Hop til indhold

Ihc Monitor System Til Php


Recommended Posts

Jeg modtager følgende fejl:

 

PHP Fatal error:  IHC/SOAP Fault on 'getIHCProject': Operation timed out after 9955 milliseconds with 327680 out of 473995 bytes received : 28,0 in /var/www/html/captain/includes/IHC_class.php on line 343, referer: http://10.200.0.125/captain/index.php

 
Retter jeg linje 160 og sætter væriden op, så downloades filen fint :)
Link til kommentar
Del på andre sites

Tak for alt jeres input. Jeg har lige færdig gjort håndtering af de forskellige typer som enums. Koder videre her i weekenden.

Lige et lille surt opstød, mere end 1700 har downloaded det men kun 6 har doneret et beløb eller isenkram. Ikke for at lyde krævende men det tager virkelig meget tid det her og jeg stiller det netop rådighed gratis fordi jeg håbede at folk ville nyde det og dermed automatisk give en skærv.

Jeg overvejer lidt at lave en betaling model hvor der er support og nye / flere funktioner - hvad siger folk til det? Så ville jeg også kunne hjælpe med opsætning og lave special opsætning / løsninger efter regning.

Link til kommentar
Del på andre sites

Mikkel, folk kommer hele tiden med ønsker, og vil have hjælp hvis de ikke kan få det til at virke, inklusive mig selv, hvor du satte det op for mig, derefter forsøgte jeg at opdatere den, det gik bare ikke så godt, men jeg har ikke villet komme og spørge igen, jeg venter til du ligger en færdigt image op, som er lige til at smække ind, og jeg vil gerne betale for systemet, også selvom jeg har sendt en skilling og nogle sd kort til dig. men som sagt tidligere, skulle du måske lave to løsninger, hvor du kan sælge et komplet sæt, der bare skal hukkes til, og så køre det.. en raspberry koster jo ikke mange penge, og hellerikke i strøm at have kørende, og hvis du så udelukkende kører det via raspberry, og support til dennen, så slipper du for alle, der har lagt systemet på en anden platform..

 

Det er trods alt din fritid du bruger på projektet..

Så til alle... send en støtte til mikkel.. vi vil jo alle gerne have noget for det vi laver, og vi vil alle gerne have en masse gratis, men inderst inde, ved vi godt at sådan er livet ikke, Mikkel for ikke smør på brødet for at lave noget gratis...

 

Send en donation via mobile pay til Mikkel og støt arbejdet 28270413 (og ikke noget med at ringe og sende sms´er til ham)

Jeg sender lige en lille donation mere...

Link til kommentar
Del på andre sites

Vil også sige at hvis man bare støtter med lidt om det så er 10kr eller 150kr så hjælper alt stort som småt.. Husk på at det jo som sådan er ret dyrt hardware i allesammen har betalt for der så efterfølgende ikke lever op til jeres krav.

Så kan man da som det mindste smide lidt efter folk der gider bruge deres fritid på at udvikle noget der kan bruges.

De fleste herinde har sikkert allerede smidt 200kr efter remote app eller ihc tablet for den sags skyld...så hvorfor ikk lidt til Mikkel bare fordi han laver det valgfrit?

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok