Hop til indhold

Ilja

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Ilja

  1. Hej Mikkel. Det er forsøgt. Jeg ved sq ikke hvad der er galt, kan fint installere softwaren på en anden maskine så der er nok noget med min windows installation der er galt (har også prøvet en anden bruger for at se om det var noget i brugerprofilen der drillede). Det eneste jeg ikke har forsøgt endnu er at finde en ældre udgave af IHC Visual 3 og se om den evt vil køre - men det er ikke lige til at finde den slags, jeg håbede at der måske var noget herinde i download sektionen, men der er vist kun programstumper.
  2. Hjælp. Når jeg prøver at starte IHC Visual på min nye PC, får jeg denne fejl: --- LK IHC Visual kan ikke startes (data filer ødelagte) Geninstaller LK IHC Visual og prøv igen --- Jeg har reinstalleret, afinstalleret og ryddet op og installeret igen uden at det hjælper noget. Er der nogen som har en god ide?? Er der måske en logfil som kan give mere info, som jeg bare ikke har fundet endnu?
  3. Jeg oplevede det samme og fandt ud af at Belastnings karakteristik skal stå til RC for at mit kørte stabilt. Når man nærlæser specifikationerne på busdimmeren kan den faktisk ikke klare stor belastning når den kører RL - i mit tilfælde nåede jeg frem til at 5 led spots var grænsen. RC giver ikke helt så meget dæmpning, men det virker uden at dimmeren bliver overbelastet :-S
  4. Ilja

    Bedlamper

    Sidder lige og nørder med noget kode - håber at jeg kan dele en prototype inden alt for længe :-)
  5. Ilja

    Bedlamper

    Jep. Tænker også at “løsningen” kan være openHAB som bridge imellem Ihc og mine hue enheder, så jeg kan få dem til at “opføre” sig som Ihc enheder? Har kigget på at skrive en bridge selv, men undersøger lige mulighederne i openHAB - det giver lidt mere mening at bruge en eksisterende løsning, end at starte endnu et projekt.
  6. Ilja

    Bedlamper

    Hej Henning. Ved godt at jeg ikke gør tingene nemmere for mig selv, men jeg har købt nogle zigbee relæer med dimmer Box Dimmer Zigbee (nordtronic.dk) (som kan styres fra philips Hue) og jeg kan jo bare sætte det op der - men ville egentlig gerne beholde logikken i IHC controlleren, så derfor min udfordring. LD49.zip
  7. Ilja

    Bedlamper

    Hejsa. Jeg har en funktion som giver mig hovedpine og jeg har brug for at se løsningen på en anden måde: Bedlamper er tilsluttet et relæ som skal have en puls for at skifte on/off, de er koblet til et par 230V udgange og jeg kan tænde/slukke dem med en kontakt, så de virker sådan set fint. Nu vil jeg gerne blande bolcherne lidt og lave ur styring kombineret med et skumringsrelæ. Jeg har lavet to ure som kører hhv 06-09 og 16-23, min lysmåler er en PIR med skumringsrelæ som også styrer lyset i carport ud fra bevægelse og lysniveau (så den del er også ok) Jeg bruger en funktionsblok 1.4.02a PIR Styring på vedhæftede billede, sammen med mine to timere. Oplevelsen er at om morgenen når det er mørkt tænder lamperne - når det bliver lysere (lysmåleren går jeg ud fra), slukker de og tænder igen (måske med 3 min interval) indtil kl 9, hvor de slukker helt. Kl 16 tænder de i et kort øjeblik (måske 3 min) hvorefter de slukker og forbliver slukkede. Jeg gør helt sikkert noget forkert, eller ser logikken på den gale måde - men hvordan skal jeg løse det?
  8. Hej Lars. Tak for svar - NU har jeg læst manualen igennem :-) Men jeg kan "kun" oprette tryk og lampeudtag osv og det er rigtig fint - kan ikke finde ud af hvordan jeg opretter mine input og output moduler - dukker de først op når jeg fysisk slutter dem til controlleren, eller kan jeg oprette dem som dummy devices (som du antyder - jeg kan dog ikke finde noget i manualen om det)?
  9. Hejsa. Jeg har en eksisterende ihc installation, men den gamle ihc controller. Jeg vil gerne udskifte controlleren til en Visual3 da det giver flere muligheder i forbindelse med Home Automation. Jeg har udlæst eksisterende program fra den gamle controller, så jeg kan se hvordan opsætningen er. Nu vil jeg så igang med at lave grundopsætning af Visual3 controlleren, men jeg kan kan ikke finde ud af at tilføje de moduler jeg har til tryk og udgange. Er det fordi de først dukker op når jeg tilslutter den nye controller, eller gør jeg noget galt i opsætningen?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok