Hop til indhold

Daniel Mathias Nielsen

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Daniel Mathias Nielsen

  1. Korrekt, Peter. Men nogle gange må den fattige tage en chance i branchen og stole på sine medmennesker :-D Og heldigvis har jeg fået det til at virke. Du har helt ret Lars, først ved link vises signalstyrke, og først ved kommunikation blinker den nederste diode på controlleren blå. Blot en update til info - og evt hvis andre støder i samme problemer: Åbnede programmet på ny, og så kunne den pludselig godt linke en 42w halogenpære - nemt som altid - genstart når det driller! (måske det konfliktede med, at jeg også har Visual software 2.8.6 for controller HW6.2 installaret, men nåede aldrig at tjekke dette) Næste problem var så at dæmperne (505D6103 1M fuga UNI250 lysdæmper relæ) ikke ville dæmpe ordentligt med IHC-controllerens program. De virkede upåklageligt i hele dæmpningsbilledet, ved aktivering direkte på enhederne - og kunne også dæmpe manuelt via serviceview, men via fortrådet tryk (touch indstilling), kunne de hverken slukke eller dæmpe, eller i hvert fald kun pludseligt og sporadisk. Nu har jeg så unlinket det hele og forsøgt igen, med LED monteret, og herefter virkede det akkurat som det skal. (Belastningerne er hhv.: 2x10W, 4x10W, 6x10W SG spots - 2x14,5 Osram E27 - 14x6w Ikea GU10) For at programmere, står der i vejledningen: "tryk på A og dioden lyser rødt. Tryk derefter på 1 og dioden blinker rødt" Jeg skulle dog kun trykke på A og kort efter gav programmet signal om at link var ok. Jeg fandt endvidere ud af at signalstyrke var 14 uden antenne og 43 med antenne (enheder og antenne er begge placeret ved tavlen) Og firmwaren i controller var 2.7.220, HW 6.1, Visual software 2.7.349 Så ovenstående virker nu efter hensigten!
  2. Desværre intet nyt i din besked der Lars. Må se om andre byder ind med gode ideer :-) Men tak.
  3. Hej. Jeg har for et par år siden købt en brugt controller og sat op, den har virket fint. Nu er jeg kommet til at skulle montere nogle Wireless uni dimmere og linke til controlleren, men jeg har intet signal. Kan man på nogen måde teste om antenne tilslutningen i controlleren virker? Eller antennen? Jeg har ingen lys i nederste diode på controlleren, og når jeg åbner produkt linkning, ser jeg heller ingen signal styrke. Controlleren er 6.1 - 2.7.349 Vh Daniel
  4. Hej. Der er vidst nogle fejl i Visual med nogle FB. Hvis du først skriver time ind og klikker ok, derefter åbner igen og skriver minutter ind og klikker ok, så burde det virke. Lidt irriterende, men en måde at få det til at virke på - har lige haft samme udfordring med hhv. varmeblok og udv lys. Vh Daniel.
  5. Hej Henning. Alt er fuldt opdateret, men har været i kontakt med Schneider. De har tilsyneladende lanceret et produkt til varmestyringen, som endnu ikke er fuldt intregreret med den visuelle brugerflade. Så indtil der kommer en update om X-tid, så må man jo leve med det eller lade være. Fik dog ikke spurgt til det med alarmen, og så mangler jeg stadig at finde bedste metode til at kalibrere temp. følerne.
  6. Hej kære Orakler Jeg har leget lidt med opsætning af varmestyring på Ipad og remote, men har et par problemer: Ipad: Kan ikke se aktuel temperatur på mit badeværelse - der står bare 0,0 på symbolet. Kan sagtens regulere setpunktet og det virker fint ved de andre lokationer. Remote: Her kan jeg fint se aktuel temperatur på badeværelset, men ikke regulere setpunktet. (skyderen er ikke tilstede) Det virker fint ved de andre lokationer. Endvidere så har jeg et rum hvor der endnu ikke er monteret gulv/vægføler. Jeg har tilsluttet alarm udgangen til et virtuelt (brugerdef.) output, men får ikke alarmen ud Måske jeg har misforstået denne funktion, men når jeg kigger dybere i blokken, følger udgangen umiddelbart indgangen. Indgangen står også "on" i serviceview, men udgangen er stadig "off" FB er den samme originale - 5.2.05.c styret af rum på badeværelse og styret af rum/gulv i øvrige rum. På badeværelse er der fugt/temp sensor - øvrige steder er gulv/temp sensor. Og sidst, hvordan indregulerer i bedst temperaturen? Altså hvilket udstyr for mest nøjagtigt at specificere offset værdierne? Nogle erfaringer med dette? Vh Daniel.
  7. Daniel Mathias Nielsen

    Varmeberegning

    Hej. Er der en venlig sjæl som har lidt tid til overs og kan hjælpe med en varmeberegning? Jeg har ikke helt styr på LK´s MultiDIM så synes ikke jeg kan få det lavet. Nedenstående er vedhæftet billede med ønsket placering i 3 stk LK UG18 Tavle 1 og 2 bliver adskilt af 100 mm inst. kanal. Tavle 2 og 3 bliver sammenbygget med beslag. Vh Daniel.
  8. Hej Henning. Det var jeg også kommet frem til, så det er godt at høre. Så er det blot om man skal gå efter et bestemt mærke eller bare få en vvs grossist til at samle noget sammen :/
  9. Hej. Hvilke telestater vil i bruge til jeres gulvvarme kreds, styret af IHC? Der findes jo et hav af muligheder, så jeg er sku lidt lost pt. Yderligere skal de jo passe med det fittings som monteres på gulvvarmeinstallationen. Intet er indkøbt endnu, så mulighederne er åbne. VH Daniel
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok