Hop til indhold

Krølle

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

Krølle's Achievements

  1. Krølle

    Dimmer 400 uni

    Hej Ved ikke om der er komet ændringer på Dimmer 400 uni, skulle købe nogle flere men ser på grossist hjemmeside at de ikke kan bruges til LED, alle dem jeg har installert virker som de skal, er nogle år gamle. Er der nogen der kan svare på om de er udført ændringer.
  2. En anden ting, jeg kan ikke finde stik forbindelser for vandsensor har sægt og søgt på nettet uden at finde noget brugbart, og hvordan måler jeg på sensoren om den virker ??
  3. forstår ikke helt hvad du mener, sensor udgang går til alarm røg,gas,vand alarm indgang, udgangen herfra går til magnetventil, så det burde jo virke, når sensor er våd lukker den ventilen får 230v, og når den er tør afbryder 230v og ventilen åbner for vandet. det virker i simolering. 230v volts udgangen til magnetventil har konstant 230v ud og får den ikke til at slukke Skal lige nævne at magnetventilen er NO
  4. Krølle

    Magnetventil med vandsensor

    Hej, min magnetventil er lukket efter en lækasje, men jeg får ikke strømmen til at slukke, er der nogen her der kan fortælle mig hvordan jeg fixer det.
  5. Hej Lars, har du løst min sidste besked vedrørende sluk af lys.

    Jeg har et andet spørgsmål vedrørende mine PIR sensorer af ABUS type, har prøvet at programmere med PIR føler men får det ikke til at virke, udgangen fra pir er NC og over 1 kohm og igen i simolering virker det fint men ikke i praksis, har du en ide til hvad der kan være galt.

    Findes der ikke et sted hvor man kan downlode færdige blokke som virker så man kan se hvad man laver galt

    Hovland.vis

    1. Bjarne Sørensen

      Bjarne Sørensen

      Det lyder som en alarm PIR som er NC med indbygget modstand i kontaktsættet.

      Du skal som det første invertere dit signal fra din pir med en 1.1.04c, men med den modstand er jeg ikke sikker på at din indgang fanger signalet. Prøv at mål mellem 24V og input på dit inputmodul, spændingen skal være lavere end 1V dc, og ifølge databladet under 33 Ohm http://www1.lk.dk/katalog/vejledning/97581_01.pdf for et input 24/24, eller 300 Ohm for et input 24/3.

      Du kan se i serviceview hvordan input og outputs bliver aktiveret.

    2. Krølle

      Krølle

      Hej Bjarne, det var hvad der skulle til, tak for det blot mangler der en timer der holder lyset tændt lige som i de andre pir opsætninger, lyset slukker hvid man ikke bevæger sig

       

    3. Bjarne Sørensen

      Bjarne Sørensen

      Jeg bruger denne FB til mit lys i gang og bad. Der er det muligt at lave manuelt overstyring, den er ret fed. Det er en herinde der har lavet den, Henning vist nok :)

      Dimmer og pir ver2.ifb

  6. hej og tak

    Nej manglede 24 v på hæjre side, fixet det nu og det virker men kan ikke slukke igen på tryk, kan tænde og regulere op og ned men ikke slukke

  7. Krølle

    Elektriker

    Hej Jeg er ny her, og jeg har ledt efter IHC opsætning af f.eks. alm. lampeudtag som styres via dimmer IHC/sa 400 uni som 1 tryks system. kan ikke få det til at virke. Jeg har prøvet at oprette under funktioner 4 tast tryk med 2 dioder samt 1t lampeudtag og hentet en funktionsblok med fortrådet 1 og 2 tryks dimmer med mulighed for Pir 1.2.02.a Fra tryk ØV trækkes over til indgang tænd/sluk op/ned, samt Udgang dimmer tændt føres over på udgang lampeudtag og testet det under simolering og det virker tilsyneladende, men ved upload virker det ikke. Har opretet Moduler under Dadaliner både udgangmoduler og indgang moduler, har også under opsætningen valgt de rigtige udgange/indgange. Men som jeg ser det mangler ligesom forbindelsen fra udgangsmodul 24 til dimmer, det er den der får dimmer til at starte op men får det ikke til, har prøvet en del uden held. Kan godt få tryk til at virke til at tænde stikkontakt, men her er 230v jo direkte fra udgangsmodul 230v så her er jeg med.
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok