Jump to content

Asger Fagerberg

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

668 profile views

Asger Fagerberg's Achievements

 1. Hej Lars Tak for hjælpen det virker jeg gjorde de ting her for at få det til at virke. Java 8 update 311: TLSv1, TLSv1.1 skal nu også fjernes fra jdk.tls.disabledAlgorithms= i <JAVA_HOME>/lib/security/java.security. Hvis man ikke fjerne dem der, får man unable to login. Forkert bruger ID/Password: Denne fejl ses ind imellem hvis man køre med en Java 8 update 71 eller nyer, samt Firmware 2.7.199 eller ældre. Workarounden er at disable TLS 1.1 og 1.2 og enable TLS 1.0 i Java.
 2. Hej Jeg kan ikke logge ind i min conrtoller. Hverken via USB kabel eller ipadresse. Min Home Assistant kan godt sankke sammen med IHC, så brugernavn og password er det rigtige. Er der nogen som har et bud på hvad der er galt?
 3. Jeg har nu prøvet at lægge et tomt projekt op og derefter lægge mit projekt op. Her den første af ten virkede det så jeg tror problemet er løst Tak for hjælpen Henning.
 4. Der er IHC Alarm. Jeg tror ikke det er den der driller. Den kan jeg godt til og fra koble. Det er så skumringsrelæet slår til at hjemmesimuleringen begynder. skumringsrelæet virker fint med min ude belysning som tænder og slukker fint.
 5. Jeg har i flere år kørt med en hjemmesimulering der bliver aktiveret af skumringsrelæ, ur og når min alarm er aktiv. Nu er den begyndt at køre mit hjemmesimulerings program selv om alarmer ikke er aktiv. det vil sige at bare skumringsrelæ og ur er på ON, ikke alle 3 som det plejer. Er der nogen som har et bud?
 6. Hvordan for jeg IHC alarm til sende mig en mail når alarmen går, bliver slået til og fra.?
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok