Hop til indhold

Allan Søgaard

Members
  • Antal indlæg

    15
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

    Aldrig

Alt der er opslået af Allan Søgaard

  1. Hej Smed!Gå i start - programmer, LK IHC Control, Controller-usbSå kommer du ind på controllerens hjemmeside, her finder du Scene viewSøgaard
  2. Hej GhostrunnerDu skal køre på en Microsoft java platform.Denne kan hentes på LK`s hjemmeside, underhjælpeprogrammer. Download linket MS 3805 og installer,deaktiver din sun java. Så skulle det køre.
  3. Hej MadsfaDet skyldes at relæ kontakten ikke er potentialfri.Der liggeer en triac og en kondensator parallel overkontakten, dette for at begrænsr startstrømmen på kontakten for at minske størrelsen på relæet.
  4. Hej MikTrikDu kan vælge en "brugerdefineret indgang" den kan du selv navngive. den ligger under datalinie produkter/ generelle
  5. Hej MekTrik (og Jakob)Det er rigtigt, der er intet intelligent over den.Det mener jeg ikke det absolut altid skal være, det den gør, er ganske rigtigt, som du siger jakob. Der ud over har den også et pumpemotions program der starter pumpen i 1. minut i døgnet fra 1-4 til 1-10 så pumpen ikke "gror" fast. (er beregnet til ældre pumper)
  6. Hej pshdoSom elektriker kan jeg bedst lide der er kobber fra punkt A til B. Når det er sagt, synes jeg at wireless er et rigtigt godt alternativ.
  7. Hej OttoDu skal indsende registreringskortet til LK med oplysningr om din IHC installation indeholder en IHC alarm.Dette er for der ikke sidder alarmskilte hvor der ingen alarm er, har jeg fået oplyst.
  8. HejDu kan linke ca. 64 enheder op mod en controller.Det kan være 64 lampeudtag, så er de trådløse muligheder opbrugt.Det kan også være 64 stk 6-tryk, så vil du have 64x6 indgange eller 384 tryk muligheder til din rådighed.
  9. HejJa, det er muligt.Du kan koble en gammel DOS-controller sammen med den nye ver.2, det foregår ved at forbinde en indgangsport med en udgangsport (port 8 til port 15 og modsat15 til 8)husk også nulleder, så der ligger det samme potentiale på begge controllere. Husk altid en ulige udgangsport, så du kan flytte 16 signaler begge veje.
  10. HejHer er en blok der kan varmestyre op til 10 rum.Jeg har tilvalgt et pumpe motionsprogram ved lange pumpestop i sommerperioden, håber du kan bruge den. [file name=Termostatstyr.vis size=27000]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/files/Termostatstyr.vis[/file] Termostatstyr.vis
  11. HejI din urblok har du en udgang fra ur, tilstanden på den bestemmes af uret.Træk denne udgang til sim blokkens indgang fra ur, den styres nu fra uret og er en af 3 betingelser for at simuleringen starter.
  12. Hej OskarDu kan styre din simulering ved at bruge blok 1.1.02.Her kan du bruge langt tryk og ændre funktionen til en kip ved at ændre enumerator indstillingen.Indsæt urblok 2.02 go træk "udgang fra ur" til "indgang fra ur" i simuleringsblokken.Det er en god ide også at bruge et skunringsrelæ og koble det ind på simuleringen.Hvis du har installeret en IHC- alarm kan du til/frakoble simulering sammen med alarmen via kodetastatur ved at trække et link fra alarmblok udgang for "totalalarm tilkoblet" til "indgang for start/stop simulering
  13. HejDet er rigtigt, der kan linkes mere end 60 enheder på V2.Det giver bare en iriterende respondtid fra tryk- øjeblikket til lampen faktisk tænder.Det vil bare resultere i en vred kunde, det er bedre at forberede kunden på købet af en ekstra controller i god tid inden. :dry:
  14. Den gamle DOS (termihc) kan ikke opgraderes, de funktioner controlleren er født med kan ikke ændres.Den DOS version der ligger i firmware loader 1.1 er til at ændre en V1 til en DOS udgave.Få fat i den nye V2, da LK kundeservice kun har 2 mand der stadig kan DOS hvoraf den ene kun er der en dag om ugen. :woohoo:
  15. Lige en rettelse til dune 74 trådløse enheder, der foreskrives 60 stk som kan øges . Da dette giver øget respond tid skal i linke kun gå op til max 64 stk. :whistle:
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok