Jump to content
IHC-User.dk

Allan Madsen

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej. Jeg tænker det er noget skidt med en 4Pol gruppe til lys installation. Hvis du mister Nullen på tilgangssiden vil installationen selv lave et nulpunkt og ingen ved hvilken spænding der vil være melle nul og faselederen, med risiko på at dit 230V ustyr vil bræne af pga. overspænding. Ligeledes siger loven at antal af grupper i et hus skal mindst være lig med det samlede boligareal divideret med 50. Der skal dog mindst være to grupper. og en 3 eller 4 pol gruppe tæller som 1 gruppe.
 2. Ok.. Hvordan kommer man dette til lives? Installationen er lavet med en 5 ledet kabel hvor alle 3 tændinger er i, og er ikke lige muligt at lave om? Har oplevet det et par gange..
 3. Hej. Jeg oplever følgende..De 3 udgange styres af den samme 230V Output moduel med fælles fase. Jeg har har installeret i 2 udtag alm. halogen pære og i den sidste udtag sidder der 3 stk 4w led pære. Når alle udgange er slukket er der intet lys, men hvis jeg tænder 1 af de 2 halogen pære udgange så lyser LED pærene svagt op.. Hvorfor, er der nogen der ved det? Efter min forståelse skulle der være Relæer monteret i Output 230 men det kan være det ikke er "rigtige" relæer..
 4. Hej. Igen lige en status. Allerørst mange tak for hjælpen.. :-) Da jeg brugte Log ind oplysningerne kom jeg et step ind i Pi'en.. Her lave jeg en manuel install af captain og så fik jeg liv i den igen.. Den havde husket alle mine instillinger (hue, og egen lavet dasboard osv). Michael har du en ide om hvad der kunne være sket? Hvad vil du anbefale nu? at jeg laver en kopi af mit kort så jeg har instillingerne gemt eller er det lige meget?
 5. Hej. Skærm nu på. Den skriver nu IHCcaptain login Hvad er det for en login den skal bruge
 6. Hej Jeg har nu i en del tid kørt med IHC Captain og det har virker fint, men nu her til aften vil jeg logger på og det må jeg ikke. Captain*en bliver fundet men under status står der fejl og under handing står der test/prøv igen. Jeg har prøvet at genstarte min Pi men synes ikke dette hjælper. Jeg kan godt tilgå IHC Controlleren gennem controllerens ADMIN siden så min controller er på netværket..(Har også genstartet Controlleren) Nogle som har en ide til hvad mit problem er?
 7. Hej. Er der nogen der har prøvet at koble Phillips indendørs sensor til Captain og IHC.. Er lidt interesseret i om man kan bruge input signalet fra Hue sensor til at sætte en indgang i IHC programmet? Synes den er ret smart når den kun køre på batterie og jeg kunne se mange anvendelses muligheder i denne sensor hvis den kan kobles op i mod IHC'en gennem Captain.
 8. Mange Tak.. Det var jo så simpelt som jeg forventede men jeg ikke kunne gennemskue.. :-)
 9. Hej Alle. Jeg har et spørgsmål som jeg håber i kan hjælpe med. Jeg jagter følgende funktion men synes ikke jeg kan finde noget som virker. Lys skal tænde på ur og skumring med mulighed for konstant lys.. dvs. at når lys er on (Ok ur og skumring) vil jeg gerne kunne overstyre udgangen så når ur eller skumring går off er udgang stadigvæk on. Hvis så ur og skumring er on og jeg fjerner min overstyring skal lyset stadigvæk være tændt. Der skal også være en diode der tænder sammen med konstant lys trykket. Jeg har ingen PIR i installationen.. Takker på forhånd. Mvg Allan
 10. Hej Mikkel.. jeg har fulgt din vejledning men pi finderen og http://ipadressen/captain virker ikke!!! Hvad gør jeg forkert.. Jeg har min Pi 3 på Wlan og ikke kablet den kan det være problemet.? Det så ud til at den blev hente fin på PI3.. jeg køre rasbian jessie with pixel.
 11. Allan Madsen

  2 controller

  Mange tak for svar....
 12. Allan Madsen

  2 controller

  Hej.. Jeg har 2 controller hvor jeg ønsker at controller 1 24v output 1.4 trækker controller 2 input 6.12, er det muligt.. Jeg ønsker ikke at sammenkoble controller efter manualen da jeg kun har brug for dette ene signal udveksling.. Jeg vil lave det ved at trække en ledning fra controller 1 output modul klemme 4 til controller 2 input modul 6 klemme 12.. Hvis dette kan lade sig gøre skal jeg vel lige huske at sammenkoble de 2 strømforsyningers minus.. Mvh Allan
 13. Hej.Jeg har lige installeret IHC SMS modem og lavet IHC Alarm.. Jeg kunne godt tænke mig at sende en SMS med feks. Alarm Status til SMS modemet og så får jeg et svar tilbage om tilkobling af alarm er On eller Off... Er der nogen der kan hjælpe mig med sådan en opsætning..
 14. Hej Morten.. Jeg har den købte version og jeg kan heller ikke på den til at virke på WAN men Lan virker fint. Har du en ide til hvad jeg gør forkert?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.