Jump to content

TIB

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

31 profile views
 1. TIB

  Luft/luft varmepumpe

  Er der nogen der har en ide til hvordan jeg kan tænde og slukke for min varmepumpe fra IHC? Jeg ville gerne kunne slukke for den når en dør eller et vindue har stået åben i X antal minutter og tænde den igen når der igen bliver lukket. Sjovt nok kan den styres både via remote og app. men der er, som jeg lige kan se, ingen mulighed for at fortråde noget i den. En mulighed kunne være hvis man kunne finde et IR remote modul der kunne programmeres fra den originale remote og styres digitalt fra IHC eller??
 2. TIB

  Varmetabs beregning

  Hej. Har lige et spørgsmål til varmetabs beregning af IHC tavle. Tavlen er en LK UG150-24 med en afgivelse på 40W, da den er sammenbygget med effekt tavlen skal den ganges med en faktor 0,9 dvs. ialt. 36W Jeg har taget varme afgivelsen for komponenter fra LK´s hjemmeside og får følgende: IHC output 24 3stk 8,3W 24,9W IHC input 24/3 2stk 1,3W 2,6W IHC input 24/24 2stk 9,4W 18,8W IHC SMS modem 1stk 1,6W
 3. Jeg har en vandvarmer der kører på 2 faser og ikke andet. Den er forsikret med en 2 pol 10A aut. sikring. Vil det være en ok løsning at montere 2 stk. ER12DX-UC der er monteret med hver deres fase og trække dem på den samme 24V udgang? Den har jo ikke som f.eks. flere typer 3 fasede belastninger krav om samtidig tilkobling
 4. Hej Ejvind. Rodede lidt rundt på nettet og i DK var det billigste jeg kunne finde ER12DX-UC til ca 435,- men lige et bonus info så købte jeg 10 stk. i tyskland for 202 eur. incl forsendelse.
 5. Hej Henning, tak for svaret. Bare for at få startet op på en fornuftig måde så kunne jeg godt bruge et link til et lednings diagram hvor et 4 polet tryk bliver forbundet til input modulet med et Link-10 Nopovic samt et hvor to firepolede i en 2modul dåse bliver det. Jeg forestiller mig, uden dog at vide det, at både 2, 4, 6 og evt. 2X4pol kan nøjes med et 10 leder kabel frem til dåsen, eller??
 6. Hej Ejvind, er det noget som denne du tænker (ESR12Z-4DX-UC). Ser ud som om den har 4 individuelle kontaktorer
 7. Hej. Jeg er ved at bygge tavle til mit sommerhus. Jeg har 8 udgange jeg gerne vil have mulighed for at slukke når huset forlades, f.eks. stikkontakter, vandvarmer, pumpe osv. De kommer til at være aktive i lang tid, for et par stykker nok mere eller mindre konstant over året, dog uden væsentligt forbrug når huset er ubeboet. Hvad vil være den bedste løsning, at bruge et output 400/16 bistabilt modul eller 8 16A kiprelæér der styres fra et output 24 eller 230. Jeg tænker på både strømforbrug, varme og levetid.
 8. Hej. Sidder forgæves og søger efter noget så simpelt som hvordan 2, 4 & 6 polede svagstrømstryk skal fortrådes op mod input modulet og hvordan man evt kan sløjfe kablet til flere tryk i samme dåse. Er der nogen der kan henvise til et diagram. Bruger 5x2 ihc kabel Jeg har arbejdet en del med IHC wireless op mod controlleren men er ved at lave en ny installation med alarm hvor det hele bliver fortrådet. Kunne også godt bruge lidt indput om "best praksis" for tavle opbygning og kabeltræk, kabeltyper osv. Dette er som jeg forestiller mig tavlerne. en til 230/400V og en til 12/24V.
 9. TIB

  TIB

  Hej. Sidder forgæves og søger efter noget så simpelt som hvordan 2, 4 & 6 polede svagstrømstryk skal fortrådes op mod input modulet og hvordan man evt kan sløjfe kablet til flere tryk i samme dåse. Er der nogen der kan henvise til et diagram. Bruger 5x2 ihc kabel
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok