Jump to content
IHC-User.dk
  • 0
Carsten Johansen1354922266

Første test-kodning - grin, græd eller kom med input :-)

Question

Hej

Vi har opgivet at få hjælp til at fejlsøge/tilrette vores Visual 1, så har besluttet at gå i gang med en helt ny kodning i Visual 3. Jeg tænker at jeg selv vil kode det mest simple og så købe mig til resten. (Vil gerne selv kunne tilrette det fremover).

Så håber i vil komme med lidt input til dette test-projekt med de mest enkelte ting, så jeg kan få den del på plads inden jeg kalder på hjælp udefra. Jeg har styr på nuværende input og output, og tænker jeg er tilfreds i første omgang hvis jeg kan opnå de samme funktioner som vi har i 1. udgave.

Jeg har taget 2 rum med i testen, en stue med 2 tryk og 2 lampeudtag, et med alm kip og et med dimmer (400 UNI). Jeg vil have det ene tryk til at tænde og slukke det med dimmeren ved et kort tryk, og ved at holde samme tryk inde, dæmpe og hæve lysstyrken.

I soveværelset har jeg et lampeudtag og to tryk, et til lampeudtaget med alm kip, og et til sluk-alt i hele huset, ved at holde trykket inde min 3 sek.

Mht. sluk-alt funktionen, er det nok at den funktion bare et til stede i et af rummene og så bare trække det derfra? eller skal der laves en funktion til hvert rum?

Mvh

Carsten

 

Test05012020.vis

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Jeg har kigget i dit program, og du har flere udfordringer omkring lysdæmperen og dit "Sluk alt".

Derudover skal du være opmærksom på at din UNI 400 SKAL være indstillet til B mode.

Jeg har lavet og vedhæftet den "rigtige" måde. "rigtige" fordi der i princippet ikke findes én rigtig måde at programmerer IHC på. Der er dog nogle regler som det anbefales at overholde, det er bla. din "Sluk Alt" som bør slukke FUNKTIONSBLOKKEN og ikke produktet.

CH.vis

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hej og takker for svar :-)

Jeg har kigget lidt på dit og kan godt se der er stor forskel, og er helt sikker på din måde er mere "rigtig" end min. :-)

Jeg har dog et par spørgsmål: I stuen er der jo to lampeudtag, men jeg kan ikke rigtig se det der tændes med dimmer ved simulering? Jeg kan godt se input 1.2.02 regulerer lysstyrken op og ned, men kan ikke se det tænder og slukker?

Og hvorfor bruger man funktionen "Scenarier" ved et simpelt kip der tænder og slukker lyset? Troede kun det var til de lidt mere langhåret funktioner?

Kan man ikke bare køre "direkte" på input og output?

Mvh

Carsten

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.