Hop til indhold

MIchael Bach

Members
  • Antal indlæg

    53
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Seneste besøgende på profilen

Blokken med seneste besøgende er deaktiveret, og bliver ikke vist til andre

MIchael Bach's Achievements

  1. Hejsa. Har et SD der er gået kold på min RPI, ved i om det er muligt at trække konfigurationen ud, inden jeg reinstallere IHC bridge
  2. Man kan så gruppere direkte i Homekit på telefonen nu
  3. Overhovedet ikke det der lignede, tænkte bare at IHC-Bridge skulle presentere 2 dæmpere som 1 mod homekit Kigger på det andet.
  4. Er det muligt at gruppere lyddæmpere. Jeg har 2 til mit køkken, men kan kun vælge en af gangen, hvorfor der i homekit kommer 2 stk dæmpere at skrue ned for ?
  5. Korrekt, man kan snakke om en alvorlig software fejl lige der. Men så længe de vedkender det, så går det nok. :-)
  6. Har i mellemtiden snakket med LK, som siger det er et generelt problem, hvis det har stået tændt for længe uden simkort. Så laver det en Buffer Overflow pga. log filen bliver fyldt op. Og det eneste der er at gøre, er at ombytte modemet, så det er sendt ned til ombytning.
  7. Har et SMS Modem, som bare står og blinker i Antenne og Sim. Ok lyser fast. Med ca. 30 sekunders mellemrum, er det som om at det mister strømmen, dioderne fader ned, så klikker det og starter forfra. Kan se inde i modelet er der en diode der blinker Orange. Har prøvet at montere det på 2 forskellige controllere, med samme resultat, har prøvet 2 simkort af nyere dato. Når jeg kigger i admin står den bare således. Nogen der har et bud på hvad man kan gøre herfra ? Controlleren kører nyeste fw, det er en v6.1, den anden jeg har prøvet på er en 6.2 med nyeste fw.
  8. MIchael Bach

    Uni Dimmer 400

    Hejsa. Er vant til at bruge wireless dimmere, og kan erfare at uni dimmeren er noget tungere at danse med. Jeg tænkte om det var nogen der havde opfundet den dybe tallerken, for at spare nogle Outputs. Der er kun tilkoblet output til den første, hvor den virker med 1 tast touch. Kan man på nogen måde lave et program som holder styr på om en dimmer er slukket, så man vha kodning kan lave en sluk alt funktion, uden at skulle kable sig ud af det (bruge flere outputs), har dog overvejet, at luse et output mellem dem til sluk alt. Dog kan man godt bruge en til hvis 2 ud af 4 dimmere i et rum er tændt, at man så kan slukke alle, istedet for at ombytte, så den slukker de tændte, og tænder de slukkede. Nogen af jer der har løst denne udfordring ?
  9. Paralell naturligvis. Prøver med en ny dimmer. Tak for hjælpen.
  10. Ja. det har jeg testet, de 2 dimmere sidder ved siden af hinanden og serie forbundet. Ingen belastning hverken for eller bag.
  11. Så har jeg fået målt lidt mere på den. Så snart der kommer belastning på. Så falder volt styrken til 0. Når der ikke er belastning er den fin 180v. Har prøvet med en simpel Halogen Pære. Er jeg derhenne jeg kan konkludere den er død ? Der sker heller ikke noget ved at trykke på hhv 1 / 2 knappen. Har også haft taget strømmen til den. Er der noget jeg mangler at teste. Er der en indbygget sikring i den eller ?
  12. Det er jeg ikke 100% på. Men tror den sad på den som ikke virker nu
  13. Jeg prøver at se om jeg kan sparke liv i den på den måde. Skal siges jeg tror heller ikke jeg har haft frakoblet 230V forsyningen til den endnu. Det var også en mulighed at prøve at genstarte den selvfølgelig.
  14. Jeg har en underlig oplevelse jeg savner lidt indput på. For lige at beskrive oplevelsen kommer her installationen. Jeg har to Ø80 Dimmer, koblet på 4 Transformatore, som hver driver 10 stk 10watt G4 halogener. Dvs 2 transformatorer pr dimmer. Jeg afmonterede alle pærene i påsken for at male loftet, og tændte lyset for lige at tjekke alle pærene var taget ud. Der var en tilbage som stod og blinkede da jeg tændte lyset. Herefter afmonterede jeg den sidste. Malede loftet, monterede det hele igen. Herefter tændte den ene dimmer ikke, og derfor heller ikke de 2 transformatorer. Jeg målte på dimmeren, den som tændte gave 180v som forventet, og den anden kun 28v. Hvis jeg frakobler transformatorerne, så giver den 180v som forventet. Jeg har prøvet at koble 230v direkte på transformatoren, og så virker den som den skal. Jeg tjekkede alle pærerne, og kunne konstatere at 8 pærer var sprunget, disse er så blevet skiftet / afmonteret, så alle pærerne igen virker. Tilkoblet dimmeren igen. Men samme resultat, den ene dimmer tænder stadig, men den anden giver kun 28v. Jeg er lidt nervøs, for at prøve at bytte om på de 2 dimmere, hvis der er noget jeg overser, og rent faktisk resikere at brænde dimmeren af. Men jeg synes ikke at kunne finde en logisk forklaring på hvad det er der lige foregår. Nogle gode ideer ? PFT. Michael
×
×
  • Tilføj...

Important Information

Privatlivspolitik og We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

1200x630bb.png

ok