Jump to content

Steffen1989

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Steffen1989's Achievements

  1. Det har jeg helt glemt, at det vist er sådan det hænger sammen. Ellers må jeg se om jeg kan få det over i en af de andre loftudtag. Det er ikke til at finde en elektriker i vores område som har helt forstand på det gamle IHC.
  2. Det skal siges at vi fik en elektriker til det sidste gang, men vi har adgang via en pc til programmet. Det er kodning der halter lidt...
  3. Er der en som kan hjælpe med at slå vores lysdæmper fra i spisestuen? Vi har Philips Hue, og det kan ikke rigtig finde ud af det når der er lysdæmper på, så vi skal have lavet det om så der kun kan tændes og slukkes på kontakten. Vi har fået det lavet i de andre rum, da vi er gået fra halogen til LED lamper, men vi har glemt og få det lavet i spisestuen også.
  4. Vi har overtaget nyt hus hvor vi har skiftet alt til LED og har haft lidt problemer med vores lys i de forskellige rum. Dette er nu fikset ved at køre uden om dæmperen, men vi har nu fundet ud af at tidligere ejer har lyset udenfor til at tænde tidlig morgen, samt aften. Dette vil vi gerne have af, da vi allerede har en sensor på som tænder når nogen nærmer vores hoveddør. Dog er vi ikke mestre i at finde ud af hvordan det kan lade sig gøre. Vi har en XP bærbar som har installeret programmet, samt vi har hentet software ned fra Vision 1. Vi kan bare ikke finde ud af og kode det. Det tændes kun når det er mørkt, så vi har ikke registreret noget over sommeren, før nu. Er der evt en som vil hjælpe, måske en som bor i nærheden af Auning?
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok