Hop til indhold

Ole32

Members
  • Antal indlæg

    2
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

554 profil visninger

Ole32's Achievements

  1. Hej, jeg vil gerne have fjernet 6 stk. Dimmer 400 UNI og køre videre uden dimmere, det kræver selvfølgelig en ny del og programændringer, hvem kan hjælpe i nærheden af 6600 Vejen?

    Mvh Ole

    40 800 900 ole@odod.dk

    1. Henning Pedersen

      Henning Pedersen

      Hvis det er fordi du har problemer med at dæmpe LED pærer, så ville jeg vente. LKs nye tavle dimmer til LED var - fejlagtigt - på deres hjemmeside forleden, den har samme størrelse som dine uni 400 dimmere. Men hvornår den kommer i handel ved jeg ikke.

      Jeg bor i Odense og kunne sagtens lave programmet for dig, men du vil stadig skulle finde en lokal elektriker til selve ommonteringen.

  2. Hejsa, min controller er ikke på nettet mener jeg. I mellemtiden er der én fra Odense, som nok hjælper mig om ikke så længe. Tak for din respons. Mvh Ole
  3. Hej, Jeg har købt hus med IHC og har desværre ingen forstand på det. Jeg vil gerne have lavet nogle ganske få ændringer i programmet. Er der én eller anden i nærheden af 6600 Vejen, som evt. kan hjælpe ½ time mod betaling af omkostninger m.m.? Mvh Ole
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok