Jump to content
IHC-User.dk

Helmaaar

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

71 profile views
 1. Hej Lars, Mange tak for dit svar og dine råd. Jeg vil trawle forummerne igennem for at finde tråde vedr. oprydning, og se om det hjælper på mine genstarter. Jacob :-)
 2. Hej, Jeg har et problem med at min IHC er begyndt at genstarte og samtidig sender IHC-bridge så notifikationer ud via Pushover på de udgange jeg har til at trigge notifikationer. Det sker hver nat ved midnat, men også en gang i mellem på andre tidspunkter. Er der andre der har set den type problemer? PS. Genstarterne af IHC er først startet efter jeg har sat IHC-bridge op.
 3. Helmaaar

  Cloud Connect

  Hej, Tak for et fantastisk stykke software. Som andre tidligere har skrevet, har det bragt IHC ind i det 21. århundrede :-) Jeg kan ikke rigtigt finde ud af hvor man tilgår Cloud Connect. Hvilken URL skal man bruge? Jacob :-)
 4. Helmaaar

  Problemer Med Java

  Nå. Der var jeg lige hurtig nok to at stille spørgsmålet. Har selv fundet en workaround her: https://www.java.com/en/download/help/java_blocked.xml
 5. Helmaaar

  Problemer Med Java

  Hej, Efter opdatering af Java (eller jeg tror det er der det er opstået) kan jeg ikke længere bruge nogen af de programmer der startes via web interfacet til IHC Visual (Administrator, Serviceview, SceneView osv). De kommer alle op med "Missing required Permission manifest..." og følgende Exception: java.lang.SecurityException: Missing required Permissions manifest attribute in main jar: http://10.0.1.210/jws/clients.jar at com.sun.deploy.security.DeployManifestChecker.verifyMainJar(Unknown Source) at com.sun.deploy.security.DeployManifestChecker.verifyMainJar(Unknown Source) at com.sun.javaws.Launcher.doLaunchApp(Unknown Source) at com.sun.javaws.Launcher.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) Jeg har den seneste firmvare (2.7.168) Er jeg den eneste der har dette problem? Er der nogen der har løsningsforslag?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.