Jump to content

Ilja

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 1. Ilja

  Bedlamper

  Sidder lige og nørder med noget kode - håber at jeg kan dele en prototype inden alt for længe :-)
 2. Ilja

  Bedlamper

  Jep. Tænker også at “løsningen” kan være openHAB som bridge imellem Ihc og mine hue enheder, så jeg kan få dem til at “opføre” sig som Ihc enheder? Har kigget på at skrive en bridge selv, men undersøger lige mulighederne i openHAB - det giver lidt mere mening at bruge en eksisterende løsning, end at starte endnu et projekt.
 3. Ilja

  Bedlamper

  Hej Henning. Ved godt at jeg ikke gør tingene nemmere for mig selv, men jeg har købt nogle zigbee relæer med dimmer Box Dimmer Zigbee (nordtronic.dk) (som kan styres fra philips Hue) og jeg kan jo bare sætte det op der - men ville egentlig gerne beholde logikken i IHC controlleren, så derfor min udfordring. LD49.zip
 4. Ilja

  Bedlamper

  Hejsa. Jeg har en funktion som giver mig hovedpine og jeg har brug for at se løsningen på en anden måde: Bedlamper er tilsluttet et relæ som skal have en puls for at skifte on/off, de er koblet til et par 230V udgange og jeg kan tænde/slukke dem med en kontakt, så de virker sådan set fint. Nu vil jeg gerne blande bolcherne lidt og lave ur styring kombineret med et skumringsrelæ. Jeg har lavet to ure som kører hhv 06-09 og 16-23, min lysmåler er en PIR med skumringsrelæ som også styrer lyset i carport ud fra bevægelse og lysniveau (så den del er også ok) Jeg bruger en
 5. Hej Lars. Tak for svar - NU har jeg læst manualen igennem :-) Men jeg kan "kun" oprette tryk og lampeudtag osv og det er rigtig fint - kan ikke finde ud af hvordan jeg opretter mine input og output moduler - dukker de først op når jeg fysisk slutter dem til controlleren, eller kan jeg oprette dem som dummy devices (som du antyder - jeg kan dog ikke finde noget i manualen om det)?
 6. Hejsa. Jeg har en eksisterende ihc installation, men den gamle ihc controller. Jeg vil gerne udskifte controlleren til en Visual3 da det giver flere muligheder i forbindelse med Home Automation. Jeg har udlæst eksisterende program fra den gamle controller, så jeg kan se hvordan opsætningen er. Nu vil jeg så igang med at lave grundopsætning af Visual3 controlleren, men jeg kan kan ikke finde ud af at tilføje de moduler jeg har til tryk og udgange. Er det fordi de først dukker op når jeg tilslutter den nye controller, eller gør jeg noget galt i opsætningen?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

.

Ok