Jump to content
IHC-User.dk

Bork91

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Bork91

  IFTTT

  Hej Jacob Har du fundet en løsning på at få IFTTT til at modtage beskeder? Jeg kunne godt bruge det til at forbinde med True Energy der kan give besked når strømmen er billig. /Morten
 2. Bork91

  IHC API

  Får ingen dialog box da det er mit C# .Net kode som forsøger at få adgang.
 3. Bork91

  IHC API

  Hvis du kommer igennem deres SOAP API, må du gerne skrive Jeg har problemer med at komme igennem sikkerhedsdelen, har dog aldrig arbejdet med SOAP API før så nok derfor.
 4. Tro ikke der findes sådan en blok, den skal du hvis selv skrive.
 5. Hej har samme problem, har snakket med LK og de har fortalt at det kan være min Danfoss trådløs gulvvarme styring der forstyre signalet. Grunden til det er at den køre på samme frekvens som LK Wireless, de sagde jeg skulle prøve at flytte antennen længere væk fra varmestyring og sætter på LK enhederne. Har dog ikke prøvet det endnu.
 6. Hej Jeg har sat mail kontrol og status op på mit IHC, det virker fint når jeg tjekker indstillingerne. Den kan fint sende mails, dog vil den ikke selv tjekke for nye mails. Jeg har sat intervallet for tjek til 60 sek, der sker dog ikke noget når jeg sender en mail til den. Hvis jeg gå ind i indstillingerne for mail kontrol og trykker kontroller indstillinger, så henter den mail og udføre fint den opgave som mailen aktivere. Så det er kun når den selv skal tjekke for mail at det ikke virker, nogle der har oplevet dette og ved hvordan det fikses. Jeg har installeret den nyeste firmware. Hilsen Morten
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.