Jump to content
IHC-User.dk

renechristensen1965@gmail.

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

263 profile views
 1. Mange tak for hjælpen, jeg vil kikke mig lidt omkring. K. "Szafranski" Nielsen det er den lås jeg allerede har, der skal man trække op op i dørhåndtaget for at låse, som på alle andre almindelige 3 punkts låse.
 2. woooooow har lige fundet Rukos egen vejledende priser, magnet låsene starter ved ca 11000 kr og motor lås fra 16000 kr, og det er kun stanglåsen så kommer der meget mere oven i puuhaa. Er det strængt nødvendigt med 3 punkts lås? eller er det at slække for meget på sikkerheden?
 3. Nej prøver at sende et link https://www.ruko.dk/Other/Ruko_dk/Downloads/Brochurer/3-punkts-motor-og-magnetlaase.pdf
 4. Hej vil høre om nogen kan hjælpe. Har i øjeblikket en Yale Doorman lås som er gået i stykker, tastaturet virker ikke mere(((((((, og har da været ganske godt tilfreds med den, på nær det at den kan ikke selv låse grundet 3 punktslåsen. Så nu kommer jeg til spørgsmålet, er der nogen der kender nogen alternativer, som kan låse en 3 punktslås? Har lige set på Rukos hjemmeside at de laver 3 punkts magnet og motor låse, men kunne ikke finde nogen priser og har da en ide om at det koster vel også en halv bondegård formentlig.
 5. Hej jeg søger og søger på noget til styring af radiatorer i ihc. men som beskrevet i flere tråde her inde findes der kun on/off teknik. Det jeg ikke har set er 0-10v styring, kan det bruges sammen med ihc converteren der kører 1-10v? Der er jo flere motor-ventiler der fungerer ved 0-10v styring og det må da være det optimale til radiator-styring som jeg forstår det. Eller finder der en 0-10v boks som kan impuls-styres via 24v eller 230v, som kan være mellemled fra ihc til motor-ventil?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.