Jump to content
IHC-User.dk

Helmaaar

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Helmaaar last won the day on December 31 2019

Helmaaar had the most liked content!

Recent Profile Visitors

166 profile views
 1. Hej igen, Det viser sig at min controller var defekt. Den er nu udskiftet med en ny V3. Genstarterne er forsvundet. Men alle automatiseringer (Pushover) kører stadig hver dag ved midnat.Dvs. jeg får f.eks. besked om at alarmen er slået fra (eller til, hvis vi ikke er hjemme ved midnat). Alle automatiseringer bliver åbenbart lige trigget ved midnat. Er der andre der har samme problem?
 2. Flere opsætningsmuligheder til Pushover. F.eks. prioritet og notifikationslyd.
 3. Helmaaar

  IFTTT

  Hej, Er det muligt at sætte IHC-bridge op til at "modtage" IFTTT aktiviteter? Jeg kan kun finde ud af at sætte det op, så IFTTT kan få besked fra IHC-bridge om at gøre noget andet. PS. Jeg vil gerne bruge en Flic til at åbne mine garageporte. Jacob :-)
 4. Hej Claus, Vil bare lige benytte muligheden for at sige tak for IHC-bridge v.2.11. Jeg glæder mig over homekit integrationen hver dag. Super stabilt og meget funktionelt. Jeg tror der er mange af os der glæder sig v.2.2 eller måske v.3.0 :-) God jul og godt nytår. Jacob
 5. Hej Claus, Hvad med understøttelse af flere HomeKit device typer? Jeg tænker specielt på statusindikatorer (f.eks. alarmer), garageporte, PIR-følere. Men der er flere muligheder (se vedhæftede fil). Jacob :-)
 6. Hej Lars, Mange tak for dit svar og dine råd. Jeg vil trawle forummerne igennem for at finde tråde vedr. oprydning, og se om det hjælper på mine genstarter. Jacob :-)
 7. Hej, Jeg har et problem med at min IHC er begyndt at genstarte og samtidig sender IHC-bridge så notifikationer ud via Pushover på de udgange jeg har til at trigge notifikationer. Det sker hver nat ved midnat, men også en gang i mellem på andre tidspunkter. Er der andre der har set den type problemer? PS. Genstarterne af IHC er først startet efter jeg har sat IHC-bridge op.
 8. Helmaaar

  Cloud Connect

  Hej, Tak for et fantastisk stykke software. Som andre tidligere har skrevet, har det bragt IHC ind i det 21. århundrede :-) Jeg kan ikke rigtigt finde ud af hvor man tilgår Cloud Connect. Hvilken URL skal man bruge? Jacob :-)
 9. Helmaaar

  Problemer Med Java

  Nå. Der var jeg lige hurtig nok to at stille spørgsmålet. Har selv fundet en workaround her: https://www.java.com/en/download/help/java_blocked.xml
 10. Helmaaar

  Problemer Med Java

  Hej, Efter opdatering af Java (eller jeg tror det er der det er opstået) kan jeg ikke længere bruge nogen af de programmer der startes via web interfacet til IHC Visual (Administrator, Serviceview, SceneView osv). De kommer alle op med "Missing required Permission manifest..." og følgende Exception: java.lang.SecurityException: Missing required Permissions manifest attribute in main jar: http://10.0.1.210/jws/clients.jar at com.sun.deploy.security.DeployManifestChecker.verifyMainJar(Unknown Source) at com.sun.deploy.security.DeployManifestChecker.verifyMainJar(Unknown Source) at com.sun.javaws.Launcher.doLaunchApp(Unknown Source) at com.sun.javaws.Launcher.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) Jeg har den seneste firmvare (2.7.168) Er jeg den eneste der har dette problem? Er der nogen der har løsningsforslag?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.