Jump to content
  • 0

Lys udenfor tænder automatisk på bestemte tidspunkter


Steffen1989
 Share

Question

Vi har overtaget nyt hus hvor vi har skiftet alt til LED og har haft lidt problemer med vores lys i de forskellige rum. Dette er nu fikset ved at køre uden om dæmperen, men vi har nu fundet ud af at tidligere ejer har lyset udenfor til at tænde tidlig morgen, samt aften. Dette vil vi gerne have af, da vi allerede har en sensor på som tænder når nogen nærmer vores hoveddør. Dog er vi ikke mestre i at finde ud af hvordan det kan lade sig gøre. Vi har en XP bærbar som har installeret programmet, samt vi har hentet software ned fra Vision 1. Vi kan bare ikke finde ud af og kode det. Det tændes kun når det er mørkt, så vi har ikke registreret noget over sommeren, før nu.

Er der evt en som vil hjælpe, måske en som bor i nærheden af Auning?

Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Hvis i alligevel ikke ønsker at bruge IHC til jeres udendørs lys bør i få fat i en elektriker, som kan flytte ledningen til udendørs lyset fra en IHC udgang til den faste fase på det pågældende IHC output modul. Det som tager længst tid er at finde den rigtige ledning. Hvis der er ordentlig dokumentation af jeres IHC installation skulle det ikke tage mere end et par min. for en dygtig elektriker. Hvis elektrikeren har IHC erfaring bør det heller ikke tage mere end max 15 min. Sidste metode er at søge kablet på god gammeldags maner. Med det rette søge udstyr tager det max 30 min. Uden søgeudstyr kan det nemt tage flere timer.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok