Jump to content

Biavleren

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Biavleren's Achievements

 1. FEDT! Jamen så skal jeg til at lege! Tusinde tak for hjælpen!
 2. Har godt kigget på den, men understøtter den også bus styring, altså LED dommer 2 kanal? :)
 3. Jeg har skiftet udendørs lamper til led dæmpbar. De er installeret sammen med den nye LED dimmer og visual 3. Før udskiftningen havde jeg lamperne til at tænde selv på skumring og slukke på tidspunkt (omvendt om morgenen). Det virkede rigtig fint. Kan dog ikke formå at lave samme funktionalitet nu hvor det skal forgå over busstyringen. Har kigget på fb 1.2.05b. Men med den tænder lamperne først når jeg bruger touch på en tangent. De skulle jo gerne være automatiske... I fremtiden ønsker jeg at installere en pir, så lyset toner op når der kommer gæster på besøg efter mørkets frembrud. Findes en funktionsblok for mit ønske eller er der noget jeg har misforstået med fb 1.2.05?
 4. Det virkede! Tusinde tak for tippet Henning! Du har pludselig gjort en ellers våd søndag værd at fejre!
 5. Hej IHC-users Står med et problem jeg simpelthen ikke kan løse. Sagen er den at jeg har et 6 tast tryk med 3 dioder. Den øverste diode lyser konstant. Der er ingen funktionsblok der sat til den, så den burde ikke kunne tænde. Igennem ServiceView kan jeg tænde og slukke den dog. Slukker jeg den igennem serviceView og efterfølgende trykker på hvilken som helst tangent i huset, så vil dioden tænde igen. Nogen idéer om hvad det er jeg er oppe imod?
 6. Det vil jeg prøve, tak Jeg læser dig som om at det burde kunne gøres mere smoothly, men afhænger af lyskilden.
 7. Hej IHC-brugere! Jeg har netop købt en visual 3 sammen med 2 kanals led dimmer. Dimmeren bruges til mine udendørs lamper. Anvender 1.2.05.b til formålet. Føler jeg har forsøgt at tweeke på samtlige paramter i opsætningen ift. stigetid osv. Synes at overgangen fra slukket til det første niveau af tændt er for brat. Gør jeg noget forkert eller kan denne overgang ikke gøres mere flydende??
 8. Tak for hurtigt svar! Så smækker jeg en 120 ohms modstand i enden
 9. Håber nogen kan hjælpe! Har for nyligt indkøbt ny visual 3 controller da jeg skulle bruge den nye led dimmer til nogle udendørs lamper. Er der nogle detaljer man skal være opmærksom på ved montering? I sær på dimmer-indpakningen står der "Husk terminering". Må indrømme at det er et fremmedord for mig. Synes jeg kan læse at det drejer sig om en ohmsk modstand hvis rs485 er længere end 10 m(i min installation er dette ikke tilfældet). Nogen der kan forklare dette? God weekend! Mvh David
 10. Hej Lars Tak for svaret. Jeg har forsøgt mig med FB 1.4.07 samt 1.4.06. Mener selv at jeg indstiller evt. indstillinger rigtigt, men der kan selvfølgelig være en smutter.
 11. Jeg har nu bakset med at få udendørslys til at tænde og slukke automatisk med en timer samt en skumring, altså UDEN pir. Har prøvet med forskellige funktionsblokke, men uanset hvad, så virker det aldrig i praksis. Tester man i visual i simulering, tænder lyset først når man påvirker skumringen på mellemrumstatsten - om det har noget at sige, ved jeg ikke. Nogen der har nogle idéer, til hvilken funktionsblok der er designet specielt til denne opgave, eller nogen idéer til evt. andre fejl? Vh David
 12. Prøvede med krydsede fingre den uploadede firmwareloader... PUFFF, så var controlleren reset, og en lettet IHC bruger fik trækninger på smilebåndet! Tusinde tak for det gode tip! - Dejligt med sådan et forum som dette! Ha' en god dag!
 13. så prøver jeg det. Melder lige tilbage hvad resultatet blev
 14. Har kigget derinde, men kan umiddelbart kun finde den nye version firmware, som jeg allerede har forsøgt med... Kan du evt. linke helt specifikt? Kan også være vi snakker forbi hinanden omkring firmware... findes der en ældre version af "factory reset" eller skal jeg uploade en ældre firmware version til controlleren inden man uploader "factory reset"?
 15. Takker for svaret! Men har prøvet at uploade alle tre filer via firmwareloaderen,men hver gang kommer der en meddelse om, at firmwaren ikke kan uploades pga. versionerne ikke passer sammen... Findes der evt. en ældre version af "factory reset"? Jeg har en visual 2 med HW 6.1. Jeg har vedlagt billeder som dokumentation for fejlmeldingen samt versionerne af mit setup. Håber der er hjælp at hente!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok