til raspberry pi. http://www.ebay.com/itm/PCF8574-I2C-8-bit-IO-GPIO-expander-module-Works-with-Arduino-Raspberry-Pi-/291491757822?hash=item43de433efe:g:QHcAAOSwLnlWpQZo de findes også med nogle AD convertere. Tænkte på varmestyring og ekstra relæer. Måske man ville kunne sætte flere ihc udgange og indgange på og køre gennem captainen. Evt noget 1-10v styring. Kan selvfølgelig godt se problematikken med at programmere dem ind med visual programmet. Igen bare en Brain Storm og en kanon mod gråspurve.
  2. Hej! En drengerøvs request om hvis nu XBMC/Kodi kunne sende kommandoer til IHC Captain. Så lyset dæmpes ved start af film. Til herre værelset med lærred. https://github.com/cees-elzinga/script.xbmc.hue Der er lavet et script som sender til hue pærer. Ikke vigtigt men blot en sjov feature!
  3. Kan godt se du har ret. jeg søgte på rj48 10pin og så dukkede det stik op på Google. Men det var nu ikke for at diskutere om hvad stikket hedder. Men mere hvilken type stik der passer på printet. Det der er det eneste jeg kunne finde. Jeg kan se der før er brugt de typer stik som jtag. Kan også være den udvidelses port som du beskriver. det er ærgerligt de ikke fik lavet den bus forbindelse. Mon de snart trækker stikket til produktionen af ihc
  4. Men kan de godt finde på at skifte til noget helt andet når du tænder eller slukker? Jeg tænker bare igen det med at sende kommandoen flere gange. Har du prøvet og flytte senderen ser sidder ved trappen? Den er lidt ussel lavet. Der er ingen beskyttelse mod støj. Prøv evt og sæt en powerbank eller andet batteri på senderen for om det skulle være støj der kom ind den vej. Bare en tanke? hmm
  5. Så håber jeg mit køb af Mi-Light ikke er helt håbløs. Hvor langt har du mellem sender og pærer der ikke virker? Alle mine 20 pærer bliver inden for en radius af ca 10m fra controller. Vidste ikke hue repeatede. Det er sku smart. Men håber evt det kan løses ved at sende signalet nogle flere gange. Men synes ikke jeg har oplevet noget der har drillet indtil videre. Det kan ende med jeg må lave en "teleslynge" i hele huset hehe..
  6. Men det gode er vel at du altid kan fortælle den præcis hvilken lysstyrke du ønsker. Om du så skal fortælle den hver 5 sek hvilken status den skal have betyder vel ikke noget? Det eneste problematik er hvis pæren er udenfor dæknings radius af senderen. Men du vil altid være sikker på hvilken handling pæren skal gøre?? Er jeg forkert på den? Og hvis du dæmper en række pærer vil de vel også altid være i ens styrke fordi du sender en bestemt kommando med den lysstyrke/farve du ønsker. Hvis en pærer ikke modtager første omgang, så må controlleren bare sende den samme kommando flere gang i løbet af et par sekunder?
  7. Hej! Jeg fandt nogle billeder af en visual 2 controller her på siden under køb salg bytte. HER Kan se der er to stik som ikke er lodet på. Det ene er let nok at se er et RJ45 stik. 8 Ben. Jeg kan læse HER at processoren er udstyret med 2 Onboard netværk med hver deres MAC. Har nogle prøvet og lodde et stik på og se hvad der sker? Er det i live? Men jeg tænker lidt det andet 10 benet stik er et serial/programmør stik. Har nogle leget lidt med dette. Synes ikke jeg kan finde et PCB stik der passer til det omrids på 10 ben. Rettelse: Fandt ud af der passer med et RJ48 stik. Gætter på noget JTAG Har ikke selv en jeg kan åbne. Men vil forsøge at skaffe en Det er kun for at blive klogere på controlleren/hardwaren Nicklas Jeg har læst at der er to USB portet typisk koblet på processoren. Så umiddelbart er det stik i mellem 8 ben RJ48 stik og det alm rj45 stik som ikke er der, et USB stik. Jeg kunne virkelig godt tænke mig og få fat i en controller nu!
  8. Jeg har repareret nogle stykker efterhånden. Det er både IHC 400 Uni og 350 uni fra unitech. Det er den samme elektronik der er i dem. Men triacerne er noget mindre i unitech. Det er en lille 10uf 16V elektrolyt som er overflade monteret. Den sidder på siden ca midt på. Jeg udskifter dem til en alm standard 25V elektrolyt. Så går de aldrig til. Har en 15-20 dæmpere jeg gerne vil ha solgt :-)
  9. Hvad skal du have for din defekte? Kunne godt tænke mig og se om jeg kunne redde den.
  10. Hej IHC brugere og IHC-Captain! Jeg har købt Mi-light(aka limitlessled) pærer hjem fra Kina. Jeg kender kvaliteten af produkterne derude fra, men denne gang er jeg positivt overrasket. Pærerne kan fås som E27, E14 Gu10 LEDBÅND mv. De har en rigtig flot varm farve og kan benyttes som alm pærer i hele huset, samt RGB farverne er der virkelig knald på. Den husker nemlig sin sidste indstilling. Jeg har testet dem i en uges tid og alt ser godt ud. De bliver ikke ret varme og de har siddet i et indbygningsspot. Der medfølger i mit sæt en fjernbetjening som føles som en god kvalitet og en controller som kører på netværket. Så man kan styre lyset fra android og iOS. Det fungerer upåklageligt. Nu kommer det spændende. Man kan nemlig snildt lodde senderen på en raspberry pi og der er allerede lavet et script som erstatter controlleren. Så jeg håber ikke der er så langt mellem IHC Captain og Mi-light senderen kan snakke sammen. Få jeg ser klart nye muligheder i de to ting. Men der er et MEN. Senderen kan styre 4 pære zoner. Feks bad, stue, soveværelse, garage. Så skal man have flere zoner, kræver det en ekstra controller. Så jeg tænkte som det kunne lade sig gøre at den fungerede som en alm wireless controller som er koblet på netværket uden lodde ændringer. Så IHC captain fik MAC adressen på controlleren og derefter sendte kommandoer til div enheder. Så ville det være nemmere for lægmand og man kan ha "ubegrænset" zoner. Sæt som jeg har bestilt 2 stk af WiFi 2.4G RF Remote Control Phone 4Zone Mi.Light 4W GU10 RGBW LED SpotLight Bulb E27 som jeg også har testet Dimmable 2.4G Mi-Light 4W GU10 5W E14 6W E27 LED RGBW WIFI Control Bulb Light Kilde til konvertering LimitlessLED WiFi Bridge 4.0 Conversion to Raspberry Pi Python Script GitHub.com Python Scripts to run UDP servers to emulate a LimitlessLED WiFi Bridge 4.0 unit. Mikkel! Jeg skal nok få taget mig sammen snart og få sendt den controller til dig. Skal jeg sende en alm controller og en modificeret til dig? eller bare den modificerede!? Nicklas
  11. Jakob Bruun skrev: Har du evt et link:) bare for at være krævende:P Men gerne billeder af modulerne.. Altså flotte billeder.. Bare det er af IHC;)
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok