Hop til indhold

Mikkel Skovgaard

Members
  • Antal indlæg

    1.952
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    116

Alt der er opslået af Mikkel Skovgaard

  1. Hmm jeg skal lige finde manualen...
  2. På en v3 controller kan wireless link da netop backup på sd kort
  3. mit program IHC starter er ikke til at redigere i IHC programmeringen. Det er en genvej til at køre de indbyggede Java programmer på IHC controller uden at du skal installere hele den gamle Java pakke. Hvis du vil ændre i dit IHC program skal du bruge IHC/Lk visual. Det kan du hente fra lk.dk hjemmeside, kræver et login. Tænker når du skriver du har opdateret firmware må du næsten have hentet det allerede.
  4. Hej Rasmus - det lyder ikke godt - hvilken version af IHC Captain kører du på og hvilken RPI. Du kan evt. kontakte mig direkte for en chat via https://www.facebook.com/ihccaptain/ i aften timerne. Ps. slet lige det andet indlæg
  5. Og hvis du ikke gider java og andet møg gammelt kan du bruge mit værktøj https://jemi.dk/ihc/files/IHCEasy.exe - du skal stadig hente Zip file hos LK - men jeg har patched og forbedret opstartet med mere.
  6. Jeg har en beta klar hvis der er nogle modige derude: https://jemi.dk/ihc/files/captain-beta.zip?new=16-03-2024 Det er et helt RPI image. Der er mange ændringer - jeg har ikke samlet en changelog endnu. Men stort set alt ang. overvågning af IHC controller er omskrevet, opstartstiden er 3-4 gange hurtigere efter indlæsning. Håndtering af store IHC projekter er stærkt forbedret - så jer med 10+ MB vis filer vil nu opleve at det flyver afsted (teknisk set opdeler IHC Captain nu projektet i mindre bidder ved indlæsning fra controlleren) Håber så mange af jer som muligt vil teste det - det har været en kæmpe opgave at omskrive så meget så jeg håber det kan mærkes - der er stadig lidt sløvhed med at hente realtime værdierne i brugerfladen men det har jeg en løsning på.
  7. Fedt. Smid mig lige en direkte besked evt via facebook, se mine projekter herunder, jeg vil gerne lige vide lidt mere og evt. se på det via remote. Du lyder som ikke der kan lidt mere en basic computer så jeg vil også gerne have dig ombord til noget test med mere hvis du har lyst.
  8. 3.sh er opdatering af dataline modulet - du burde dog kunne upgrade hvis du bruger de 2.8.6 men hvilke firmware havde/har du?
  9. Det tror jeg godt kan fixes. Firmware opgradering er virkeligheden bare en række scripts den kører i en rækkefølge. Jeg vil anbefale du tager 2.8.6 firmwaren. Hvis det driller kan jeg lige se hvad det script 3 gør. Kigger om lidt
  10. Nej det har jeg faktisk ikke lavet
  11. Jeg har ikke nogen bedre bud end det du prøver. Når jeg er retur fra julen kan jeg kigge lidt mere
  12. Det er et batteri i et tryk er mit bud. Forbind til din IHC controller med: https://jemi.dk/ihc/starter/ Start service viewer og se hvad der står i nederste venstre firkant.
  13. Kontakt mig evt direkte på mail eller via facebook. Jeg er ikk så tit herinde
  14. Den nye beta software er forbedret i Docker. Når jeg lige er ved en pc så kan jeg lige skrive en guide. Jeg mangler stadig at få lavet et officielt Docker image beklager jeg
  15. Du kan starte med firmware reset som andre har foreslået. Hvis du har en firmware fil til den ello kan jeg se om der er nogen forskel. Så vidt jeg husker er det samme software bare forskellige brands.
  16. Viewer delen er lidt ligegyldigt i det nyeste firwmare. @alarsen prøv om du kan få lov at flash den nyeste du kan download hos LK - hvis det driller kan jeg godt hjælpe.
  17. Sorry. Jeg syntes du skal prøve at flash den officielle nyeste firmware og se om det hjælper. Ellers er det muligvis en konfiguration/flash fejl men det kan overstyres via api
  18. Du ved tydeligvis mere end mig så det har du jo styr på
  19. Din controller understøtter det måske ikke? Du kan også give den en nyere firmware
  20. Det har ikke virket længe men jeg har lavet et alternativ: https://jemi.dk/ihc/docs/ Du kan også bruge mit IHC starter program som har integration med ovenstående. Skriv hvis det er helt sort snak
  21. Mit alternativ kræver man downloader fra lks side. Det er bare en række patches og oprydning.
  22. Prøv lige https://jemi.dk/ihc/files/IHCEasy.exe - den har en bedre tjek men er lidt mere kompleks. Vil du evt. skrive mig en facebook besked så kan jeg se det: https://www.facebook.com/ihccaptain/
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok