Jump to content
IHC-User.dk

Martin Lercke Juul Nielsen

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du ringer til mig hr. Zier ;) og så kigger vi på det.
 2. Tænker ikke det er det store problem, da den altid vil blive åbnet elektronisk og kun i nødstilfælde vil man bruge nøglen. Bruger men nøglen til at låse op med så skal man bare bruge nøglen igen til at låse med. Eller overser jeg noget?
 3. Men det gode er at det er Idealcombi der selv sælger dem og montere dem, så jeg kan jo altid klage hvis der bliver problemer med dem.
 4. Prisen ligge på ca. 6000 kr per stk. så det er ikke billigt. Ja jeg vil kunne koble det til min IHC styring, den du linker til den har ikke 3-pkt lukket elektronisklås vel? I de 6000 kr. er der jo også montage af låsen i døren med ledninger og det hele og strømforsyning, så helt galt er det heller ikke. Men har aldrig hørt om ROTO før så ved ikke hvad kvaliteten er?
 5. Ved godt det er en gammel tråd, men måske en ROTO DoorSafe Eneo C kan bruges. Jeg har lige oprette et spørgsmål her omkring disse låse Der er også en beskrivelse af låsen og et el-diagram.
 6. Jeg har tænkt på at købe denne her lås ROTO DoorSafe Eneo C til min hoveddør og bryggersdør, da jeg af lige vel skal have nye døre fra Idealcombi og de sælger dem og montere disse i døren. Men inden jeg køber så ville jeg høre om der er nogle der her erfaringer med disse låse? Selve styringen af låsen er meget nem at have med at gøre, et par relæer eller en IHC Control Output 400/8x10. Jeg har vedhæftede beskrivelsen og el-diagram. El-diagram.pdf ROTO DoorSafe Eneo C.pdf
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.