Jump to content
IHC-User.dk

Mikael Offersen

Members
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

About Mikael Offersen

 • Rank
  Tekniknørd :-D

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vester Hassing

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg kan simpelthen ikke få hul igennem, hverken vha ihcremote eller visual 2.8, medmindre jeg prøver via usb. Der skal jeg dog gå via usb/ip 10.18.93.2 tror jeg det er... Jeg har ikke ændret noget i min router, eller i netværksindstillingerne i controlleren, og jeg har døjet med det i noget tid efterhånden.
 2. Hej Er der en venlig sjæl der kan være behjælpelig med reset af netværksindstillingerne på en Visual 3 controller, eller i hvert fald bare filen der kan få det gjort?
 3. Jeg har prøvet at forbinde til den udelukkende med usb, og med LAN koblet fra, og det giver heller ikke pote. Den siger “kan ikke finde controller” Har også prøvet at tage strømmen fra den, og forsøgt at forbinde igen efter opstart, men samme resultat. Jeg må sige at jeg er totalt på bar bund...
 4. Hej Claus vil du prøve at sende en opdatering til min pi, jeg kan ikke få homekit til at starte.
 5. HOLD.....NU......KÆFT, jeg er træt af min controller v.3 Det virker som om den balancerer på en knivsæg når det kommer til at connecte den med visual, ihcremote, usb og hvad ellers der er af muligheder for forbindelse til det skrammel. Når det så endelig lykkes at få visual til at forbinde, siger den enten kommunikationsfejl, eller: der er ikke noget projekt at hente!!! Hvad er nu det for noget??? Da den blev startet op første gang, var det som om der var ild i den i forhold til den gamle v.2, men det har denondelyneme godt nok aftaget i vandvittig grad. Er der nogen der har nogle fif, eller gode råd inden jeg kaster et anker ind gennem fronten på “vidunderet”?
 6. Jeg har flere stk 8 x 10A 400v, de er brugte men fuldt funktionsdygtige. Hvad vil du give for sådan et?
 7. Det er en mulighed at fordoblingen kan dæmpes med switchdim, dvs daliklemmerne styres med 230v. Det kan de fleste tridonic spoler, men nu ved jeg selvfølgelig ikke hvilken spole lampen er født med. Ellers monterer man nul på den ene daliklemme, og en switched fase på den anden, og vupti, så virker dæmp... Se evt om der står switchdim på spolen
 8. Kan man ikke hægte sig på den med et krydset patchkabel?
 9. Jeg har en 3b kørende med 2.11 bridge. Den har forbindelse til netværk og strøm, men den optræder ikke på netværket når jeg scanner efter enheder. Heller ikke hvis jeg går ind på forbundne enheder på min router. Jeg havde reserveret en ip til den så den ikke skiftede, men stadig uden resultat. Hvad gør man lige i den situation, jeg har selvfølgelig forsøgt at tage strømmen til den og frakoble net osv...
 10. Hej Jeg fik i sin tid licens til ihcbridge på en rpi 1, og har siden skiftet til en rpi 3. Vi du sende en licens til den mvh Mikael Offersen
 11. Jeg har selvfølgelig prøvet at tage strømmen flere gange, men samme resultat. Forbindelse via USB er også prøvet, men vil heller ikke connecte her. Jeg prøvede i aftes en sidste gang at uploade projekt, men de kom med kommunikationsfejl, så jeg opgav! Greb min iPhone og ville lige se om der var ændring på ihcremote, og så lå det nye projekt der. Download tog et splitsekund og alt virkede som ønsket... Det giver så slet ingen mening, lige pludselig at det virker på trods af alt det der hurlumhej??
 12. Nu har jeg i flere dage forsøgt at lægge en ændring op på min controller 7.1. Den begynder at uploade projektet men failer undervejs, hvis jeg når så langt. Sidst jeg prøvede sagde den kommunikationsfejl!!! Hvad er nu det for noget? Er der andre der oplever det, og hvad kan det skyldes? Jeg oplever tillige usædvanlig dårlig connection på ihcremote, mon det kan relateres til det andet problem? Da jeg installerede controlleren i første omgang, var det som om der var kommet ild i den i forhold til min gamle 6.1’er, men nu er det som om alt er ved det gamle, og den er komplet umulig og vil ikke samarbejde.
 13. Prøv at skrive din eksterne ip istedet for cometpeople, og husk at lave portforward på både port 80 og 443 i din router.
 14. Jeg ser lige at det er 13A automatsikringer, hvilket ikke er den korrekte type, når man har et IHC anlæg. LK foreskriver kun 10A sikringer foran deres outputmoduler, så de bør skiftes til denne type.
 15. Det lyder som noget du skal have en elektriker til at kigge på. Umiddelbart ser det ikke ud til at der er gået en sikring, men det ligner også nogle af de helt billige varianter, men det er selvfølgelig irrelevant.
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.