Jump to content
  • 0

IHC wireless dimmer (lampeudtag) når ikke fuld spænding ved 100%


KRU
 Share

Question

Jeg har netop monteret et wireless lampeudtag med dimmer sluttet på en jernkerne trafo til halogen spots samt sluttet på en dæmpbar LED pære. 

Når jeg på tryk skruer til 100% (verificeret i visual, at den også er 100%), så lyser pærer ikke med fuld styrke. Med multimeter har jeg konstateret, at spænding på lampeledning kun er ca. 200V og ikke 230V.

Er det by design, at den ikke kan gå helt op, eller er det tegn på min belastning er for høj/ikke er egnet til dimmeren?

Mvh Kaare

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
10 timer siden, Szafranski skrev:

Jeg har længe overvejet dette, med mine gamle 12v trafoer. 

Men det virker upåklageligt ud over den manglende spænding?

Ja, ud over det med spændingen, så virker det upåklageligt.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok