Hop til indhold

IHC newbii


Recommended Posts

HejJeg skal igang med at renovere en kælder, sener stueplanet.Men nu kommer spørgsmålet om IHC :)Hvis man vælger at bruge en Wireless Controller kan man så koble fx et udgangsmodul på fx Output 230 Vac.10 A med 8 udgange ?Eller holder man det hele i wireless ?findes der ikke en manual eller noget tegningsmatriale der viser lidt mere at hvordan det hænger sammen ?MVHJens

Link til kommentar
Del på andre sites

okaySagen er at alle lofter er pillet ned og der skal laves lampesteder.Men har dog ikke meget lyst til at skulle til at fræse kabler ind i en betonmur, så tanken er wirelesstryk.Men så kører alle lampesteder hen til udgangsmodulet ?Kan se det er noget billiger end at skulle bruge wireless loftudtagMVHJens

Link til kommentar
Del på andre sites

Kan se det er noget billiger end at skulle bruge wireless loftudtag
Hvis du har planer om nogen af lampestederne skulle være med dæmpning, så vil Wireless dæmpere helt sikkert være at foretrække, og de fåes også som lampeudtag.Vedr. vejledninger kan du finde et omfattende materiale på LKs hjemmeside.
Link til kommentar
Del på andre sites

findes der ikke en manual eller noget tegningsmatriale der viser lidt mere at hvordan det hænger sammen ?MVHJens
Jo da. Det mest naturlige er at gå ind på producentens hjemmeside. Der finder man bla. denne udmærkede manual:http://www.lk.dk/download/Manualer/IHCManualMarts2010.pdfog et online kursus:http://www.lk.dk/Lauritz+Knudsen/professionel/uddannelse/online-kurser/Online-kurser-liste.page?
Link til kommentar
Del på andre sites

Ja, de er bagudkompatible og alle i/o modulerne kan "genbruges". i/o modulerne virker sammen med alle versioner af controlere (bortset fra Viewer modulet der er specifik beregnet til Visulal 1 controleren og kun virker med denne.) Det er kun controllerne der "fysiske/mekanisk" er blevet opgraderet og fået flere interne faciliteter: Wireles og LAN/Internet. Selve system konceptet og interfacet med modulerne er ikke ændret eller udvidet - bortset fra wireless.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 weeks later...

Den enhed der pt anvender alle 10 ledere er: 6 tryk m 3 LED. (fåes også i en udgave der hedder statustryk)Alm tryk, PIR og andre sensorer mm, anvender som regel ikke mere end højst 4-6 ledere. Derfor kan det godt lade sig gøre at "dele" kablet mellem flere enheder. Men dermed ikke sagt at det er anbefalelsesværdigt. ;) Det er ikke et sted jeg ville spare. Hellere for meget kabel i bygningen end for lidt.

Link til kommentar
Del på andre sites

Det var nu heller ikke det der var tanken.Men blot for at have leder nok fremme til fremtiden.Er ved at skal lave nu stue køkken i et.sener føger resten af huset, så satser på at få mulighed for fuldpakke i stuen, der afsluttes i blinddåser til sener burg, tænker på Pir, Alarm, lameller :)Antenne installationen laves som normalt stjerne net

Link til kommentar
Del på andre sites

 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok