Hop til indhold
  • 0

dimmer tænder/slukker når program uploades


Joakim
 Share

Spørgsmål

11 svar på dette spørgsmål

Recommended Posts

  • 0

Jammen så må jeg vel hellere fortsætte den gode stil. Er godt nok lige ved at kaste mig over et andet lille spændende projekt med at logge temperaturer og lign. data til web, men mere om det en anden gang.Her er et bud på hvorfor det kan være:Din udgang 7.08 er brugt flere gange (til sluk alt på dine Dimmere).Efter rel. 2.7.x må en udgang kun være adresseret én gang. En udgang må altså ikke være konfigureret til flere installations produkter på samme tid. Hvis der er flere udgange der skal følges ad skal det foregå ved "soft" programering, altså en fb styrer andre fb hvis du forstår.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 0

Der er 2 løsninger:1.Du skal have seperate udgange til at styre hver dimmer individuelt. Det er den idelle situation, men det kræver en hulens masse 24V output moduler. Faktisk 1 modul pr. 2 dimmere :S Det er bla. derfor mange anvender wireless dimmere - foruden muligheden med flere scenarier.2.Du "afkonfigurere" Datalinie 7.08 på "sluk alt" udgangen på alle dimmere på nær een. Dine dimmere må gerne være koblet sammen fysisk på den samme udgang. Så følges de bare ad som slaver. Men i Visual programmet må en udgang kun være konfigureret på et produkt. Ellers kan controleren komme i den situation at den ikke ved hvilket et af produkternes status der er det rigtige. Og så "flimrer" det hele. Specielt i power up situationer.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 0

Hej JoakimToggle af dine unidimmer skyldes at du har trukket "Udgang for sluk" fra dine FB 1.2.02.a. "Fortrådet dimmer 1- og 2 tast" op på TOUCH indgang på dimmeren. Den skal ned på SLUK indgangen. Så de alle sammen slukker ved powerup/projekt oveverførsel.FB 1.2.02.a. laver nemlig en puls på "Udgang for sluk", hvis den har indstilling "Er sluk klemme monteret på dimmer"="Ja".Det er nok noget med at der ellers går kuk i den intern status.Som hjælp/hint til denne indstilling af FB skriver LK:Hvis ikke sluk klemme (Klemme 2 på UNI Dimmer) er monteret på dimmere, søg da for at dimmeren er slukket ved PowerUp eller ved projekt overførsel.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette spørgsmål

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loader...
 Share

×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok