Jump to content

Klaus M.

Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Klaus M.'s Achievements

 1. Hej. Controller er desværre solgt. Jeg har opdateret første indlæg. Jeg har stadig wireless inputmodul. Har det interesse?
 2. Jeg bor i det mørke Jylland, 7700 Thisted :-) Jeg kan sagtens sende den til dig. Kan se et ny tilsvarende ligger i ca 500 kr. Hvad vil dit bud være?
 3. Den har jeg stadig. Aldrig været brugt. Var det noget du kunne bruge, Ejvind?
 4. Det skal jeg da lige se efter. Kan ikke huske hvor meget af det der er solgt
 5. Tak. LK.dk var åbenbart nede i går. Fik bare runtime error. Den er tilbage igen i dag. Nu har jeg dog afsendt min Controller til køber. Så må han selv reset og update den. Tak for svar.
 6. Hvor finder i seneste firmware? Link til LK lader til at vøre død?
 7. Jeg har en Visual 2 controller der skal reset og sælges. Der er firmware 2.8.1 på den, kan ikke tilslutte til dig grundet en masse Java knas. Jeg kan heller ikke finde nyere firmware nogen steder, lader til at være forsvundet fra LKs hjemmeside? Nogen hjælp at hente her?
 8. SOLGT - Wireless Controller med Viewer 2, kan styres fra telefon. HW 6.2 SOLGT - 24V Strømforsyning SOLGT - Antenne + ledninger til controller, 1088007396 SOLGT - 16 kanal input tavle modul, 1088004221 - IHC Wireless mobil stikkontakt med 250W lysdæmper, 1028000599 - 4 kanal wireless input, 1092000143 - WIreless fuga dæmper, 1017046771 Kom med bud på det i mangler.
 9. Philips Master LED pærer 12W(60W), 2700K, 806 Lumen. Har været brugt sammen med LK IHC wireless kombi dæmper. Jeg har solgt IHC systemet og vil prøve IKEA Trådfri, derfor sælges pærene. Fejler intet. Jeg har 7 stk til 350,- plus evt. porto. Kan afhentet i 7700 Thisted eller 7600 Struer.
 10. Hov..... kom da lige til at se LK har frigivet ny firmware 2.7.220 hvor release note er som følger: Firmwaren anvendes sammen med en Visual version 2.7.x og kan kun anvendes sammen med en Visual 2 Controller. Denne firmware indeholder: Fejlrettelse af problem med scenariestyring på IHC Wireless Java 8 support Understøttelse af nye lux- og fugtsensorer Det lyder da lovende.
 11. Jeg oplever det stadig. Så sent som i dag måtte jeg redigere links for at få 2 dæmpere til at virke igen. Ufattelig at LK ikke har fundet en løsning endnu.
 12. Hej, Kan du tilgå den fra din PC, altså via browseren ? Er det din LAN eller WAN ip du prøver at tilslutte ? Du kan jo med fordel lave port forwarding, og bruge din WAN, så kan du også kontrollere dit anlæg når du er i nærheden af huset Post gerne et billede af dine adgangskontrol-indstillinger fra administrator panelet.
 13. Tak for svaret. Hov, ja det er en fejl. Måske der er en admin der kan hjælpe her og slette den ene.
 14. Er du bekendt med om LK har et bug system man kan melde ind på ? Men du har ret, jeg slettede link til scenarie, uploade, tilføje link igen, upload....... Og hvor tit skal man så forvente det sker
 15. Jeg oplever noget mærkeligt..... Jeg kan pludselig ikke slukke min dæmper i soveværelset..... I serviceview kan jeg se at trykket kommer frem, og at kontrolleren forventer at dæmperen slukker, men efter 2-4 sekunder står dæmpere som tændt, uden der er rørt ved noget, og lyset sker der intet med. Den eneste måde jeg kan slukke det på er via app på iPhone, og det er ikke på trykket i app'en, men den dæmper bar der er. Se foto. Er sgu ved at være godt træt af at skal fumle min tlf frem hvergang fruen har været i soveværelset Se en video fra Service view her:
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok