Hop til indhold

Helmaaar

Members
  • Antal indlæg

    14
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

  • Days Won

    1

Alt der er opslået af Helmaaar

  1. Helmaaar

    HomeKit: Kører ikke

    Hej, I går eftermiddags virkede IHC og HomeKit lidt ude af sync. Så jeg besluttede at genstarte IHC-bridge. Efter genstart vil HomeKit på IHC-bridge ikke gå i gang. I status står der bare HomeKit: Kører ikke. Det virker som om at IHC-bridge har OK fat i IHC. Jeg kan i hvert fald styre udgangene. Om end det virker ikke til at status for udgangene opdateres helt konsekvent. Jeg har forsøgt genstart af IHC og IHC-bridge flere gange uden at det hjælper. Det er IHC-bridge 2.11. Er der nogen der har nogen gode ideer? Mvh Jacob
  2. Helmaaar

    Backup fejler

    Hej Thomas, Det var en fin ide. Det vil jeg gøre. Tak for hjælpen. Jacob :-)
  3. Helmaaar

    Backup fejler

    Hej, Min IHC bridge installation bliver mere og mere avanceret. Så jeg vil gerne lave en backup. Men jeg får time-out fejl, når jeg prøver at lave backup fra IHC-bridge admin-interfacet. Er der nogen der har et godt råd? Jeg ville godt nok være på spanden, hvis min RPi stod af og jeg ikke havde en backup. :-) Glædelig jul Jacob
  4. Helmaaar

    IFTTT

    Hej Morten, Jeg har lavet en rimeligt bikset workaround. Købt en SONOFF 4 relay switch og koblet den på IHC indgange. SONOFF kan styres via eweLink og IFTTT. Men det virker faktisk ret stabilt. Jacob :-)
  5. Hej igen, Det viser sig at min controller var defekt. Den er nu udskiftet med en ny V3. Genstarterne er forsvundet. Men alle automatiseringer (Pushover) kører stadig hver dag ved midnat.Dvs. jeg får f.eks. besked om at alarmen er slået fra (eller til, hvis vi ikke er hjemme ved midnat). Alle automatiseringer bliver åbenbart lige trigget ved midnat. Er der andre der har samme problem?
  6. Flere opsætningsmuligheder til Pushover. F.eks. prioritet og notifikationslyd.
  7. Helmaaar

    IFTTT

    Hej, Er det muligt at sætte IHC-bridge op til at "modtage" IFTTT aktiviteter? Jeg kan kun finde ud af at sætte det op, så IFTTT kan få besked fra IHC-bridge om at gøre noget andet. PS. Jeg vil gerne bruge en Flic til at åbne mine garageporte. Jacob :-)
  8. Hej Claus, Vil bare lige benytte muligheden for at sige tak for IHC-bridge v.2.11. Jeg glæder mig over homekit integrationen hver dag. Super stabilt og meget funktionelt. Jeg tror der er mange af os der glæder sig v.2.2 eller måske v.3.0 :-) God jul og godt nytår. Jacob
  9. Hej Claus, Hvad med understøttelse af flere HomeKit device typer? Jeg tænker specielt på statusindikatorer (f.eks. alarmer), garageporte, PIR-følere. Men der er flere muligheder (se vedhæftede fil). Jacob :-)
  10. Hej Lars, Mange tak for dit svar og dine råd. Jeg vil trawle forummerne igennem for at finde tråde vedr. oprydning, og se om det hjælper på mine genstarter. Jacob :-)
  11. Hej, Jeg har et problem med at min IHC er begyndt at genstarte og samtidig sender IHC-bridge så notifikationer ud via Pushover på de udgange jeg har til at trigge notifikationer. Det sker hver nat ved midnat, men også en gang i mellem på andre tidspunkter. Er der andre der har set den type problemer? PS. Genstarterne af IHC er først startet efter jeg har sat IHC-bridge op.
  12. Helmaaar

    Cloud Connect

    Hej, Tak for et fantastisk stykke software. Som andre tidligere har skrevet, har det bragt IHC ind i det 21. århundrede :-) Jeg kan ikke rigtigt finde ud af hvor man tilgår Cloud Connect. Hvilken URL skal man bruge? Jacob :-)
  13. Helmaaar

    Problemer Med Java

    Nå. Der var jeg lige hurtig nok to at stille spørgsmålet. Har selv fundet en workaround her: https://www.java.com/en/download/help/java_blocked.xml
  14. Helmaaar

    Problemer Med Java

    Hej, Efter opdatering af Java (eller jeg tror det er der det er opstået) kan jeg ikke længere bruge nogen af de programmer der startes via web interfacet til IHC Visual (Administrator, Serviceview, SceneView osv). De kommer alle op med "Missing required Permission manifest..." og følgende Exception: java.lang.SecurityException: Missing required Permissions manifest attribute in main jar: http://10.0.1.210/jws/clients.jar at com.sun.deploy.security.DeployManifestChecker.verifyMainJar(Unknown Source) at com.sun.deploy.security.DeployManifestChecker.verifyMainJar(Unknown Source) at com.sun.javaws.Launcher.doLaunchApp(Unknown Source) at com.sun.javaws.Launcher.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Unknown Source) Jeg har den seneste firmvare (2.7.168) Er jeg den eneste der har dette problem? Er der nogen der har løsningsforslag?
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok