Hop til indhold

Steven Laursen

Members
  • Antal indlæg

    13
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Steven Laursen's Achievements

  1. Under upload af firmware 2.7 fra en Windows 7 PC blev der ved med at komme en fejl "...kun ikke bringe IHC controler i opdaterings tilstand..." under punkt 3 i firmwareloaderen. Havde dagen før opdateret samme firmware med samme laptop i en anden IHC controler, uden problemer. Det lykkedes dog til sidst med følgende procedure:1. Genstart IHC controler2. Genstart Firmwareloade.3. Udfør firmwareload proceduren igen.Håber denne info kan komme andre til godt.
  2. Det ser ud som om du har ret. Der er åbenbart ikke muligt selv at udskifte firmware i TermIHC controller
  3. Der er en fin beskrivelse i firmware loaderens hjælpe-manu.
  4. Jeg har nu prøvet fra en anden computer (XP Home DK). Samme resultat. TermIHC får fint forbindelse, men firmware loader får ikke forbindelse? Har forsøgt alle kombination af at starte PC eller controller først, samt alle COM porte. Skal der laves en opsætning af com porten, baurate, bits, parietet...?Er der nogen som ved hvad RS232 RJ12 stikket på oversiden af controlleren er til (se tidligere billeder)?
  5. [img size=480]http://www.ihc-user.dk/media/kunena/attachments/legacy/images/ctrl.jpg
  6. Som I kan på billedet er det 2 RS323 porte:
  7. Nej ikke helt. Den ser sådan her ud: http://www.jslaursen.dk/ihc.jpg
  8. Jeg kører Windows XP Pro, US. Der er to RS232 porte på controlleren. Den ene med et DB9 stik (på forsiden) og den anden med et RJ12 stik (på oversiden). Er der forskeld på dem? Kan det tænkes at firmware loaderen kun virker på RJ12 stikket medens TermIHC kører via DB9 stikket?
  9. Nej jeg bruger en god gammeldags serielport :-)
  10. Firmwareloaderen får ikke forbindelse til controlleren. Jeg har prøvet både med COM1 og COM3, uden held. Når jeg starter TermIHC programmer får det fintforbindelse?Der sider et RJ12 stik et andet sted på controlleren hvor der står RS232. Det kunne godt ligne et 'service-stik'. Er det det som skal bruges til firmware-loaderen, og hvordan er så benforbindelsen?På forhånd tak.
  11. Fint. Jeg går ud fra at det er version 6.0. Kan du også give mig en link til Firmware-loaderen?
  12. Når jeg ser i TermIHC manuallen er det den del flere menu punkter i Servicemneu end jeg får frem i min controller. Især savner jeg "Tvangsaktivering af indgang" til brug for test. Manuallen refererer til firmware version 6.xx.
  13. Hvor kan man downloade firmware til den gamle TermIHC Controller? Jeg har pt. version 5.02. Tak.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok